Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΟΙΟΣ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ;;;

ΘΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ & ΤΟΛΜΗ  ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ  "ΠΟΥΝ"  ΑΚΡΟΔΕΞΙΟ  ΤΑ  ΜΜΕ (Μέσα Μαζικής  Αποκοίμισης!).
Στέργιος Πραπαβέσης.

Ακτιβιστής, Ιατρός ακτινολόγος-ραδιολόγος, από τους καλύτερους στον κόσμο.

Γεννήθηκε στη Φλώρινα το 1961 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη.

Απόφοιτος της Γερμανικής Σχολής Θεσσαλονίκης.
Εισήχθη το 1979, στην Ιατρική Σχολή του ΑΠΘ. Υπηρέτησε ως γιατρός στις ειδικές δυνάμεις του Ε.Σ. Ξεκίνησε την ιατρική του  σταδιοδρομία από το Γ.Ν.Κατερίνης και συνέχισε στο ΑΧΕΠΑ.
Είναι ειδικός στις μαστογραφίες και τη διερεύνηση του καρκίνου με υπερήχους και ακτινολογικές μεθόδους. Μέλος των μεγαλύτερων ιατρικών οργανώσεων του κόσμου (American Institute of Ultrasound in Medicine AIUM International MemberRadiological Society of North America RSNA International MemberEuropean Congress of Radiology ECR MemberEuropean Society of Breast Imaging κλπ).


Πολύτεκνος με 4 παιδιά.
Είναι μέλος της προσωρινής διοικούσας επιτροπής του Πατριωτικού Μετώπου (www.pamet.gr), μαζί με τον Σταύρο Βιτάλη, τον Κώστα Ζουράρι κ.λ.π.
Είναι εξαιρετικά ευφυής και συγκροτημένος άνθρωπος και οικονομικά ανεξάρητος.
Διάλεξε τον "πατριωτικό ακτιβισμό", που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένος και προβεβλημένος, αντίθετα με τους κοσμοπολίτικους "πράσινους" ακτιβισμούς, εικόνες των οποίων έχουμε συνηθίσει όλοι.
Ασχολήθηκε ενεργά με ακτιβιστικές δράσεις εναντίον του μνημονίου. Στις 14 Ιουνίου του 2010, έστειλε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, επιστολή την οποία μπορείτε να διαβάσετε εδώ.
Σήμερα το πρωί, πέταξε το παπούτσι στον Γ.Παπανδρέου, συνοδευόμενος από τον συντονιστή του "Πατριωτικού Μετώπου", δημοσιογράφο Σταύρο Βιτάλη.
Αιτιολόγησε την πράξη του ως "συμβολική" και "υπεράσπιση όσων δεν έχουν πρόσβαση στην υγεία εξαιτίας της οικονομικής κρίσης", εξηγώντας ότι δεν επιθυμούσε τη βία ή να τραυματίσει κάποιον. Φυσικά, όπως κάθε ακτιβιστική ενέργεια, η δική του θα βρεί θιασώτες και πολέμιους. Ανατρέξτε σε οποιοδήποτε παρόμοιο περιστατικό από "γιαούρτωμα" μέχρι "παπούτσωμα" και θα το διαπιστώσετε. Ακόμη και δολοφονικές ενέργειες εναντίον πολιτικών, αστυνομικών κ.λ.π έχουν οπαδούς! Πόσο μάλλον κάποιες που έχουν και το στοιχείο της "ακίνδυνης γελοιοποίησης".
Πριν λοιπόν τον κατηγορήσει κάποιος, ας αναλογιστεί, μήπως ο ίδιος ενθουσιάστηκε με το γιαούρτι εναντίον του Π.Ψωμιάδη π.χ.!!! Γιατί το είδαμε κι αυτό: blogger που έγραφε διθυράμβους για το περιστατικό με τον -εκλεγμένο- Ψωμιάδη και μειδιούσε χαιρέκακα, ανέλαβε να αναλύσει την αποστροφή που πρέπει να προκαλούν τέτοια περιστατικά. Δύο μέτρα και δύο σταθμά, όπως όλα τα κομματόσκυλα, άλλωστε.
Για μας κάθε τέτοια ενέργεια, είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ. Σταθερά και αταλάντευτα απαράδεκτη.
Η αποδοκιμασία εναντίον πολιτικών (εκ του πολιτικός) και πολιτικών (εκ του πολιτική), εκφράζεται στις καλπες, όχι με γιαούρτια και παπούτσια.
Συνελήφθη και αφέθηκε τελικά ελεύθερος, αφού ο Πρωθυπουργός δεν ζήτησε τη διώξή του.

Πηγή :   Taxalia

Σχόλιο Περίοπα : Επικροτούμε και συνυπογράφουμε ολο το ανω άρθρο του Taxalia εκτός της τελευταίας παραγράφου.Δηλ.:Η αποδοκιμασία εναντίον των σπάγγων απο τους Πολίτες εκ του "Πολιτεία" και σπάγγων εκ του κουκλοθέατρου με "Μαριονέττες",μπορεί να ειναι πολλαπλών ειδών και δη διατροφής ,(αν τα είχαμε σε αφθονία φυσικά) αλλά φευ !
Οπότε και το παπούτσι καλό είναι και το μαύρο στις κάλπες επίσης.Αν ήταν και κανα τσόκαρο στο "δόξα πατρί" ακομα καλύτερα αλλά με 5,000 στρατό ασφαλείας γυρω του πάλι καλά….κι έβγαλε αυτά που φορούσε και του πέταξε !!!!  

Το είδα στο olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στον κ. Πραπαβέση. Έκανε πάρα πολύ καλά που πέταξε το παπούτσι. Και η ενέργεια είναι απολύτως δημοκρατική και θεμιτή, αφού το κράτος δεν έχει καμία σχέση με τη δημοκρατία. Αν μπορούσαμε να εκφραστούμε με δημοψηφίσματα, θα μπορούσε η κίνηση να είναι καταδικαστέα. Εφόσον είμαστε φιμωμένοι, το παπούτσι είναι μια πολύ καλή λύση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου