Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΤΕ ΑΦΟΒΑ. ΟΙ ΑΚΟΥΡΑΣΤΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ...

Σύμφωνα με πληροφορίες, από 15 Αυγούστου καταφθάνει στην Αθήνα 25μελής ομάδα ευρωπαίων αξιωματούχων με επικεφαλής τον Χορστ Ράιχενμπαχ. Στην αρμοδιότητά της θα υπαχθούν όλοι οι κοινοτικοί που είναι στη χώρα μας. Συστήθηκε με απόφαση του Προέδρου της Κομισιόν Ζοζέ Μπαρόζο και θα αναφέρεται κατευθείαν στον ίδιο και στον αρμόδιο επίτροπο Όλι Ρεν. Θα έχει δε εξουσία να ελέγχει τα πάντα και να είναι σε άμεση και ανοιχτή γραμμή με το μέγαρο Μαξίμου.

Η ομάδα αυτή θα συντάσσει κάθε τρίμηνο αναφορές και θα εκδίδει… έκτακτες προειδοποιήσεις σε περίπτωση διαπίστωσης αποκλίσεων.

Όπως γίνεται άμεσα αντιληπτό και από τον πλέον αδαή, η Ελλάδα οδηγείται πλέον στον πλήρη εξευτελισμό και στην ουσία καταργούνται Σύνταγμα, κυβέρνηση, Βουλή και άλλες δημοκρατικές πολυτέλειες, που θυμίζουν Εθνική Κυριαρχία και όλοι μας οφείλουμε σαν τα πρόβατα, με πρώτους τους πολιτικούς μας, να υπακούμε στα κελεύσματα και τις υποδείξεις των δανειστών μας.

Καληνύχτα Ελλάδα μας.

Έπειτα από αυτό, αναρωτιόμαστε τι χρειάζεται να πληρώνουμε πανάκριβα από τους φόρους μας, άχρηστους πλέον πολιτικούς παράγοντες όπως, Πρόεδρο της Δημοκρατίας, πρωθυπουργό, πανάκριβη Βουλή και άλλους παρατρεχάμενους με πανάκριβες γυαλιστερές λιμουζίνες, παχυλούς μισθούς και στρατιές συμβούλων και σωματοφυλάκων.

http://olympia.gr

1 σχόλιο:

  1. den mporoume na entopisoume tin ora kai to simio pou tha erthoun gia mia thermi ypodohi?gia skeftite to mynima pou tha lavei i europi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου