Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2010

ΠΑΣΟΚ: ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

Πάντως προσωπικά δεν καταλαβαίνω τον λόγο για τον οποίο το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο να συνεχίσει να στηρίζει την Ελληνική Δημοκρατία ως ένα είδος "πρεζάκια" που θέλει και απαιτεί συνεχώς την επόμενή του "δόση" χωρίς να κάνει κάτι για αυτό.Αλήθεια, έχει κανείς αναρωτηθεί τί επακριβώς συντελείται από τις αρχές του Σεπτέμβρη και μετά στην Ελληνική Δημοκρατία; Η κυβέρνηση άλλαξε ρότα και έκανε μία στροφή 180 μοιρών και από εκεί που έλεγε πως "δεν θα ξαναπιεί κανείς στην υγεία των κορόιδων", έρχεται με την περαίωση και λέει στους φοροφυγάδες που δήθεν θα τιμωρούσε και θα εισέπραττε και τα 60 δις ευρώ που χρωστάνε: "εύγε, εύγε, συνεχίστε την καλή δουλειά και δώστε ΑΝ δεν σας κάνει κόπο άντε από 2000€ ο καθένας και κλείνουμε τη 10ετία φοροδιαφυγής και φυσικά για να μην δημιουργηθούν στατιστικά στοιχεία και διαπιστωθούν οι παραβάσεις σας στο μέλλον, καταστρέψτε ΟΛΑ τα βιβλία σας" !! Έλεγε νομίζω το ΠΑΣΟΚ για την πρωτοφανή και παγκόσμια πρωτοτυπία της καταργήσεως του ελεγκτικού μηχανισμού της χώρας, αλλά έρχεται τώρα εκείνο και συνεχίζει την ίδια ακριβώς τακτική, την ίδια ακριβώς πολιτική που οδήγησε τη χώρα στη χρεοκοπία, γιατί; Γιατί απλούστατα δεν έχει τα απαραίτητα "όργανα" για να πάει να τα εισπράξει από αυτούς που πραγματικά χρωστάνε και βάζει μόνο 2000€ για μία ολόκληρη 10ετία σε όλους.Οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι ήθελα να ήξερα που πληρώνουν κάθε χρόνο από 2000€ ήτοι 20,000€ τη δεκατία, αυτοί είναι που τα έχουν ε; Το ΠΑΣΟΚ ξεπέρασε και τον Καραμανλή, εύγε!
Αναγνώστης

2 σχόλια:

  1. τοσους περισευομενους δημ. υπ. εχει υποτιθετε ας τους βαλει να πηγαινουν πορτα πορτα να ελέγχουν τους φοροφυγάδες. αλλα δεν τους νοιαζει καθολου εκει καταληγω εγω, μα καθολου οτι και να λεμε στον βροντο παει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε στις 2:27 μμ.
    Είσαι ακριβώς εκεί που σε θέλουν. Αυτό το "στο βρόντο πάει", στο έμαθαν ή είναι δικό σου συμπέρασμα μετά από κόπους; Πάντως αν είναι πολλοί που έχουν αυτή την άποψη, όντως δεν υπάρχει ελπίδα. Αλλά τότε είσαι σε λάθος blog, αν μου επιτρέπεται. ΘΕΛΩ, ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΝΙΩΘΩ ΠΩΣ ΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ, ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ. ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ Η ΗΤΤΑ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ. Αν φοβάστε μήπως και γίνετε "γραφικοί" και "ονειροπόλοι". Αν φοβάστε μήπως και σας κρεμάσουν κάποια ταμπέλα οι δικοί σας άνθρωποι. Μην φοβάστε άλλο. Απλά γυρίστε πλευρό και συνεχίστε τον ...δίκαιο ύπνο σας.
    Vendetta

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου