Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

ΜΗΝΥΣΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΚΑΤΑ ΒΟΥΛΗΣ: H ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ "ΥΠΟΥΡΓΟ-ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΟ" ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

Αγαπητοί Φίλοι, τα αγωνιούντα πολιτικά πτώματα του ΛΑΟΣ Α. Γεωργιάδης και Αθ. Πλεύρης με ερώτησή των στην βουλή και μετά από μια ψευδή απάντηση του "υπουργού-μαριονέτα" δικαιοσύνης Μ. Παπαϊωάννου, την οποία μετέδωσε "θριαμβευτικά" το tvxs, άρχισαν να διαδίδουν ότι δήθεν η μήνυσή μου μπήκε στο αρχείο! Η απάντηση είναι αυτή:


Με το αριθμ. 171491/15-07-2011 (σημερινό) πιστοποιητικό πορείας της μήνυσής μου από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, η τελευταία πιστοποιεί ότι η μήνυσή μου δεν ετέθη στο αρχείο, αλλά διαβιβάζεται στην βουλή δια του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, σύμφωνα με την διαδικασία του άρθρου 86 Συντ. και του ν.2136/2003 περί ευθύνης υπουργών! Η μήνυσή μου διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου με το αριθμ. 171492/15-07-2011 διαβιβαστικό της εισαγγελίας πρωτοδικών. Χωρίς άλλο σχόλια (βλ. και άλλες σχετικές μου αναρτήσεις). Περιμένω από τους προδότες να καταθέσουν αυτοί ένα αντίστοιχο πιστοποιητικό αρχειοθέτησης της μήνυσης!!
Η αγωνία των "υπόπτων για εσχάτη προδοσία" του κατατρώει το συκώτι όπως το όρνεο το συκώτι του Προμηθέα.

Η εκδίκησή μας άρχισε με τον τρόπο αυτό. Και για την περαιτέρω πορεία της βλ. σχετικά μου σχόλια.

http://zoidosia.blogspot.com/

1 σχόλιο:

  1. Δυστυχώς έτσι όπως έχουν καταντήσει την δικαιοσύνη... Δεν μπορείς να βρείς το δίκιο σε πιο απλά ζητήματα και πάλι η απόφαση θα βγεί ύστερα από διαδικασίες χρονοβόρες και πολυέξοδες. Ετσι λοιπόν και οι πασάδες της εξουσίας θα εξαντλήσουν όλα τα παραπάνω και χωρίς ιχνος ντροπής, τιμής και συνείδησης θα καταλήξουν κατά το συμφέρον τους. Το ερώτημα είναι ποιοι θα δικαστούν και από ποιους? Γελοίο ερώτημα ε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου