Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011

ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑ...

Εντύπωση προκαλεί στην Κοινή Γνώμη το γεγονός ό,τι οποιεσδήποτε διαμαρτυρίες ή επεισόδια εκδηλώνονται από εκνευρισμένους Έλληνες πολίτες, εναντίον της κομματικής ολιγαρχίας του ΠΑΣΟΚ, όλα αποδίδονται σε μέλη ή οπαδούς του ΣΥΡΙΖΑ με την αμέριστη βοήθεια του κυβερνητικού MEGA.
Εάν πράγματι συμβαίνει αυτό,...

τότε όλη η Ελλάδα είναι ΣΥΡΙΖΑ, καθόσον απ’ άκρου εις άκρον σε όλη την Επικράτεια σημειώνονται συνεχώς τέτοια περιστατικά, όπου τύχει να κάνει εμφάνιση μέλος της πολιτικής ολιγαρχίας του ΠΑΣΟΚ και όχι μόνο.

Το κίνημα «ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ» αποδίδεται από την κυβέρνηση στον ΣΥΡΙΖΑ. Το ίδιο γινόταν και με τα επεισόδια στην Κερατέα. Το ίδιο με….

κάθε διαμαρτυρία, γιαούρτωμα ή άλλου τύπου επεισόδια προς τους βο(υ)λευτές. Είναι άραγε όλοι αυτοί οι διαμαρτυρόμενοι ή αντιστεκόμενοι πολίτες ΣΥΡΙΖΑ.

Όχι βέβαια.
Εμείς μπαίνουμε στον πειρασμό να σκεφτούμε ότι, η προσπάθεια των στελεχών του ΠΑΣΟΚ να αποδοθούν όλες οι διαμαρτυρίες και τα επεισόδια στον ΣΥΡΙΖΑ είναι μια καλοστημένη προπαγάνδα για να αδρανοποιήσει την κοινωνία και να την κρατήσει στον καναπέ.

Όταν ο κάθε πολίτης ακούει και βλέπει μέσα από τους τηλεοπτικούς δέκτες τέτοια γεγονότα, τείνει να αισθάνεται αλληλέγγυος με τους διαμαρτυρόμενους, γιατί και ο ίδιος υφίσταται την πολιτική του ΠΑΣΟΚ και εξεγείρεται. Επειδή όμως αυτό ενέχει τον κίνδυνο να πάρει την μορφή χιονοστιβάδας και να ξεσηκωθεί ολόκληρη η κοινωνία κατά του καθεστώτος, εκεί ακριβώς η πανέξυπνη προπαγάνδα του ΠΑΣΟΚ, ακυρώνει τη διάθεση για γενικότερη εξέλιξη του φαινομένου,  καρφώνοντας στο συλλογικό υποσυνείδητο, την ιδέα ότι τέτοιες σκέψεις ταυτίζονται με τον ΣΥΡΙΖΑ. Οπότε η αγανάκτηση και η επιθυμία για εκδήλωσή της πέφτουν, αφού δεν θα ήθελε κάποιος να αποτελέσει καθοδηγούμενο του ΣΥΡΙΖΑ.

Όμως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν βγαίνει χαμένος….
από αυτή την υπόθεση, καθόσον η προπαγάνδα αυτή του ΠΑΣΟΚ, έχει ως παράπλευρη απώλεια να τον ενισχύει στη λαϊκή συνείδηση ως το μαχητικότερο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας.

Γιατί όμως επιλέχτηκε να στοχοποιηθεί ο ΣΥΡΙΖΑ;

Μα γιατί είναι το πλέον ακίνδυνο για το πολιτικό σύστημα εξάρτημά του.

2 σχόλια:

  1. Γιατί; Υπάρχει αμφιβολία οτι πίσω από τα έκτροπα είναι οι τραμπούκοι του ΣΥΡΙΖΑ; Ούτε οι ίδιοι δεν το αρνούνται ! Προσπαθούν να καπελώσουν την δυσαρέσκει του κόσμου προς ώφελός τους. Είναι όμως τόσο απωθητικοί, τόσο κίβδηλοι,τόσο ύποπτοι για ότι λενε και ότι κάνουν που ακόμα και τα σκυλιά τους οσμίζονται και φεύγουν μακρυά. Ποιός χρηματοδοτεί αυτό το κόμμα των τραμπούκων: Θα βγεί κάποιος απο το ΣΥΡΙΖΑ να μας πληροφορήσει ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα διάφορα γυαουρτώματα και αρνήσεις πληρωμών, σίγουρα δεν εχει δουλειά ο ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν προκύπτει οφελος. Στις ανθελληνικές όμως αλληλεγγύες τύπου Υπατείας, είχε τον πρώτο λόγο. Ώφελος? Μα φυσικά μέσα από τις γνωστές Μ.Κ.Ο. Και παίχτηκε ένα βρώμικο παιχνίδι σε αγαστή συνεργασία με την κυβέρνηση, σε βάρος της Ελλάδας από τούς κατ αποκλειστικότητα προοδευτικούς της χώρας. Στίς πλατείες, το μοναδικό κόμμα μετά των παραφυάδων αυτού, που είχε το θράσος και την αναίδεια να τρέξει απο την αρχή να καπηλευτεί την αγανάκτηση των πολιτών και κατά τόπους στην επαρχία, κατάφερε να εκκενώσει πλατείες, κρατώντας τις για πάρτη του. Ο απλός πολίτης που πήγε με την Ελληνική σημαία, αποκαλέστηκε φασίστας και δεν ξαναπήγε. Οργάνωσαν "αντιρατσιστικές" πορείες σε πλατείες, οπότε έφυγαν και οι τελευταίοι Έλληνες αγανακτισμένοι. Ειρηνικοί τρόποι εκκένωσης πλατειών, ενώ ο άσχετος Παπουτσής έβαζε τα ΜΑΤ να ανοίγουν κεφάλια. Μην αναρωτιώμαστε λοιπόν τι σχέση υπάρχει ανάμεσα σε ΠΑΣΟΚ(ή όποια κυβέρνηση και να υπήρχε) και ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου