Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2011

ΝΕΑ (ΑΣΧΗΜΑ) ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥΠΑΘΗ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ...

Νέα σοβαρά επεισόδια προκάλεσαν εχτές το απόγευμα γύρω στις 7 ομάδες λαθρομεταναστών οι οποίοι είχαν στήσει "μπλόκο" επί της Εγνατίας, στα φορτηγά που κατευθύνονταν προς το Λιμάνι της Ηγουμενίτσας.


Οι εξαγριωμένοι λαθρομετανάστες επιτέθηκαν στα φορτηγά με πέτρες και σκαρφάλωναν σε αυτά, προκαλώντας σοβαρές ζημιές στα οχήματα, σκίζοντας τις τέντες στην προσπάθειά τους να κρυφτούν σε αυτά....

Στο σημείο έσπευσε όλη σχεδόν η διαθέσιμη δύναμη της Αστυνομίας και του Λιμενικού, ενώ ο έλεγχος των φορτηγών γινόταν μετά την είσοδό τους στο Λιμάνι, αφού η παραμονή τους στην πύλη κρίθηκε επικίνδυνη και για τους οδηγούς και για τους άντρες ασφαλείας. Η κατάσταση πλέον στην πύλη του Λιμανιού έχει ξεφύγει από (Δείτε τα βίντεο)...
κάθε έλεγχο και το χτεσινό περιστατικό έρχεται να προστεθεί σε σειρά επεισοδίων και επιθέσεων προς τα όργανα Ασφαλείας, και μεταξύ τους συμπλοκών.

Πριν μόλις λίγες ημέρες σε παρόμοιο περιστατικό τραυματίστηκε Αστυνομικός στο πρόσωπο από πέτρα και χρειάστηκε να κάνει ράμματα, ενώ πολλά οχήματα της Αστυνομίας βρίσκονται παροπλισμένα μετά από καταστροφές που υπέστησαν από τις επιθέσεις, ενώ το αρμόδιο Υπουργείο δεν εγκρίνει τα έξοδα επισκευής των περιπολικών, την ώρα που οι ανάγκες αστυνόμευσης της περιοχής είναι σημαντικά αυξημένες.

Πρέπει άμεσα ο Υπουργός να λάβει μέτρα πριν φτάσουμε προ τετελεσμένων γεγονότων, με σοβαρό τραυματισμό ή και θάνατο, είτε οδηγών, είτε αντρών ασφαλείας, είτε των ίδιων των λαθρομεταναστών!



Στο Ηπειρος Ελλάς υπάρχουν και βίντεο που αποτυπώνουν την κατάσταση.

1 σχόλιο:

  1. Το άρθρο ειναι του Ράδιο Ηγουμενίτσα. http://892fm.blogspot.com όπως και τα βίντεο.
    Γράψτε την σωστή πηγή και όχι την πηγή αναδημοσίευσης. (Δεν πηγά να φάω τζάμπα το κεφαλι μου εγω για το ρεπορταζ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου