Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2010

ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ! ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!

Όσο τους παρακολουθείς τόσο τρελλαίνεσαι με την ασυδοσία τους και με το θράσσος τους!!
Η ψευτιά τους απροκάλυπτη!
Για λίγο έπεσε, απόψε, η ματιά μου στο Άλτερ (στο κανάλι του Κουρή που ερευνάται για φοροδιαφυγή και πλαστά τιμολόγια, αν θυμάστε) σε συζήτηση με δημοσιογράφους του υπουργού Οικονομίας κ. Παπακωνσταντίνου, υπό τη διεύθυνση του Ν. Χατζηνικολάου.
 Μεταξύ των δημοσιογράφων ήταν και ο εκδότης της City press κ. Κύρτσος.

 Ρωτάει λοιπόν ο κ. Κύρτσος:
"Μέχρι τώρα παρά τις προεκλογικές σας εξαγγελίες πήρατε μέτρα (περικοπή μισθών και συντάξεων, αύξηση ΦΠΑ, πάγωμα προσλήψεων, πάγωμα αυξήσεων κλπ.) που έπληξαν μόνο τις χαμηλές και μεσαίες τάξεις και κανένα μέτρο που θα πατάξει τη φοροδιαφυγή, που καθ' ομολογία του κ. Παπανδρέου είναι και η κύρια αιτία της κρίσης!

Νομίζετε ότι αυτά τα μέτρα που πήρατε με την ανοχή ίσως, αλλά όχι με τη συναίνεση του κόσμου θα οδηγήσουν πουθενά?

Και το 2011 τι μέτρα θα πάρετε που τότε θα έχετε αναδιαπραγμάτευση του χρέους και εφαρμογή λιτότητας για άλλα 5 και βάλε χρόνια?"

Και δείτε τι περίπου απαντάει ο Specialist επί των οικονομικών:
"Πήραμε αυτά τα μέτρα γιατί για την πάταξη της φοροδιαφυγής χρειάζεται σχεδιασμός και τακτική που απαιτούν χρόνο. Είπαμε στην Τρόϊκα, σε σκληρή διαπραγμάτευση που είχαμε, επιτρέψτε μας να μην αυξήσουμε το ΦΠΑ και υποσχόμαστε ότι άμεσα θα προβούμε στην πάταξη της φοροδιαφυγής. Μας απάντησαν: Αυξήστε τώρα το ΦΠΑ κατά 4 μονάδες πάνω, και μετά την πάταξη της φοροδιαφυγής ελάτε να τα ξαναπούμε. Καταφέραμε πάντως να μην κόψουμε το 13ο και 14ο μισθό!! Πάντως είναι μία δύσκολη καμπή της Ελλάδας αυτή που περνάμε για τα επόμενα χρόνια και πρέπει όλοι να την υπομείνουμε".

Ρωτάει η δημοσιογράφος κα Γιαννίκου:
Μα είχατε ανακοινώσει ότι η Τρόϊκα δεν ζήτησε περικοπή των μισθών αυτών!
Και απαντάει ο υπουργός ...μας:
Όχι ποτέ δεν ανακοινώσαμε κάτι τέτοιο, απλά στην αρχή η Τρόϊκα ζήτησε την περικοπή αλλά εμείς πετύχαμε να αναιρέσει το αίτημα αυτό.

Συμπέρασμα:
1) Οι άνθρωποι ομολογούν πλέον ότι στην ουσία κατάντησαν εντολοδόχοι των Διεθνών Τοκογλύφων Δανειστών! 2) Λένε ψέμματα, απροκάλυπτα και για το χρέος και για την ανάκαμψη, 3) ομολογούν ότι τα μέτρα που πήραν καμία σχέση δεν έχουν με τη φοροδιαφυγή και ότι χτύπησαν καίρια τους πλέον αναίτιους της κρίσης, τους χαμηλόμισθους και χαμηλοσυνταξιούχους αλλά και όλους τους χαμηλούς ή και μεσαίους εργαζόμενους, του δημόσιου τομέα, ! 4) όσο για ανακάμψη ζήσε Μάη να φας ...τριφύλλι!

Επίσης το πρωί στο ραδιόφωνο του Σκάϊ άκουσα ότι ο κ. Καστανίδης (ο μοναχικός και χωρίς υφυπουργό, υπουργός Δικαιοσύνης και ...ανθρωπίνων δικαιωμάτων κλπ. που δεν θυμάμαι τι υπόλοιπο έχει το όνομα του σχετικού Υπουργείου που αντί να το εξυγειάνουν και να του αλλάξουν τα φώτα, μπας και φωτίσει λίγο δίκιο σε τούτη την έρμη χώρα, αρκέστηκαν να του αλλάξουν την ονομασία, ενώ κατά τα άλλα μάλλον το υποβάθμισαν, αφού του κατάργησαν και τον Υφυπουργό) δήλωσε:

"Πρώτοι εμείς οι άνθρωποι της κυβέρνησης και οι πολιτικοί, πρέπει να δείξουμε το καλό παράδειγμα στον πολίτη που ζητάμε να κάνει θυσίες! Γι' αυτό καταργήσαμε τα δωρεάν κινητά τηλέφωνα των δημόσιων στελεχών και τα πολυτελή αυτοκίνητα των πολιτικών. Χρησιμοποιούμε τα ιδιωτικά μας κινητά και τα κοινά μας αυτοκίνητα όπως ο κάθε Έλληνας πολίτης και παραιτηθήκαμε από τα προνόμιά μας"!!!!!!!

Εδώ ... αυτοκτονάς!!!

Αφού μας έκοψαν μισθούς, συντάξεις, δώρα και επιδόματα, αφού μας αύξησαν το ΦΠΑ, ανέβασαν στα ύψη τη βενζίνη και το πετρέλαιο και σκέφτονται να επιβάλλουν κοινό φόρο στο πετρέλαιο θέρμανσης με το πετρέλαιο κίνησης, αφού οδήγησαν επιχειρήσεις σε πτώχευση, αφού έβγαλαν στην ανεργία χιλιάδες ανθρώπους, αφού πάγωσαν κάθε πρόσληψη και κάθε αύξηση μισθού για το απώτερο και μακρυνό μέλλον μας, έρχονται και μας λένε ότι κι ...αυτοί θυσιάστηκαν!!

Γιατί κατάργησαν τα δωρεάν κινητά τους και τις λιμουζίνες τους!!!

Και σιγά μη τους πιστέψουμε!!

Ότι επιχορηγήθηκαν εν μέσω κρίσης με 5.000 Ευρώ έκαστος για δωρεάν υπολογιστές δεν μας λέει ο κ. Καστανίδης!!

Το ότι έβαλαν στη Βουλή, εν μέσω απολύσεων, 232 δικά τους παιδιά δεν μας είπε!!!

Το ότι έχουν δωρεάν κομμωτήριο και λέσχη ιππασίας για την οποία απασχολούν γητευτή αλόγων όπως προκύπτει από το υπ’αριθμόν 268 φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως και την 4489/3075/31-2-2010 κοινή απόφαση του προέδρου της Βουλής και του υπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού κ. Παύλου Γερουλάνου, δεν μας είπεεεε!!

Τι να πρωτοσκεφτεί κανείς και τι να πρωτοθυμηθεί?
Το ότι ανέβηκε όλος ο συρφετός και των 49 με την κουστωδία τους για τη ΔΕΘ και τρωγοπίνανε στη Θεσσαλονίκη??

ΜΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ!!! ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΟΣΕΣ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΕΣ ΜΠΑΖΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ ΚΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ!

O ίδιος ο Παπανδρέου είπε ότι αν ήταν πολίτης αυτής της χώρας θα κατέβαινε πρώτος στους δρόμους εναντίον του Μνημονίου!!!!
Ο άνθρωπος λέγοντας άλλη μια υποκρισία και μπαρούφα, άθελά του ....έδωσε το σύνθημα!!
Τι καθόμαστε? 

1 σχόλιο:

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου