Κυριακή 3 Ιουνίου 2012

ΜΙΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΗ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ

Από την ιστορία μάθαμε ότι ο εφιάλτης ήταν υπαίτιος της ήττας των Ελλήνων στις Θερμοπύλες το 480 π.χ. που το όνομά του έγινε συνώνυμο της προδοσίας. Ο εφιάλτης υπέδειξε στους Πέρσες εισβολείς να προσβάλουν από τα νώτα τις θέσεις των Ελλήνων, και οδήγησε τον εχθρό στην ατραπό που έφερε τους Πέρσες πίσω από το Λεωνίδα και τους τριακοσίους μαχητές. Έτσι οι ήρωες κυκλώθηκαν!

Η ιστορία επαναλαμβάνεται. Αυτό συμβαίνει και σήμερα με τους εφιάλτες και δουλοπρεπείς «Έλληνες» πολιτικούς του δικομματισμού...


Υπάκουσαν τυφλά στις εντολές των πατρόνων τους της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, και έφεραν τη πατρίδα μας βήμα-βήμα στη σημερινή καταστροφή. Είναι οι σύγχρονοι εφιάλτες του Ελληνισμού.

Το κακό άρχισε από τη δεύτερη τετραετία του ΠΑΣΟΚ το 1985 και συνεχίστηκε μέχρι της σήμερον. Ήταν όλοι τους εφιάλτες και προδότες του Ελληνισμού.

Η αποκαλούμενη «Γενιά του Πολυτεχνείου», ένας –ένας διαλεγμένοι από τη Σιωνιστική μεγάλη πρεσβεία, της παγκόσμιας κυριαρχίας, με ειδική αποστολή να καταστρέψουν την Ελλάδα.
Είναι οι καταραμένοι πολιτικοί της μεταπολίτευσης!
Θα μείνουν στην ιστορία σαν οι σύγχρονοι εφιάλτες του Ελληνισμού.
Τους ενδιέφερε μόνον η εξουσία, και για να την αποκτήσουν και διατηρήσουν, έπρεπε να γίνουν καταδότες, πιόνια και μαριονέτες, των Κοσμοκρατόρων. Ιδού οι αυτουργοί της εθνικής τραγωδίας, των οποίων τα ονόματα καταγράφει η σύγχρονη ιστορία.

Είναι όλοι αυτοί που διετέλεσαν πρωθυπουργοί και υπουργοί, και οι άπειροι – ανίδεοι - άσχετοι βουλευτές οι οποίοι ψήφιζαν στη Βουλή με κομματική πειθαρχία, όλα τα καταστροφικά νομοσχέδια, από το 1985 μέχρι σήμερα.

Έκλεψαν, κορόιδεψαν, πάτησαν επί πτωμάτων, πρόδωσαν, και έριξαν την Ελλάδα στη κόλαση, και τους Έλληνες στην ατιμωτική φτώχεια.

Δυστυχώς, ύστερα από όλα αυτά, υπάρχουν ακόμα «Μακάκες» μέσα στο εκλογικό σώμα που τους ψηφίζουν.
Τι να πρωτοθυμηθούμε;
Τα σκάνδαλα του χρηματιστηρίου;
Τη SIEMENS;
Τα δομημένα ομόλογα πολλών δις. ευρώ;
Τις κλεψιές στα δημόσια έργα;
Τις υπερτιμολογήσεις στα Ολυμπιακά έργα;
Τον Τσοχατζόπουλο;
Τους εξοπλισμούς;
Τους κομπιναδόρους τραπεζίτες με τα δάνεια στο λαό;
Την GOLDMAN SACHS;
Τα ρουσφέτια;
Τα επιτόκια δανεισμού (SPREADS);
Tα SWAPS;
Τα ασφάλιστρα κινδύνου (CDS);
Την οικονομική ύφεση 5 χρόνια τώρα λες και είμαστε Αφρικανική χώρα, και όχι στην Ευρώπη της Ε.Ε.;

Απορώ πως με όλα αυτά δεν έχει ακόμη επέμβει η Ελληνική Δικαιοσύνη. Εκ του αποτελέσματος να γίνουν οι αυτεπάγγελτες κατηγορίες, και διώξεις των εφιαλτών δοσίλογων πολιτικών.

Μέχρι τώρα 2.000 Έλληνες συνάνθρωποί μας έχουν αυτοκτονήσει, και ηθικοί αυτουργοί είναι οι εφιάλτες και δοσίλογοι πολιτικοί.
Για τις αυτοκτονίες των συμπολιτών μας, δεν πρέπει να επέμβει αυτεπαγγέλτως η Δικαιοσύνη, στρεφόμενη κατά των επιόρκων πολιτικών;
Ψήφιζαν νόμους χωρίς να τους έχουν καν διαβάσει!

Τι να θυμηθούμε;
Την καταστροφή της βαριάς Βιομηχανίας, της Βιοτεχνίας, της Γεωργίας, την καταστροφή των Ναυπηγείων;;
Όλες τις Βιομηχανίες και Βιοτεχνίες τις έστειλαν στις γειτονικές χώρες.
Σήμερα δεν παράγουμε σχεδόν τίποτε, όλα τα εισάγουμε από φίλες και εχθρικές χώρες, και γι αυτό φρόντισαν οι εφιάλτες πολιτικοί του δικομματισμού, «Τοις εκείνων ρήμασι πειθόμενοι»…

Τι να θυμηθούμε;
Το ΔΝΤ;
Τους λαθρομετανάστες;
Τα Μνημόνια;
Τους εφαρμοστικούς νόμους;
Τα μεσοπρόθεσμα;
Τις παροχές δισεκατομμυρίων ευρώ στις τράπεζες του ντόπιου κατεστημένου, με τη δικαιολογία να σώσουν τις καταθέσεις του Λαού;!!!

Δηλαδή πληρώναμε τεράστια ποσά για να σώσουμε τις καταθέσεις μας!
Ενώ πίσω από τους ντόπιους μεγαλοτραπεζίτες κρύβονται αυτοί οι ίδιοι, οι εφιάλτες πολιτικοί, αφού αυτοί έδωσαν το δημόσιο χρήμα στους Καρχαρίες, ντόπιους και ξένους, για τη στήριξη- λένε- των τραπεζών.!!!

Τι να θυμηθούμε;
Τους αεροψεκασμούς που ψεκάζουν με καρκίνο τον Ελληνικό λαό ή τα χημικά αέρια στις διαδηλώσεις;

Επάνω στη κρίση και τη δυστυχία μας ήλθε και ο Παπαδήμιος!
Μέσα στη πολιτική και οικονομική θύελλα που μαίνεται στη χώρα μας, συνέβη ένα γεγονός τεράστιας οικονομικής και πολιτικής σημασίας.
Οι εφιάλτες πολιτικοί δεν «κούρεψαν» τα ομόλογα που είχαν αγοράσει οι τράπεζες του Ρότσιλντ και των Επικυρίαρχων, «κούρεψαν» μόνο τα ομόλογα των ασφαλιστικών ταμείων και τα ομόλογα του φουκαρά Ελληνικού Λαού.
Οι τράπεζες του Ρότσιλντ και του Ροκφέλερ, βγήκαν αλώβητες από την Ελληνική χρεοκοπία.
Την πλήρωσαν μόνο οι φουκαράδες επενδυτές του Εσωτερικού.

Και όχι μόνον αυτό, αλλά η κυβέρνηση Παπαδήμιου, -όπως μας πληροφορεί ο διακεκριμένος δημοσιογράφος κ. Δελαστίκ, σε άρθρο του- πλήρωσε στο 100% της αξίας τους Ελληνικά κρατικά ομόλογα ύψους 435 εκατομμυρίων ευρώ που είχαν υπαχθεί στο αγγλικό δίκαιο, και ο ιδιοκτήτης των ομολόγων αυτών είχε αρνηθεί να δεχθεί το «κούρεμα» στο πλαίσιο του PSI.
Ο ιδιοκτήτης ονόματι DART FUND είχε πληρώσει λιγότερα από 100 εκ. ευρώ, για να αγοράσει τα Ελληνικά ομόλογα, και τελικά εισέπραξε 435 εκ. ευρώ, βγάζοντας κέρδος 300%.
Ο κ. Ντάρτ συγκαταλέγεται στους κερδοσκόπους που ονομάζονται «Γύπες», μαζί με Σόρους, Ρότσιλντ, και άλλους. Αυτοί αγοράζουν ομόλογα σε λίαν χαμηλές τιμές, στο 25% της αξίας τους, και στη συνέχεια τα πωλούν στο κράτος στο 100% της αξίας τους, αποκομίζοντας κέρδη της τάξεως του 75%, συνεργαζόμενοι με ντόπιους εφιάλτες πολιτικούς.
Είναι βλέπετε πανίσχυροι, στελέχη της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης, αρμέγουν τα μικρά και φτωχά κράτη, και τελικά τα οδηγούν στη χρεοκοπία, μέσω χρηματιστηρίων, μετοχών και ομολόγων, τραπεζών, και άλλων «κομπινών»…

Οι «Γύπες» αυτοί κατασπάραξαν την Ελλάδα και κέρδισαν 300%, αυτό είναι ΜΟΝΟ ένα χαρακτηριστικό γεγονός, προηγήθηκαν και ακολουθούν πολλά έτερα. Ο απόλυτος εφιάλτης!!!

Κατά τα άλλα οι δοσίλογοι πολιτικοί δεν έχουν να πληρώσουν μισθούς και συντάξεις, αφού πρώτα λήστεψαν τα ασφαλιστικά ταμεία, με τα αποθεματικά των οποίων εξόφλησαν τα ομόλογα στους διεθνείς Γύπες.
Πρώτα πρέπει να πληρώνουν μισθούς – συντάξεις – υγεία - παιδεία, και ότι περισσέψει να πληρώσουν τοκοχρεολύσια στα διεθνή αρπακτικά!!!

Όμως ποιος έχασε το πατριωτισμό για να τον βρουν αυτοί οι εφιάλτες!!

Ο τύπος γράφει, «18 δισ. ευρώ πήραν σήμερα οι Ελληνικές τράπεζες, σαν στήριξη, με εγγυητή το Ελληνικό δημόσιο».

Πληρώναμε φόρους , και αυτοί κλέβανε!!!
Όλοι τους έγιναν με περιουσίες μεγάλες.
Μπήκαν στη πολιτική πάμφτωχοι, με τρύπιο παντελόνι, και έγιναν κροίσοι!
Γι αυτό «λυσάνε» να κερδίσουν στις εκλογές και να μπούνε στη Βουλή…

«Κούρεψαν» μόνο τα ομόλογα επενδυτών του εσωτερικού, ενώ οι διεθνείς Γύπες εξαιρέθηκαν του «κουρέματος».

Η Ελλάδα έγινε μέλος της Ε.Ε. το 1981 για να διασφαλίσει τα σύνορά της από τον άρπαγα Τούρκο, και κατάντησε η ίδια η Ε.Ε. να αποτελεί το μεγαλύτερο κίνδυνο για την Ελλάδα.
Πέσαμε –σαν τον Δανιήλ- στο λάκκο των λεόντων.

Όλα αυτά συμβαίνουν διότι η Ε.Ε. αλώθηκε από τη Σιωνιστική παγκόσμια διακυβέρνηση, τη Ν.Τ.Π. και τη Σιωνιστική παγκοσμιοποίηση.
Ο οικονομικός Αρμαγεδδών απειλεί ήδη ευθέως την Ε.Ε. σε τέτοιο βαθμό που οι Ευρωπαίοι ηγέτες φοβούμενοι το φαινόμενο του ντόμινο, δήλωσαν ότι θα κάνουν ότι το δυνατόν για να παραμείνει η Ελλάδα στο ευρώ.
Συνεχίζουν να μας δανείζουν για να αποπληρώνουμε τα τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του Ρότσιλντ!!!

Το τεράστιο αυτό χρέος που μας φόρτωσαν, δεν αποπληρώνεται, παρά μόνο με παραχώρηση του ορυκτού πλούτου θαλάσσιου και μη…

Θα μας πιέσουν να φύγουμε από το ευρώ, ΜΟΝΟ όταν διαταχθούν από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.

Πρέπει άραγε ο Ελληνικός λαός να πληρώνει το Ευρώ τόσο ακριβά με ανθρωπιστική κρίση, και ανθρωποθυσίες με αυτοκτονίες;

Το σύνθημα των κινδυνολόγων «Ευρώ ή Δραχμή» είναι διχαστικό για το λαό και προδοτικό.

Στο διαδίκτυο κυκλοφορούν ειδήσεις για τη κυκλοφορία του «Globo» σαν νέου παγκόσμιου νομίσματος και τα τοπικά νομίσματα θα αποσυρθούν της κυκλοφορίας, καθιστάμενα άχρηστα, άνευ αξίας!

Επάνω στην αναμπουμπούλα μας ήλθαν και οι δηλώσεις της γηραιάς κυρίας Λαγκάρντ, προέδρου του Σιωνιστικού ΔΝΤ που δήλωσε, «Καμία συμπάθεια για τους Έλληνες. Θα πληρώσετε», ενώ δεν κρύβεται λέγουσα, «Η επένδυση στην Ελλάδα πρέπει να αποδώσει»!!!
Υπονοεί την αρπαγή του ορυκτού μας πλούτου, μέσω χρεοκοπίας!!!
Μας εξίσωσε με τους ιθαγενείς της ζούγκλας της Νιγηρίας!!!

Η συμμορία των διεθνών δανειστών έχει πανικοβληθεί βλέποντας την αντίσταση του Ελληνικού Λαού, γι αυτό οι δηλώσεις της Λαγκάρντ.
Οι εφιάλτες πολιτικοί του δικομματισμού δεν ασχολήθηκαν ποτέ σοβαρά τα τελευταία χρόνια με τη γεωπολιτική και γεωστρατηγική αξία της χώρας, έχασαν ηθελημένα ευκαιρίες και πλεονεκτήματα, αφού τον ορυκτό μας πλούτο σε χρυσό, ουράνιο, πετρέλαια, και φυσικό αέριο, τον θέλουν για ένα κομμάτι ψωμί οι εταιρίες των ηγετών της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας.
Οι εφιάλτες έκρυψαν τα κοιτάσματα, για να μας βάλλουν στα Μνημόνια!!!
Για να πάρουν τον ορυκτό πλούτο τα αφεντικά τους οι Κοσμοκράτορες.

Εάν οι εφιάλτες πολιτικοί μετά τη μεταπολίτευση, είχαν ασχοληθεί σοβαρά με τον ορυκτό μας πλούτο, και είχαν προβεί σε εξορύξεις και εκμετάλλευση με συμφέρουσες συμβάσεις για το Ελληνικό δημόσιο, σήμερα η Ελλάς θα ήταν μια πλούσια χώρα, και δεν θα αντιμετωπίζαμε αυτές τις σημερινές τραγικές καταστάσεις και τα διεθνή ρεζιλίκια.

Δεδομένου ότι τα πετρέλαια ήταν γνωστά από παλιά, αφού η Χούντα άνοιξε γεωτρήσεις στο Πρίνο της Θάσου, και άρχισε να αντλεί πετρέλαιο...
Έκτοτε με τους πολιτικούς υπήρξε, «άκρα του τάφου σιωπή»…

Καταλάβατε τώρα γιατί τους λέμε εφιάλτες και προδότες;

Γέμισαν την Ελλάδα με εκατομμύρια έγχρωμους λαθρομετανάστες για να διαλύσουν την πατρίδα, έτσι διετάχθησαν από τα μεγάλα αφεντικά.

Μας εξαθλιώνουν για να μας πάρουν τη Μακεδονία και τη Θράκη, μαζί με το χρυσό μας.
Μας εξαθλιώνουν για να μας πάρουν το Αιγαίο με τα νησιά και να τα δώσουν στους Τούρκους, για να καρπωθούν «Εκείνοι» (Ρότσιλντ-Ροκφέλερ), τα πετρέλαια με το φυσικό αέριο.

Εκβιάζουν οι Κοσμοκράτορες και απειλούν ότι θα μας διώξουν από την Ευρωζώνη, αν δεν εφαρμόσουμε πιστά το μνημόνιο, ενώ γνωρίζουν πολύ καλά ότι αν φύγουμε από το ευρώ , θα καταρρεύσει όχι μόνο η Ευρωπαϊκή, αλλά και η παγκόσμια οικονομία. Εάν μας αναγκάσουν να φύγουμε από το Ευρώ, θα «ανατιναχθεί» η Ευρωζώνη.
Θα μας διώξουν ΜΟΝΟ όταν διαταχθούν να πράξουν ούτω.
Ήδη η Ισπανία είναι έτοιμη να καταρρεύσει μαζί με τις άλλες χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου.

Η πτώση του ευρώ στα διεθνή χρηματιστήρια μας οδηγεί στη σκέψη ότι το ευρώ διαλύεται, και έρχεται το «Globo», και εμείς θα μείνουμε με το σύνθημα «ευρώ ή δραχμή» στο χέρι…

Ενώπιον αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, ακούσατε ποτέ τους εφιάλτες και δοσίλογους πολιτικούς του δικομματισμού, να αναφέρονται στους προεκλογικούς λόγους στα εθνικά μας θέματα;
Ασχολούνται με αερολογίες και κινδυνολογία, και αφήνουν το λαό μας να κοιμάται , ενώ οι Τούρκοι οργώνουν το Αιγαίο, και οι Βόρειοι γείτονες απειλούν να μας πάρουν το όνομα και την ιστορία μας.

Τους ακούσατε ποτέ να ασχοληθούν με το λεγόμενο «Μακεδονικό» ζήτημα;
Το έχουν αφήσει στη διάθεση της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης.

Τους έχετε ακούσει να ενδιαφέρονται για τη Θράκη μας;
Την έχουν αφήσει στο έλεος του εκεί Τουρκικού προξενείου, και του Νταβούτογλου, τους ενδιαφέρει μόνο η ψήφος της εκεί Μουσουλμανικής μειονότητας.

Τους ακούσατε ποτέ να ενδιαφέρονται για το Αιγαίο και τα νησιά μας;
Τα έχουν αφήσει στο έλεος των Τούρκων, οι οποίοι με τις συνεχείς αεροπορικές και ναυτικές παραβιάσεις, τρομοκρατούν τους ακρίτες μας.

Τους ακούσατε ποτέ να ομιλούν για την εκμετάλλευση του ορυκτού μας πλούτου;
Τον έχουν αφήσει στη διάθεση των Επικυρίαρχων. Όλα τα παράκτια κράτη έχουν χαράξει Α.Ο.Ζ. και η Ελλάς «πέρα βρέχει», λόγω αχυρανθρώπων εφιαλτών πολιτικών.
Άφησαν τον υποθαλάσσιο ορυκτό μας πλούτο ανεκμετάλλευτο, στη διάθεση και στα χέρια των διεθνών αρπακτικών της Ν.Τ.Π.

Κατόπιν όλων αυτών των προδοσιών, έχουν το θράσος να ζητάνε, χωρίς να ντρέπονται, να τους ξαναψηφίσουμε.

Επιβάλεται –εδώ και τώρα- αλλαγή εξωτερικής πολιτικής, και στροφή προς τη Ρωσία. Με τη παρουσία των Ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στο Αιγαίο, εξασφαλίζουμε τα θαλάσσια σύνορά μας, είναι η καλλίτερη ασπίδα προστασίας έναντι των Τούρκων και του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ.

Ο πονηρός Νταβούτογλου, για το Αιγαίο και την ΑΟΖ με τα πετρέλαια, μας προσφέρει ως αντάλλαγμα τη Σχολή των παπάδων στη Χάλκη, δηλαδή χάντρες και καθρεφτάκια για τους ιθαγενείς της Ζούγκλας.!!!

Tα Ευρωπαϊκά ΜΜΕ συχνά αναφέρονται για πραξικόπημα στην Ελλάδα.
Το στρατιωτικό πραξικόπημα-εάν γίνει- θα το κάνουν οι δυνάμεις του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ που στρατοπεδεύουν στην Ελλάδα, και όχι οι Ελληνικές ένοπλες δυνάμεις.
Θα το κάνουν εάν κηρύξουμε στάση εξωτερικών πληρωμών, και πάψουμε να πληρώνουμε τους διεθνείς τοκογλύφους.
Θα το κάνουν οι δυνάμεις του Ρότσιλντ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, όταν δούνε ότι χάνουν το ψωμί που λέγεται Ελλάς, από τα χέρια τους.

Αυτές τις ημέρες πενθούμε την άλωση της Κωνσταντινούπολις, ενώ ξεχνάμε ότι σήμερα γίνεται και η οικονομική άλωση της Ελλάδος!

Εάν εκλεγούν και πάλιν οι δυνάμεις του μνημονίου, τότε ο Ελληνικός λαός θα είναι άξιος της τύχης του και της μοίρας του.

Έλληνα, η αντίσταση είναι τώρα στις εκλογές, μη περιμένεις μετά, το έχασες το παιχνίδι…

Οι πολιτικοί του μνημονίου συνηθίζουν να λέγουν, «Ψηφίστε μας …
Κορόϊδα!!!» Σε ένα μήνα έρχονται νέα εξοντωτικά μέτρα αν συνεχίσουν να κυβερνάνε ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.

Η ΕΥΔΑΠ, η ΔΕΠΑ, η ΔΕΗ, εθνικές οδοί με διόδια, και τα λιμάνια, θα πάνε όλα σε ξένους ιδιώτες!!!
Απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων, πωλήσεις δημοσίων οργανισμών, μείωση μισθών και συντάξεων σε επίπεδα Βουλγαρίας, επιπλέον περικοπές σε παροχές υγείας, κατάργηση φοροαπαλλαγών, αύξηση φόρων, αύξηση αντικειμενικών αξιών και τιμολογίων της ΔΕΗ.
Αυτή είναι η λίστα των όλων όσων πρέπει να γίνουν μέχρι τον Ιούνιο, και αυτά θα γίνουν εάν εκλεγούν οι εφιάλτες.

Αξίζει να δεις τι σε περιμένει Έλληνα, εάν ψηφίσεις και πάλιν τους εφιάλτες.
1. Αφορολόγητο 5.000 ευρώ
2. Για κάθε 1000 ευρώ εισόδημα ο φόρος είναι 100 ευρώ
3. Τα τεκμήρια ανεβάζουν κατακόρυφα το φόρο.
4. Με ΜΗΔΕΝ εισόδημα αν υπάρχει σπίτι 90 τ.μ. ή Ι.Χ. 1600 κυβικά, ο φόρος είναι 1400 ευρώ.
5. Μαζί με το εκκαθαριστικό του φόρου θα έρθει και η έκτακτη εισφορά, και η αλληλεγγύη.
6. Φέτος το τέλος επιτηδεύματος από 300 ευρώ πάει στα 500…
7. Επάνω σε όλα αυτά έρχονται και τα τέλη κυκλοφορίας…
8. Τα τεκμήρια διαβίωσης ανεβάζουν το φόρο έως 100%
9. Μαζί με όλα αυτά και το χαράτσι της ΔΕΗ που θα εισπράττεται από την εφορία.

Από εφέτος έχουμε,
1. Αύξηση φόρου 58.3% λόγω μείωσης αφορολογήτου στα 5.000 ευρώ.
2. Αύξηση φόρου για 30άρηδες και συνταξιούχους άνω των 65 λόγω μείωσης αφορολογήτου στα 9.000 ευρώ.
3. Αύξηση φόρου για χαμηλά και μεσαία εισοδήματα λόγω αλλαγής της φορολογικής κλίμακας.
4. Φόρος 10% αν δεν συγκεντρωθούν αποδείξεις για το 25% του εισοδήματος!
5. Μείωση αφορολογήτου τρίτεκνων από 11.500 στα 7.000 ευρώ.
6. Μείωση αφορολογήτου για 4τεκνους από 13.500 στα 10.000 ευρώ.
7. Αύξηση από 10% - 71% στα τεκμήρια για κατοικίες, Ι.Χ. κ.λ.π.
8. Αύξηση της παρακράτησης φόρου εισοδήματος από τους μισθούς και τις συντάξεις.
9. Διπλός φόρος κάθε μήνα! Κεφαλικός φόρος και φόρος μισθωτών μαζί! Θα παρακρατείται από το μισθό! Δηλαδή όλη η σύνταξη και ο μισθός θα πηγαίνει στην εφορία, και εμείς θα ζούμε με τις καταθέσεις –εάν υπάρχουν- και εκείνες θα μας τις «φάνε»…
10. Φόρος σε ακίνητα από 400.000 – 200.000 ευρώ κατά 0.2% για το 2011 και το 2012!!!
11. Επιβολή 6 φόρων στη κατοχή της ακίνητης περιουσίας.
12. Αυξήσεις στους φόρους για δωρεές, γονικές παροχές, και κληρονομιές ακινήτων.

Αυτά και άλλα πολλά τα έχουν υπογράψει ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. για άμεση εφαρμογή μετά τις εκλογές σύμφωνα με το μνημόνιο Νο:2

Ο πρόεδρος Ρότσιλντ της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας θέλει πίσω τους τόκους!

Θα τους ψηφίσεις Έλληνα;
Εάν θέλεις να πεθάνεις από πείνα ψήφισέ τους.
Εάν θέλεις να σου πάρουν το σπίτι λόγω φόρων ψήφισέ τους.

Η Εθνική Τράπεζα σε έκθεσή της προβαίνει σε καταιγισμό κινδυνολογίας, ώστε να φοβηθούν οι Έλληνες να ψηφίσουν τα κόμματα του μνημονίου.
Όλεθρος και εφιάλτης ήταν η έκθεση της ΕΤΕ με μπαράζ κινδυνολογίας και τρομοκρατίας για τον Ελληνικό λαό, όπως την περιέγραψαν οι δημοσιογράφοι των ΜΜΕ.
Όμως ξεχνά η διοίκηση της ΕΤΕ ότι προ καιρού αγόρασε την Τουρκική τράπεζα έναντι 3.2 δισ. ευρώ, και σήμερα η τράπεζα αυτή δεν αξίζει ούτε 800 εκ. ευρώ.
Τέτοια πατάτα έκανε η ΕΤΕ.
Αρκεί που κινδυνολογεί για να εκλεγούν οι εκλεκτοί της του ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ.
Την ΕΤΕ την πιάσανε κορόϊδο οι Τούρκοι. Εκτέλεσε διαταγές…

Οι πρωταγωνιστές της σημερινής τραγωδίας παραμένουν ατιμώρητοι.
Ούτε μια ανάκριση.
Επιδιώκουν να επανεκλεγούν βουλευτές (βλέπε Jeffrey) για να εξασφαλίσουν τη βουλευτική ασυλία.

Οι παραγραφές των αδικημάτων, η βουλευτική ασυλία, και ο νόμος περί ευθύνης υπουργών κατάστρεψαν την Ελλάδα, αφού οι πολιτικοί ασύδοτοι πλέον, εγκλημάτησαν κατά της Ελλάδος και των Ελλήνων.

Μια και όλοι μιλούν για πόλεμο που περνά η πατρίδα, βλέπω ότι για άλλη μια φορά η Ελλάδα γίνεται το ανάχωμα της Ευρώπης.

Σε όλους τους πολέμους είμαστε μπροστά. Μέσα από τους σάπιους εφιάλτες πολιτικούς της μεταπολίτευσης, πρέπει να βρούμε τη δύναμη να προχωρήσουμε μπροστά, τιμωρώντας αυτούς που τόσα χρόνια μας έκλεβαν και μας πρόδιδαν.
Η τιμωρία δεν μπορεί να είναι μόνο η ψήφος μας.
Θέλουμε να τους δούμε στα δικαστήρια, να κρίνονται από τη Δικαιοσύνη.

Τι να πρωτοθυμηθούμε;
Θυμάμαι τα λαμόγια που πλούτισαν εις βάρος μας…
Θυμάμαι αυτούς που παραχώρησαν την εθνική μας κυριαρχία.
Θυμάμαι τη Κύπρο μας που την πούλησαν στους Τούρκους.
Θυμάμαι την Αθήνα που κάηκε πολλές φορές…
Θυμάμαι τα δάση μας που κάηκαν από πράκτορες του εχθρού.
Θυμάμαι πολιτικούς και ΜΜΕ που συνεργάστηκαν με τον εχθρό, κινδυνολογώντας και τρομοκρατώντας το λαό.
Θυμάμαι τα σκάνδαλα που κάλυψαν…
Θυμάμαι τις Βιομηχανίες και άλλες επιχειρήσεις που έκλεισαν.
Θυμάμαι το 25% της ανεργίας με 1.500.000 άνεργους.
Θυμάμαι τα λουκέτα στα μαγαζιά.
Θυμάμαι τα κλειδιά στη πόρτα του σπιτιού, το συναγερμό, τις μπάρες
στις πόρτες και στα παράθυρα.
Θυμάμαι τους ληστές και δολοφόνους που γέμισαν τη πατρίδα μου.

Οι εφιάλτες πολιτικοί έχουν από 10 σπίτια ο καθένας και εκατομμύρια ευρώ καταθέσεις στο εξωτερικό. Έχουν ασυλία. Έχουν παχυλούς μισθούς και συντάξεις. Έχουν δεκάδες αστυφύλακες να τους φρουρούν με έξοδα του Έλληνα φορολογούμενου, ενώ παράλληλα, μας βρίζουν, μας ενοχοποιούν, μας κοροϊδεύουν, μας τάζουν και υπόσχονται, και τελικά μας δουλεύουν, και κλέβουν τον ιδρώτα και το αίμα μας μέσα από τα δημόσια ταμεία.

Οι εφιάλτες πολιτικοί του δικομματισμού, δεν βλέπουν, δεν ακούν, δεν ενδιαφέρονται, δεν σκέπτονται, δεν έχουν δουλέψει, δεν έχουν φιλότιμο, δεν πάνε φυλακή, δεν διάβασαν τα μνημόνια που υπέγραψαν!
Με τα μνημόνια έφεραν ανθρωπιστική κρίση στην Ελλάδα, για να ικανοποιήσουν τα αφεντικά που τους στηρίζουν στην εξουσία.

Συγκλόνισε την Ευρώπη το ποίημα του φιλέλληνα Γερμανού φιλοσόφου Γκύντερ Γκράς. Ευτυχώς που υπάρχουν μερικοί φιλέλληνες που προβάλλουν την Ελλάδα, γιατί εάν περιμένουμε από τους λύκους και εφιάλτες πολιτικούς του δικομματισμού χαθήκαμε.

Οι λύκοι είναι μέσα στο μαντρί…

Στις 18 Ιουνίου η Ελλάς πρέπει να έχει πολιτική επαναστατική κυβέρνηση, και όχι πια κυβέρνηση εφιαλτών και δοσιλόγων.

Τώρα η Ελληνική Δικαιοσύνη έχει το λόγο να δικάσει αυτεπαγγέλτως, εκ του αποτελέσματος τους εφιάλτες.

Τίτλος πρωτότυπου:  Οι εφιάλτες
       
Αντώνης Ι. Γρυπαίος  - Διεθνολόγος - E-mail: ant.grypaios@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου