Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΦΙΛΟΖΩΩΝ

Με έκπληξη διάβασα την αντίδραση των φιλοζωικών οργανώσεων και το άρθρο του Κώστα Παπαχρήστου στο ΒΗΜΑ να εναντιώνονται στην κατανάλωση των αδέσποτων ζώων από τους αλλοδαπούς.

Κάποτε σε αυτήν την χώρα, θα πρέπει να αποφασίσουμε αν θα ανήκουμε στο κλάμπ των πολιτισμένων πολυπολιτισμικών κοινωνιών, η αν θα συνεχίσουμε να ζούμε στον δικό μας ρατσιστικό μικρόκοσμο.

Η ελληνική κοινωνία αλλά και ειδικά οι Έλληνες φιλόζωοι πρέπει κάποτε να αποδεχτούν ότι η....
κατανάλωση αδέσποτων ζώων (σκύλων γατών) είναι μέρος της κουλτούρας και του πολιτισμού των συνανθρώπων μας από τις ασιατικές χώρες.

Μου είναι δύσκολο να κατανοήσω τον ρατσισμό των φιλόζωων οι οποίοι μονότονα υπερασπίζονται τους σκύλους και τις γάτες, ενώ ποτέ δεν έχουν δείξει κανένα ενδιαφέρον για τις χιλιάδες αγελάδες και κότες που σε καθημερινή βάση σφάζονται, εκτός και αν το πρόβλημα τους είναι η κατανάλωσή τους από τους φτωχούς απελπισμένους μετανάστες.

Θα περίμενα περισσότερο ανθρωπισμό από τους σύγχρονους Έλληνες.

Οι συνάνθρωποι μας μετανάστες πολύ καλά κάνουν και τρώνε τα αδέσποτα γιατί εκτός του ότι είναι μέσα στην δική τους κουλτούρα και τον πολιτισμού, συντρέχουν και ανθρωπιστικοί λόγοι, πρέπει και αυτοί κάτι να φάνε.

Αντί ο Κώστας Παπαχρήστου το ΒΗΜΑ και οι φιλόζωοι να εναντιώνονται στην κατανάλωση των αδέσποτων από τους αλλοδαπούς, θα έπρεπε να παροτρύνουν τους Αθηναίους που έχουν μέσα  στα σπίτια τους σκυλιά γατιά παπαγάλους κτλ να τα κάνουν δώρο στα σωματεία των μεταναστών και με δική τους ευθύνη να μοιραστούν το κρέας τους, γιατί δεν αποτελεί τιμή σε μια κοινωνία που θέλει να λέγεται πολιτισμένη και ανθρωποκεντρική να είναι χιλιάδες σκύλοι γάτες παπαγάλοι κτλ να καλοπερνούν εντός των σπιτιών, και έξω από τα σπίτια μας να υπάρχουν συνάνθρωποι μας οι οποίοι λαχταρούν ένα κομμάτι κρέας από γάτα.

Λυπάμαι, αλλά παρά τις προσπάθειες που γίνονται να γίνουμε μια πολυπολιτισμική κοινωνία, οι περισσότεροι των Ελλήνων εξακολουθούν να είναι ρατσιστές, που υποστηρίζουν τα δικαιώματα των αδέσποτων και των οικόσιτων ζώων και όχι την κουλτούρα και το δικαίωμα να τρώνε οι μετανάστες τους σκύλους και τις γάτες.

Ζούμε σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία που όλα πρέπει να επιτρέπονται, ακόμη και η κατανάλωση ανθρώπινου κρέατος, γιατί αυτό είναι μέρος της κουλτούρας και του πολιτισμού των αβορίγιανας.

Σε άλλους πολιτισμούς επιτρέπεται η πολυγαμία, όπως επιτρέπεται και σε εμάς να έχουμε πολλές γκόμενες.

Άλλοι συνάνθρωποι μας επιλέγουν την Σαρία και την μπούργκα, αντί της Δημοκρατίας και του καπέλου.

Στις Ινδίες εμφιαλώνουν τα ούρα αγελάδας τα οποία διαθέτουν στα σούπερ μάρκετ, μιας και η αγελάδα είναι ιερό ζώο.

Πρώην σοσιαλιστής τύπου ΠΑΣΟΚ.

olympia.gr

9 σχόλια:

  1. Της μ@Λ@κί@ς το ανάγωσμα, πρόσχωμεν...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γελοίος ο συντάκτης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αληθειες λεει ο συντακτης.


    ..ασε που μας τα τρωνε & τζαμπα.

    ..& τις προαλες σε καποιο ντοκυμαντερ εδειχνε πως για θεραπευτικους σκοπους πινουν τα ουρα τους οι ιδιοι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τύπου...

    Άλλο μία πολυπολιτισμική κοινωνία με ήθος, σεβασμό σε οποιαδήποτε ζωή ακόμα κι αυτή των ζώων, με ιδανικά και άλλο multikulturel του ξεπεσμού.
    Είσαι χυδαίος και επιπλέον ανώνυμος πρώην σοσιαλιστή τύπου του ΠΑΣΟΚ.
    Όταν γράφουμε κάποιο άρθρο βάζουμε την υπογραφή μας κύριε τύπου ηλιθιότητας.
    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δυστυχώς από ότι φαίνεται μόνο ο zame αντιλήφθηκε το σαρκαστικό ύφος του συγγραφέα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα δίποδε σκύλε!!!
    -Καλημέρα σου!. Νεόπτωχε, Νεοαστέ, νεοελλαδίτη, προσκυνημένε, φιλοσκυλομισάνθρωπε! διεστραμένε ..θύμα της μόδας και της παραμύθας!!! κτήνος δίποδο
    Ναι, σε σένα λέω Καλημέρα, πού ξυπνάς όποτε θέλεις.. δανειοσυντήρητε, χαραμοφαγά, καναπεδόπληκτε, φραπεδόπληκτε, οφθαλμολάγνε, του γυμναστηρίου και της κλημακτηρίου, της χοληστερίνης, του καγιέν, του μπότοξ και του σολάριουμ….τού μνημονίου, μεταλ΄λαγμένε και εκφυλισμένε!!!
    Σε εσένα πού, έφαγες έστω και μια φέτα ψωμί σήμερα, και τρώς κάθε ΄μέρα χωρίς να αντιλαμβάνεσαι ότι κάποιος, όργωσε έσπειρε, θέρισε, αλώνισε, λίχνισε, κοσκίνισε, κουβάλησε, άλεσε, ζύμωσε, φούρνισε, ίδρωσε ..όταν εσύ κοιμάσαι.. μοσχαροειδώς! αυτό πού κάνει κάθε μέρα, δηλαδή να αγωνιά και να κοπιάζει.
    Σε εσένα λέω, καλημέρα πού, ήπιες έστω και μια κούπα γάλα, χωρίς να αντιλαμβάνεσαι και να σκέφτεσαι πώς, κάποιος βόσκησε, ταΐσε, χειμώνα καλοκαίρι και πάντα, ξενύχτησε, για να απολαμβάνεις, εκτός από το γάλα το βούτυρο, το τυρί, το κρέας, τις σπάλες, τις μπριτζιόλιες, τα παϊδάκια, τα νουά, τα μακαρόνια με κιμά, το γιουβέτσι, το κοκορέτσι!
    Σε σένα, πού τρώς τις σαλάτες σου, τα χορταρικά σου κάθε ‘μέρα, χωρίς να υπολογίζεις, πώς κάποιος, όργωσε, έσπειρε, φύτεψε, τσάπισε, πότισε, ράντισε, μάζεψε για να τρώς τα λάχανα, τά σπανάκια, τα μπρόκολα, τα κουνουπίδια, τα κρεμμύδια, τα φασολάκια, τις μελιτζάνες, τις ντομάτες, τις πιπεριές, τις μπάμιες, τις πατάτες, τα φρούτα του περιβολιού και όλα του μπαχτσέ τα ζαρζαβατικά!
    Σε σένα πού έφαγες έστω και ένα αυγουλάκι σήμερα ή βάζεις στις σούπες για να δέσουν! χωρίς να υπολογίζεις πώς, πάλι κάποιος κουράστηκε και ξενύχτησε..
    Σε σένα πού ξέχασες να λατρεύεις τον Διόνυσο, τους Έλληνες Θεούς και Θεαινές και μπεκρουλιάζεις ξεδιάντροπα στα κλάμπς, στα μπάρς, στα εμποροπορνοβοσκεία της Αράχοβας Μυκονόπληκτε Χάσκακα ..μέ ουϊσκια ενώ υπάρχει το κρασί και το τσίπουρο το αμπέλι πού σκάβει, κλαδεύει, βλαστολογεί, τρυγά, ο καματερός αμπελουργός!!!
    Σε σένα πού ζείς νυχθημερόν με στριγκλίσματα, ουρλιαχτά, γδούπους, τσιρίδες, μαρσαρίσματα, με κλειδοκύμβαλα αλαλάζοντα αυτά πού εσύ βέβηλε λές μουσική, διότι αφταρά είσαι κωφός και αγνοείς τα πανάρχαια όργανα των Προπατόρων μας Ελλήνων την Ασκαυλο, τον Αυλό, την Πανδούρα, την ‘Αρπα, την Λύρα
    Σε εσένα ξαναλέω καλημέρα, όταν καταδυναστεύεις άμυαλε το πλέον χαμερπές ζώο τον σκύλο, το τιποτένιο αυτό ζώο πού η Μάνα Φύση προσδιόρισε να ζει στη φύση και όχι στα «σαλόνια» και στις κρεβατοκάμαρες. ‘Οπως και τα άλλα οικόσιτα ζώα μα και συναθρωπευόμενα, (γελάδια, βόδια, άλογα, μουλάρια, πρόβατα, γίδια, όρνιθες, κουνέλια περιστέρια, γάτες, σκυλιά κ.α.) πάλι η Μάνα Φύση, και αυτά, τα έπλασε να ζουν στον φυσικό τους χώρο μαζί με τους ανθρώπους, να βοηθούν και να προστατεύουν τους ανθρώπους στήν ύπαιθρο, στον χάϊο χώρο, στο ΧΩΡΙΟ. Σ’ αυτό το ζώο δείχνεις το μίσος σου, την οργή σου, πού αιχμαλωτίζεις, ευνουχίζεις, φυλακίζεις και το εγκαταλείπεις όταν σού περνά η όρεξη, άσχετα αν λές και ισχυρίζεσαι ότι το αγαπάς! Γιατί, λοιπόν, καταδέχεσαι και καμαρώνεις για την ύβριν πού διαπράττεις, καθώς βγάζεις θλιβερέ, αξιολύπητε, συμπλεγματικέ και φλεγματικέ και σατράπη τον σκύλο >>>>>>

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. >>>>σου δεμένο βόλτα για να χέσει, να κατουρίσει (αφήνοντας τα σημάδια του χώρου του) σε πεζοδρόμια, σε στύλους, σε παγκάκια, σε πλατείες, σε πάρκα, σε πυλωτές.. και καμαρώνεις μάλιστα γι’ αυτό!!!. Σκύψε, λοιπόν, και γλύψε τις ακαθαρσίες τις «πάστες» και τα «κρουασάν» του σκύλου σου, τις βρομιές σου δηλαδή, και μη εκλαμβάνεις την ανοχή μας ως αποδοχή, ταμπουρωμένος πίσω από κάτι περίεργους συλλόγους φιλοζωϊκούς, υποτιμώντας τους περήφανους χωριάτες, (γεωργούς, κτηνοτρόφους, πτηνοτρόφους, καλλιεργητές κ.α) και τους αληθινούς ζωόφιλους πού εξακολουθούν να ζούν τουλάχιστον με αξιοπρέπεια και σεβασμό! μα προ πάντων με αγάπη για όλα τα ζώα! ανεξαιρέτως. Αυτό είναι δεδομένο και σίγουρο.
    Όμως, δεν φταίς μόνο εσύ! ανόητε νεοαστέ συγκάτοικε! και των αρουραίων, των κατσαρίδων, των υπονόμων, των υπογείων, των βρομερών υμιυπεθρίων!!!. Ευθύνη, και σοβαρή μάλιστα, έχει ο Δήμαρχος με όλη του την δημοτική αρχή, διότι εξελέγη από ανθρώπους να υπηρετεί ανθρώπους και τις ανάγκες τους, και όχι σκυλιά!. Ευθύνη έχει και η Υγειονομική Υπηρεσία, διότι κι αυτή αποτελείται από ανθρώπους για να υπηρετούν την Δημόσια Υγεία των ανθρώπων και όχι τα σκυλιά. Για αυτά υπάρχουν(;), στο κάτω-κάτω, οι κτηνίατροι και η αρμόδια υπηρεσία. Εκείνο το επώνυμη και γραπτή καταγγελία είναι περιττό διότι, κανείς δεν πάσχει νομίζω από ορνιθοτυφλιά, εκτός και αν…! Γιατί να υποβάλλει κάποιος το αυτονόητο; Ευθύνη έχει και ο Έφορος, ο κάθε προϊστάμενος της οικονομικής εφορίας του κατόχου σκύλου πού, βρομίζει τους Δημόσιους Χώρους. Πρέπει να επιβάλλει ίσως τα πλέον βαρύτατα πρόστιμα και να κυρώνει με απόφασή του στον κάτοχο σκύλου, τεκμήριο διαβίωσης.
    Αυτά, Καλημέρα καί να ξέρεις γάβ-γάβ Φιλόσκυλε –Μισάνθρωπε πώς, η Δημόσια Υγεία και η καθαριότητα είναι Αρχοντιά και σημάδι Πολιτισμού από Πολίτες πού σέβονται πρώτα-πρώτα τους εαυτούς τους και τους συνανθρώπους τους, και όχι μισή αρχοντιά, όπως σού είπαν να λες και να κάνεις οι επιτήδειοι συμφεροντολόγοι σκυλομισάνθρωποι όμοιοί σου.
    Τέλος, να σού θυμίσω τον Αργό τον σκύλο τού Οδυσσέα, του ΟΜΗΡΟΥ, πού τον περίμενε είκοσι χρόνια στο κατώφλι του παλατιού του, και όχι στην κρεβατοκάμαρα, τις πολιορκίες του Μεσολογγίου από τον Κιουταχή, την Γερμανική κατοχή, πού και τα σκυλιά μαζί με τα γατιά έγιναν στην Αθήνα πρώτης τάξεως γεύματα για να χορτάσει η πείνα, όπως θά γίνει(;) σε λίγο και πάλι(;) πανελλαδικώς.
    Να σού θυμίσω ακόμη διεστραμμένε σκυλολάτρη και το: «δείξε μου τον σκύλο σου, να σού πώ ποιος είσαι!!!» για να επαληθευτεί και ο τίτλος της χολωμένης μου επιστολής.
    Καλημέρα …Καλημέρα λέω και γράφω…..κτήνος δίποδο!!!!.-
    GAB ...GAB...GAB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε εσυ που εγραψες το αρθρο εισαι για κλαμματα,αληθεια τραβα αυτοκτονα οπως εισαι. Στην πουτσα μας αγορι μου αν ειναι στην κουλτουρα τους να τρωνε σκυλια και γατες! Ξερεις ποσοι ανθρωποι αφηνουν για 5 λεπτα το σκυλακι τους στο αμαξι για να πανε στην τραπεζα,και σπανε το τζαμι και το αρπαζουν οι πακιστανοι να το φανε? Εχεις δει τι γινετε στο πακισταν που πετανε τα σκυλια σε αποριμματοφορα? Θανατος ρε σε καθε βρωμιαρη που δεν σεβεται τα ζωακια! Ψοφο,ρε ψευτοκουλτουριαριδες, και καλα προοδευτικοι του κωλου.Ερχεται η ωρα σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ibagaza έχεις φάει ποτέ αρνάκι, γουρουνάκι,κουνελάκι κοτοπουλάκι? αν ΝΑΙ τότε τράβα πέσε στη λεκάνη της τουαλέτας σου και τράβα το καζανάκι. Υποκριτή-υποκρίτρια (δέν ξέρω και τι διάολο είσαι)

      Διαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου