Κυριακή 31 Ιουλίου 2011

ΜΕΤΑ ΤΗ "ΓΙΟΡΤΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ", ΕΡΧΕΤΑΙ Η "ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ"

Τελικά ο Καμίνης, είναι σοβαρός πολιτικός. Οτι λέει το κάνει.

Οχι πάντα δηλαδή, αλλά όταν περιλαμβανει ξυλοδαρμούς, συλλήψεις και διωγμούς κατα των πολιτών, είναι συνεπέστατος.

Το ίδιο και η προϊσταμένη της εισαγγελίας. Μπορεί να θάβει τις καταγγελίες και τις μηνύσεις κατα των προδοτων, αλλά όταν πρέπει, "καθαρίζει".

Οι παραπανω, αποφάσισαν οτι δεν έχουμε δικαίωμα να διαμαρτυρόμαστε στην πλατεία συντάγματος. Επειδή την λερωνουμε.  Και αποφάσισαν να μας διώξουν για να την "καθαρίσουν".

"Δημοκρατικά" και "με σεβασμό στον πολίτη"...



Η δημοκρατία θριάμβευσε.

Το μόνο πρόβλημα είναι ότι κάποιοι δεν τελείωσαν με την αποστολή τους στο σύνταγμα. Και δεν έχουν σκοπό να φύγουν μέχρι η αποστολή αυτή να ολοκληρωθεί.  Μέχρι να εφαρμοστεί δημοκρατία στη χωρα που τη γέννησε.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΛΑΚΑΣ



Ακολουθεί δελτίο τύπου των 300 Ελλήνων.

«Έγκλημα» με τις ευλογίες του νόμου….

Το ξημέρωμα της 30ης Ιουλίου βρήκε την πλατεία Συντάγματος πληγωμένη , κακοποιημένη αλλά καθαρή!

Η προιστάμενη της Εισαγγελείας ζήτησε να απομακρυνθούν κυριολεκτικά τα πάντα από την πλατεία, ακόμα και οι άνθρωποι! ¨Εστειλε εκατοντάδες αστυνομικούς και μονάδες των ΜΑΤ και με την βία ή την απειλή της, κατέστρεψε όλες τις σκηνές επικαλούμενη μέσω μιας αντιπροσώπου της, διάφορες νομιμοφανείς δικαιολογίες. Η πλατεία έπρεπε να «εκκαθαριστεί» πάση θυσία!

¨Όταν οι αστυνομικές δυνάμεις μας ζήτησαν να απομακρυνθούμε , οι συναγωνιστές μας το αρνήθηκαν προασπιζόμενοι το συνταγματικό τους δικαίωμα να διαδηλώνουν, αλλά οι υπάλληλοι του Δήμου με την αστυνομική προστασία κατέστρεψαν την τέντα μας. Μια τέντα που μονο σκοπό είχε να μας προστατεύει από τον ήλιο και τίποτα άλλο. Δεν παραβήκαμε επισης ποτέ τον νόμο περι ελεύθερου κάμπιγκ αφού δεν παρείχαμε διανυκτέρευση. Μετά την «εκκαθάριση» μας απαγορεύτηκε ακόμα και η παρουσία μας στο χώρο έστω χωρίς ομπρέλες η πανό.

Η όλη επιχείρηση έγινε χωρίς καμμία προηγούμενη προειδοποίηση αποδεικνύοντας, για άλλη μια φορά , την αλαζονεία της κυβέρνησης και την έλλειψη διάθεσης για κατανόηση των προβλημάτων του λαού.

Οι παρευρισκόμενοι συναγωνιστές μας διαμαρτυρήθηκαν με νόμιμο τρόπο αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Αμέσως μετά δεν μας επετράπει ούτε να έχουμε μια καρέκλα για να καθόμαστε κάπου – κάπου . Μάλιστα εγινε σαφές ότι και η παρουσία μας εκεί εναι ανεπιθύμητη και ενοχλητική.

Για τους 300 Έλληνες ο αγώνας συνεχίζεται και θα είναι ακόμα πιο έντονος και αποτελεσματικός, αφού κάθε δυσκολία που απλόχερα μας χαρίζει το πολιτικό σύστημα, μας κάνει πιο δυνατούς και σοφούς. Η μόνη λέξη που θα χαρακτήριζε την επιχείρηση αυτή είναι η λέξη ΑΙΣΧΟΣ.

Καλούμε όλους τους Ελληνες συμπολίτες μας να ενωθούν μαζί με όλους τους αποφασισμένους της πλατείας Συντάγμάτος και να βρίσκονται διαμαρτυρόμενοι καθημερινά στην πλατεία και σε ολη την Ελλάδα ασκώντας το συνταγματικό τους δικαίωμα .

300 Ελληνες
Λ.Βασ Αμαλίας και Β.Γεωργίου Αθήνα, Σύνταγμα
Τηλ. 6980 834934
300ellin@gmail.com
http://300ellines.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου