Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΣ, ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΤΑ ΜΕΡΙΔΙΑ ΤΟΥΣ, ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΤΟΥΣ «ΧΡΕΟΛΟΓΟΥΣ» Ο ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ, ΜΟΝΟ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ


Μην περιμένετε την Πέμπτη στην σύνοδο κορυφής της Ε.Ε. να γίνει κάτι συνταρακτικό, κάτι που θα διασώσει οριστικά την Ελλάδα.
Αν δεν εξαγοράσουν ολόκληρη την Ελλάδα, τίποτα ουσιαστικό δεν πρόκειται να κάνουν. Αυτοί θα κάνουν όσα επιβάλλουν οι ανάγκες τους για να διατηρηθούν εκεί που βρίσκονται και να ενισχύσουν τις θέσεις τους : πρόσωπα, κράτη, εταιρείες και λαοί.
Αν εξαγοράσουν την Ελλάδα τότε η Ελλάδα δεν θα υπάρχει για εμάς. Αν η Ελλάδα γίνει δική τους, τότε θα φροντίσουν για την αιωνιότητα της παρουσίας και της εκμετάλλευσής της, αυτός θα είναι ο σκοπός τους.
Τώρα, απλώς σκέπτονται πως θα αποτρέψουν άλλους από το πλιάτσικο πάνω στην Ελλάδα.

Την Πέμπτη απλώς θα μοιράσουν τα μερίδια της Ελλάδας. Αυτός είναι ο πραγματικός σκοπός της συνόδου. Σε εμάς απλώς θα πουν ότι η Ελλάδα σώθηκε. Η σωτηρία θα είναι αυτή που τους στοιχίζει λιγότερο: κάποια ψευτοαναδιάρθρωση του χρέους ως υπόσχεση.
Κανέναν τους δεν συμφέρει η οριστική σωτηρία της Ελλάδας. Πρέπει πρώτα να εξυπηρετηθούν οι κερδοσκοπικές δουλοκατακτητικές ανάγκες τους. Σε εμάς απλώς θα πουν πως ανοίγει ο δρόμος για την σωτηρία της Ελλάδας … . Στην πραγματικότητα θα παιχτεί ερήμην μας ή με την συναίνεσή μας ένα ακόμα μέρος του δράματος της σκλαβιάς μας.
Εάν ο λαός μας δεν το καταλάβει και κοιμηθεί ξανά, δεν θα υπάρχει επιστροφή.
Το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ είναι εδώ για να επισημάνει ότι σχεδιάζεται ακόμα βαρύτερη σκλαβιά της χώρας.
Το ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ μας καλεί να ξυπνήσουμε οριστικά, να μην κλείσουμε ξανά τα μάτια μας σε όσα συμβαίνουν και θα μας συμβούν.
Στην χώρα, αντί για το λαό της έχουν το λόγο οι ψευτοπολιτικάντηδες και οι «χρεολόγοι». Ανησυχούν, επισημαίνουν, αντιδρούν … . Είναι από ηλίθιοι έως ύποπτοι. Μια ελάχιστη ματιά στις πρακτικές του Δ.Ν.Τ., της Ε.Ε., των Η.Π.Α., της Παγκόσμιας Τράπεζας και του συνολικού παγκόσμιου διευθυντηρίου, θα ήταν αρκετή για να γνωρίσουν όλοι με ακρίβεια εκ των προτέρων κάθε πολιτική, κάθε κίνηση, κάθε σχέδιο επιβολής της αθλιότητάς τους και στην Ελλάδα, γιατί παντού κάνουν τα ίδια και τα ίδια. Σε όλους τους λαούς που καταδυναστεύουν οι τακτικές τους είναι ακριβώς οι ίδιες: καταστρέφουν τις τοπικές παραγωγικές δομές, επιβάλλουν το δανεισμό, καταχρεώνουν, εξαγοράζουν, ελέγχουν και σκλαβώνουν, πίνουν αίμα. Οι περίφημοι χρεολόγοι της χώρας δεν θα έπρεπε να κοιτούν μέτρο προς μέτρο την υποδούλωση της χώρας, εάν ήταν σοβαροί (όπως πολλά μέλη του κινήματος) θα είχαν εκ των προτέρων προειδοποιήσει για τις κινήσεις τους, θα είχαν προλάβει … .
Ηλθε για την Ελλάδα, η ώρα του πλιάτσικου, απλά τσακώνονται πως, με ποια ανταλλάγματα ελληνικής δουλείας θα πείσουν τις ισχυρές πολυεθνικές τους να ανταλλάξουν κάποια ομόλογα, κάποια δάνεια . Τι μερίδιο θα δώσουν και σε ποιους.
Εμείς ως λαός, ως ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ τους το λέμε ξεκάθαρα. Το πλιάτσικο δεν θα περάσει, θα σας τσακίσουμε στις μηνύσεις ντόπιοι μεταπράτες, θα σας αποκαθηλώσουμε οριστικά κομπραδόροι. Στους ίδιους τους «επενδυτές» πλιατσικολόγους υποσχόμαστε την ίδια αντιμετώπιση και ακόμα χειρότερα, θα σαμποτάρουμε συστηματικά τις επενδύσεις σας με κάθε νόμιμο μέσο, με κάθε κοινωνική παρέμβαση. Και όταν σύντομα ο ελληνικός λαός θα φέρει το κίνημα στην εξουσία τότε θα ακυρώσουμε κάθε προδοτική ληστρική σύμβαση. Τότε θα χτίσουμε την ελεύθερη αυτάρκη Ελλάδα των Ελλήνων.

Και μην τους ακούτε. Παρά τα όσα γράφονται, ο καπιταλισμός τους δεν θα καταρρεύσει. Απλά φοβίζουν τους άλλους ισχυρούς για να μην διεκδικήσουν κομμάτια από το πλιάτσικο του ευρωπαϊκού νότου. Την ίδια ώρα προετοιμάζουν ένα ακόμα οικονομικό κραχ για να αγοράσουν φτηνότερα όσα κομμάτια τους λείπουν από τον πλανήτη. Για να γίνει δικός τους ο πλανήτης και να μετατραπούν σε παγκόσμια αυτοκρατορία. Αυτοί είναι οι στόχοι τους και μην αφήνετε τίποτα να αποσπά την σκέψη σας.
Υπολογίζουν βέβαια σκεπτόμενοι πως οι λαοί είναι φοβικά σκουλήκια, πως δεν ξέρουν τι χρειάζονται και τι θέλουν. Οσα έκαναν στους Ινδιάνους της Β. Αμερικής, τα ίδια νομίζουν πως θα τους αφήσουμε να κάνουν σε όλο τον πλανήτη. Είναι βαθιά νυχτωμένοι, έχουν μόνο ένα σχέδιο και αυτό εφαρμόζουν αιώνες τώρα, αγνοούν ότι ο σπόρος των κοινωνιών με κέντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του έχει ήδη πέσει και φυτρώνει παντού.
Αφήστε τους να κοιμούνται, κάποια μέρα σύντομα θα ξυπνήσουν και ο κόσμος τους δεν θα υπάρχει πια … .
Θα έχει ανατείλει ο ήλιος των λαών και των ανθρώπων.

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ, ΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ, ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΛΑΪΚΟ ΚΙΝΗΜΑ : http://laikometopo.blogspot.com/ , http://laikokinima.forumgreek.com/ , http://www.facebook.com/profile.php?id=100002558583334&sk=wall

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου