Τρίτη 15 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΝΤΙΛΟΓΟ: Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΩΝ ΛΩΤΟΦΑΓΩΝ...

 Ακούσαμε τις εξαγγελίες της Τρόικας για ξεπούλημα της Ελληνικής γης και ξάφνου όλοι αφυπνήστηκαν. Ξάφνου ο Έλληνας έπαψε να πιστεύει ότι το περίφημο Μνημόνιο δεν είναι μόνο ο οικονομικός μαρασμός της οικογένειάς του αλλά είναι και κάτι παραπάνω. Συνειδητοποίησε ότι ουσιαστικά πουλάμε τα πάντα σε τιμή ευκαιρίας.

 Μα αναρωτιέμαι τώρα το συνειδητοποίησε; Όταν πριν από περίπου 15 χρόνια ο Τάσος Ισαάκ και ο Σολωμός Σολωμού σκοτώνονταν για τα πιστεύω τους και αυτή τη στιγμή δεν έχουν μόνο λησμονηθεί αλλά και βλέπουμε τους Ελληνοκυπρίους να στηρίζουν τους Τουρκοκυπρίους(και η αλληλεγγύη έχει τα όρια της) δεν ξεπουλήσαμε εθνική συνείδηση; Όταν σκοτώνονταν οι 3 ηρωές μας(Καραθανάσης, Βλαχάκος, Γιαλοψός) στα Ίμια και τώρα ο ένας εκ των υπεθύνων έχει γίνει Αντιπρόεδρος της Κυβερνήσως και ο άλλος, ο πολιτικός της ευγνωμοσύνης(Ευχαριστούμε τους Αμερικάνους), είναι στο εξοχικό του ήρεμος δεν ξεπουλήσαμε πάλι εθνική συνείδηση; Βέβαια θα μου πείτε δεν απωλέσαμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε κάποια ελληνική περιοχή. Μα ασφαλώς δεν απωλέσαμε! Στα Ίμια ο άτιμος ο άνεμος παρέσυρε την ελληνική σημαία και μάζι με αυτήν περέσυρε τα Ίμια από την ελληνική επικράτεια στις γκρίζες ζώνες του Αιγαίου...Υπάρχει πιθανότητα αυτός ο άνεμος να φυσήξει και στις περιοχές της Δυτικής Θράκης και του Καστελλορίζου;

 Πιστέυω πως αν δεν αλλάξει ο Έλληνας νοοτροπία θα ξαναφυσήξει...Γιατί μεταλλάχτηκε ο Έλληνας. Η ακρεφνής λωτοφαγεία του, λησμονούσε και ξαναψήφιζε αυτούς που ξεπουλούσαν την ακιοπρέπειά του, τον έθεσε σε λήθαργο. Έναν λήθαργο που τον οδήγησε ένα βήμα προ της εκχώρισης κυριαρχικών μας δικαιωμάτων στιυς δανειστές μας. Ένα βήμα προ της κληροδότησης, σε μας τη νέα γενιά, ενός κράτους όχι μόνο οικονομικά χρεωκοπημένου αλλά και εδαφικά μειωμένου και ηθικά καταποντισμένου. Εύχομαι αυτή η αφύπνισή του να αποτελέσει την αρχή της οικονομικής ανεξαρτησίας μας. Εύχομαι να αποτελέσει τη σπίθα για τον επαναπροσδιορισμό της έννοιας "Ελλάδα".

Μαρκέτος Κωνσταντίνος

Ο Φιλελεύθερος
 

3 σχόλια:

  1. Δεν αφυπνιστηκε κανενας ακομα,τουλαχιστον οχι το ποσοστο ελληνων που χρειαζεται.Απλες αντιδρασεις ειναι κ υστερα παλι υπνος.
    Πρωτα θα εκχωρηθουν κυριαρχικα ελληνικα δικαιωματα σε ξενους κ υστερα απο καιρο κ φυσικα οσοι θα εχουμε απομεινει θα κανουμε κινηση.
    "Αυτο" που βρισκεται πισω απ'ολα,την κοινωνικη "εξελιξη",την οικονομκη μεταλλαξη,την ιδεολογικη συγχιση κ.τ.λ...Ειναι πολυ μεγαλο,τεραστιο κ με πολυχρονο οργανωμενο σχεδιο.Πως θα μπορεσω εγω μαζι με εσενα κ με αλλους 500 (ας πουμε) αφυπνισμενους να το ανατρεψουμε??
    Δεν φτανουν μονο οι αντιδρασεις,χρειαζεται να βγαινουν σιγα-σιγα αλλα σταθερα "διαφοροι ανθρωποι" απο τη μεση...Εννοω να βγαινουν απο τη μεση στην κυριολεξια για να μην εχουμε επανακρουσματα μουχλας στην Ελλαδα.
    Τελοσπαντων ειναι νωρις ακομα για κινηση δεν ειμαστε αρκετοι αφυπνισμενοι.Χαλαρωσε μεσα σε εγρηγορση,παρακολουθα τα τεκτενομενα,κρατα σημειωσεις κ ονοματα κ το σπουδαιοτερο βρες σφαιρες κ γεμισε το σπιτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκιο έχεις tony,

    Για να χτυπήσεις ένα πολυετές σχέδιο, χρειάζεται ένα πολυετές αντισχέδιο.
    Όμως να μη χαλαρώσουμε. Να ξεκινήσουμε από τώρα το δικό μας 10ετές πλάνο, και όταν έρθει η ώρα να είμαστε έτοιμοι. Τα πλάνα δεν καταστρώνονται σε 10 λεπτά.

    Δε χρειάζονται πάνω από 500 ηγέτες για να γίνει η αλλαγή. Ο κόσμος είναι πλέον καχύποπτος και θα ακολουθήσει μόνο όταν νοιώσει σιγουριά. Πάνω σ' αυτό πρέπει να δουλέψουμε. Από τώρα, όχι τελευταία στιγμή. Κάθε λεπτό που περνάει περιμένοντας είναι εις βάρος μας.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και οι δύο δίκιο έχετε.

    Ο Τόνυ έχει δίκιο ότι δεν έχουν ξυπνήσει αρκετοί Ελληνες και εσύ Α.Ζ. ότι κάθε λεπτό που περνάει είναι εις βάρος μας.

    Συμφωνώ ότι πρέπει να συνεχίσουμε τις ζυμώσεις για να καταστρώσουμε το σχέδιο μας και ότι αυτό πρέπει να γίνει από τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου