Παρασκευή 15 Ιουνίου 2012

“GREXPERIMENT” – ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.

Φίλοι αναγνώστες, τιτλοφόρησα το παρόν άρθρο με έναν όρο δικής μου επινόησης, που προκύπτει από την ένωση των αγγλικών λέξεων Greek και experiment (=πείραμα), οπότε προκύπτει η λέξη grexperiment, που δηλώνει το «ελλήνικό πείραμα» ή το πείραμα εναντίον της Ελλάδας, σύμφωνα με την ερμηνεία που επιθυμώ να δώσω στον όρο.


Δεν είναι καθόλου υπερβολή να πούμε, πως τα τελευταία χρόνια, διεξάγεται εναντίον της Πατρίδας μας, ένα απάνθρωπο πείραμα κοινωνικής μηχανικής. Δεν συνιστά θεωρία συνωμοσίας, αν πούμε πως με τα μνημόνια και τις πολιτικές λιτότητας εναντίον μας, όλοι οι Έλληνες έχουμε μετατραπεί σε πειραματόζωα - σε ινδικά χοιρίδια των εμπνευστών και των θιασωτών της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Δεν είναι τυχαία εξάλλου η επιλογή της Ελλάδας γι’ αυτό το ευρείας κλίμακας πείραμα κοινωνικής μηχανικής. Από αρχαιοτάτων χρόνων, η μαχητικότητα των Ελλήνων, εναντίον των απείρως ισχυρότερων επίδοξων παγκόσμιων εξουσιαστών, αποτέλεσε έναν καθοριστικής σημασίας αστάθμητο παράγοντα, για την αποτροπή των σχεδίων τους. Αρκεί να θυμηθεί κανείς τους περσικούς πολέμους, όπου οι Έλληνες απέκρουσαν την επέκταση της περσικής αυτοκρατορίας προς την Ευρώπη, με αποτέλεσμα να υφίσταται σήμερα Ευρωπαϊκός Πολιτισμός. Να θυμηθεί κανείς τους αγώνες των Ελλήνων, επί Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, εναντίον των Αράβων, αλλά και άλλων εθνοτήτων, με αποτέλεσμα τη διαφύλαξη της Ευρώπης από πολυάριθμες εισβολές, που σε αντίθετη περίπτωση, η ευρωπαϊκή ιστορία σήμερα θα ήταν εντελώς διαφορετική. Να θυμηθεί κανείς, των Υπέρ Πάντων Αγώνα των Ελλήνων για την απελευθέρωση τους από τους Τούρκους, που άνοιξε το δρόμο και για την απελευθέρωση και των

υπόλοιπων Λαών των Βαλκανίων από τον οθωμανικό ζυγό. Να θυμηθεί κανείς, τον Επικό Αγώνα των Ελλήνων κατά της Ιταλίας και της Γερμανίας, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Μπορεί εμείς σήμερα να τα ξεχάσαμε όλα τα παραπάνω, εξαιτίας της επίπλαστης καταναλωτικής ευμάρειας, των τελευταίων δεκαετιών, με δανεικά και με υπερχρεωμένες πιστωτικές κάρτες, όπως επίσης και εξαιτίας της υιοθέτησης κάλπικων και ξένων προς την ιδιοσυγκρασία μας ψευτοϊδεολογημάτων, αλλά οι αρχιτέκτονες της Παγκοσμιοποίησης, τα θυμούνται και τα γνωρίζουν πολύ καλά. Για το λόγο αυτό πίστεψαν, πως σε περίπτωση επιτυχίας του “GREXPERIMENT”, σε βάρος του κατεξοχήν μαχητικού και ατίθασου Λαού της Ιστορίας και της Υφηλίου, θα μπορούσαν να τον εφαρμόσουν και στους υπόλοιπους Λαούς του Κόσμου.

Αδέρφια μου Συνέλληνες, σήμερα διεξάγεται εναντίον της Ελλάδας και των Ελλήνων, ένας πρωτόγνωρος πόλεμος, μέσω ενός απάνθρωπου πειράματος κοινωνικής μηχανικής. Δεν υπάρχουν περιθώρια για εφησυχασμούς και ωχαδερφισμούς. Καλούμαστε για άλλη μια φορά στη μακραίωνη Ιστορία μας, να δώσουμε ακόμα έναν Υπέρ Πάντων Αγώνα, σε έναν πόλεμο άγνωστο για μας, αλλά που καθημερινά αποκαλύπτονται οι στρατηγικές και οι τακτικές του. Ο πόλεμος αυτός είναι οικονομικός και ψυχολογικός. Έτσι τα «συστατικά» του “GREXPERIMENT”, περιλαμβάνουν πολιτικές λιτότητας, μέσω των μνημονίων, για μείωση των εισοδημάτων, ούτως ώστε να επιβιώνουμε απλώς, με χίλιες δυσκολίες και χωρίς καμία ποιότητα ζωής. Αυτός όμως που απλώς επιβιώνει, δεν ζει! Μόνο κάποιος που έχει εξασφαλίσει την επιβίωσή του μπορεί να «θρώσκει άνω» και να εξελιχθεί, χωρίς να αποτελεί απλώς έναν «άψυχο καταναλωτή».

Επιπλέον, ακόμα μία στρατηγική του “GREXPERIMENT” είναι ο έλεγχος μας μέσω του φόβου, για να μην σηκώσουμε κεφάλι και διεκδικήσουμε μια καλύτερη ζωή και ένα καλύτερο μέλλον. Καθημερινά μέσω των ΜΜΕ κατακλυζόμαστε από μια προπαγάνδα του φόβου. Του φόβου μην χρεωκοπήσουμε, του φόβου μην βρεθούμε έξω από την Ευρώπη, του φόβου της εγκληματικότητας, του φόβου της φτώχειας, του φόβου για το φόβο… οι θιασώτες της Παγκοσμιοποίησης και της ΝΤΠ

γνωρίζουν πολύ καλά, πως κάτω από το καθεστώς του φόβου, κανείς δεν μπορεί να σκεφτεί ορθολογικά και να αντιδράσει σωστά.

Κλείνοντας, θα ήθελα να παρουσιάσω και το «αντίδοτο» που μπορεί να κάνει το “GREXPERIMENT” να αποτύχει. Αυτό είναι να ξαναστηριχθούμε στους ακλόνητους πυλώνες των Αξιών του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας, εάν επιθυμούμε πραγματικά να Αναγεννηθούμε σαν Λαός. Οποιοσδήποτε θέλησε ποτέ να γίνει επικυρίαρχος εναντίον του Δικαίου, της Ελευθερίας και του Ανθρώπου, πάντοτε έτρεμε τις Αξίες του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας και την αφύπνιση των Ανθρώπων μέσα από αυτές.

Υπαρχιφύλακας ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης, 
Αντ/πος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ., 
Μέλος του Δ.Σ. της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης, Ιδρυτικό 
Μέλος της Αστυνομικής Συνδικαλιστικής Παράταξης Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»
paschaellas.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου