Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου 2010

ΓΙΑ ΤΗ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΑΚΤΙΒΙΣΤΗ ΓΙΑΤΡΟΥ

Τα όρνεα και τα αρπακτικά, ανέλαβαν σήμερα κατόπιν εντολής των αφεντάδων τους να γραφικοποιήσουν την κίνηση του Ιατρού κ. Πραπαβέση να πετάξει το παπούτσι.

Ολη η σιχαμερή κουστωδία ήταν εκεί. Τα όρνεα έκαναν πάλι αυτό που γνωρίζουν πολύ καλά. Να γελοιοποιούν και να γραφικοποιούν. Ο καημένος ο γιατρός, που προφανώς δεν είχε καμία σχέση με κανάλια, κάμερες και τα συναφή, δεν ήξερε από που του ήρθε...

Οι μέθοδοι βέβαια είναι απλές, αλλά αποτελεσματικές. Μαζεύεις 5 όρνεα σε ένα πάνελ, και ανάμεσα τους το μαύρο πρόβατο. Βομβαρδίζεις το μαύρο πρόβατο με ερωτήσεις...  και σχόλια ειρωνικά, που το γελοιοποιούν στα μάτια των άσπρων (προβάτων)... Οποιος δεν ακολουθεί τους κανόνες και ξεφύγει, είναι γραφικός. Ακροδεξιός ο γιατρός... Ακροδεξιός, γιατί αντί να φερθεί "εξυπνα", "ανοιχτόμυαλα" και προπαντός τηρώντας τους κανόνες, αντί να πάρει την οικογένεια του και την περιουσία του και να φύγει στο εξωτερικό, εξέθεσε τον εαυτό του πετώντας παπούτσια στον Πρωθυπουργό.

Γιατί γιατρέ μου δεν χτύπησες τις πόρτες (που δεν θα άνοιγαν) των ελληνικών ΜΜΕ;
Γιατί δεν έστειλες μια επιστολή (που δε θα ελάμβανε απάντηση) στον Πρωθυπουργό;
Γιατί δεν έκανες μια μήνυση (που δε θα δικάζονταν) κατα των βουλευτών;
Γιατί δεν πήρες ένα πανώ να φωνάζεις όπως όλοι οι άλλοι;
Γιατί τέλος δεν πήρες μια πέτρα να την πετάς στα μάτ μαζί με τους "αναρχικούς";

ε;

και πετάς παπούτσια στον Πρωθυπουργό;

Γιατί;

Διότι είσαι γραφικός κύριε Πραπαβέση.

Να γιατί.

2 σχόλια:

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου