Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ (ΟΧΙ ΕΘΝΙΚΗΣ), ΔΙΑΦΑΝΕΙΑΣ (ΣΑΛΤΣΑ) ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ (ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΦΛΕΓΟΝ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

Την ίδια στιγμή που όλες οι νομικές υποθέσεις των Ελλήνων πολιτών "κολλάνε" στα δικαστήρια για χρόνια και οι πολίτες που προσφεύγουν στη δικαιοσύνη για να βρουν το δίκιο τους περιμένουν μέσο όρο πέντε χρόνια για να τελεσιδικήσει μια απόφαση, την ίδια στιγμή που ο δικηγορικός σύλλογος έχει εξαγγείλει απεργία επ΄αόριστον, ο μέγας υπουργός διαφάνειας, έχοντας ιεραρχήσει τα προβλήματα της δικαιοσύνης στη χώρα μας, ξεκινά από το πιο επείγον: Την καταπολέμηση του ρατσισμού και της ξενοφοβίας.

Διαβάστε το άρθρο που μου έστειλε το HellasOnTheWeb Η ποινικοποίηση του λόγου που έρχεται από το Μέλλον

Σε δημόσια διαβούλευση τέθηκε η νέα «νομοθετική πρωτοβουλία» που ούτε αυτός ο ίδιος ο Όργουελ δε μπόρεσε να φανταστεί. Το φαντάστηκε όμως το υπουργείο δικαιοσύνης και συγκεκριμένα: «Τίθεται σε δημόσια διαβούλευση η νομοθετική πρωτοβουλία του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, «για την καταπολέμηση ορισμένων μορφών και εκδηλώσεων ρατσισμού και ξενοφοβίας μέσω του Ποινικού Δικαίου...» και η διαβούλευση συνεχίζει..

«...Στην χώρα μας, οι συμπεριφορές που αποβλέπουν σε φυλετικές διακρίσεις έχουν ποινικοποιηθεί, ως ένα βαθμό, όπως προαναφέρθηκε από τον ν. 927/1979. Δεδομένου, όμως, ότι ο παραπάνω νόμος έχει εφαρμοστεί ελάχιστα και ήδη κρίνεται ανεπαρκής, ενόψει των σοβαρών προκλήσεων που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα μας κατά τη μετάβασή της σε μια πολυπολιτισμική κοινωνία...»

Στη συνέχεια με αυτό το νομοθετικό εξάμβλωμα, γίνεται προσπάθεια να μας πείσουν για την αναγκαιότητα της νέας νομοθετικής «λοβοτομής», πρωτοβουλίας όπως επιχειρούν να την πλασάρουν:

«...η διερεύνηση και ποινική δίωξη των εγκλημάτων ρατσισμού και ξενοφοβίας γίνεται αυτεπάγγελτα και δεν εξαρτάται από αναφορές ή καταγγελίες των θυμάτων, τα οποία είναι συχνά ιδιαιτέρως ευάλωτα και διστάζουν να κινήσουν δικαστικές διαδικασίες...».

Επίσης στο τέλος του εισαγωγικού σημειώματος, αναφέρεται:

«...εκτός από τις προσβολές εναντίον ομάδων ή προσώπων αξιόποινες θεωρούνται και οι ρατσιστικές και ξενοφοβικές εκδηλώσεις που στρέφονται κατά πραγμάτων κινητών ή ακινήτων, τα οποία χρησιμοποιούνται κυρίως ή κατ’ αποκλειστικότητα από τις παραπάνω ομάδες ή πρόσωπα (όπως π.χ. θρησκευτικά αντικείμενα, εθνικά σύμβολα, οίκοι λατρείας, χώροι διαμονής, εκπαίδευσης, ψυχαγωγίας, κλπ.)...».

Με το άρθρο 1. Προσπαθούν να περιγράψουν το σκοπό του ανεκδιήγητου εξαμβλώματος που όπως συχνά λέγεται, εκτός του ρατσισμού συμπληρώνουν και με το κερασάκι της «ξενοφοβίας». Και επειδή ο ρατσισμός ή και το κερασάκι της «ξενοφοβίας» δεν τους έφτανε, πρόσθεσαν και μία νέα έννοια που «ακούει» στο όνομα «εχθροπάθεια» που όσο και να αναζητήσαμε σε πολλά έγκυρα λεξικά, ωστόσο δεν βρεθήκαμε «τυχεροί να την συναντήσουμε».

Η δίωξη.... από το μέλλον (ναι δεν διαβάσατε λάθος).

Όμως το απρόσμενα ακραίο και εκπληκτικό στην όλη «νομοθετική» πρωτοβουλία φαίνεται να είναι το γεγονός πως αυτό κάθε αυτό το παρόν κείμενο (το παρόν άρθρο εννοούμε) σύμφωνα με το πνεύμα του μέχρι προ τίνος ανύπαρκτου νόμου θα διώκεται στο μέλλον αναδρομικά. Και αυτό διότι απλά το παρόν θα παραμείνει ως κείμενο στο διαδίκτυο (ακόμη και στη περίπτωση που αποσυρθεί) και επομένως θα υπάρχει η περίπτωση να διωχθεί ο συγγραφέας του. Και τι έγινε ; θα αναλογιστεί ο αναγνώστης. Εδώ πρόκειται να διωχθούν συγγραφείς και συγγραφείς, νεώτεροι αλλά και αρχαίοι. Ευριπίδης, Αριστοτέλης, Πλάτων, Αρριανός, Πλούταρχος, Κέλσος και τόσοι άλλοι πολλοί όσο και πλείστα βιβλία παλαιότερα ή και νεώτερα.

Και όποιος διανοηθεί να μοιράζει βιβλία ή ακόμη και να δημοσιεύει αποσπάσματα από κριτική σε «παλαιά διαθήκη» ή στο Ισλάμ, ή και στον χριστιανισμό ή αν το θέλουμε και στην κριτική ξένων βάρβαρων εθίμων, τότε να είμαστε βέβαιοι πως σύμφωνα με το γράμμα του «νόμου» θα είναι αυτεπάγγελτα παράνομος και διωκόμενος με ποινές φυλάκισης από 6 μήνες μέχρι 3 χρόνια.

Αντισταθείτε! δηλώνοντας στο όνομα της στέρησης των ατομικών αλλά και των ανθρώπινων καθώς και των πολιτικών δικαιωμάτων που επιχειρούν να μας στερήσουν, δηλώστε την αντίθεση σας, σε ότι σχεδιάζεται να υλοποιηθεί.. Διαδώστε το με επιμονή. Αυτό που έρχεται δεν είναι μία απλή λογοκρισία, πρόκειται για μαζική λοβοτομή.

Όσοι επιθυμείτε να έχετε συμμετοχή στη δημόσια διαβούλευση κάνετε ΚΛΙΚ ΕΔΩ...

Σημείωση: Είμαστε κάθετα έναντια στο ρατσισμό ή σε όποιαδήποτε πράξη που επιχειρείται με τη βία. Ωστόσο δε μπορεί να ειναι επιτρεπτό στο όνομα της όποιας παραβατικής συμπεριφοράς των ελαχίστων να φιμώνεται η πλειοψήφία των πολιτών μια χώρας..

HellasOnTheWeb

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα σχόλια των πολιτών στον επίσημο"ιστότοπο διαβούλευσης" του Υπουργείου. Τα παραθέτω χωρίς άλλο σχόλιο...

*
24 Φεβρουαρίου 2011, 11:09 | Γ.Ζ

Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ;
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 09:01 | Σύλλογος Θερμοπύλες

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο νόμος σαν σκοπό έχει την φίμωση του διαδικτύου. Δεν θα μπορείς να αναφέρεις ότι π.χ. αλλοδαποί έκαναν ληστεία (ήδη δεν αναφέρεται ιθαγένεια στα αστυνομικά δελτία) με τον κίνδυνο κυρώσεων οικονομικών και ποινικών. Αν δηλαδή σαν πολίτης δεν μου αρέσει η πολυπολιτισμική κοινωνία που δημιουργεί η κυβέρνηση δεν θα μπορώ να το εκφράσω; Θα είμαι ρατσιστής;
Δυστυχώς χάνουμε τον χρόνο μας στην «διαβούλευση», που όπως και στο νόμο με την παροχή ιθαγένειας, ο παρών νόμος θα ψηφιστεί ασχέτως των αντιδράσεών μας και των απόψεών μας.
Απλώς η κυβέρνηση διαθέτει καλό μηχανισμό προπαγάνδας…
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 09:14 | Θανάσης
…δυστυχώς και μόνο απο την κατάστρωση του νομοσχεδίου φαίνεται οτι είστε ανθέλληνες…έχετε καταφέρει να διαστρέψετε τις έννοιες και να κάνετε το μαύρο άσπρο…ειλικρινά θα ήθελα τους ήρωες του ‘21 και του’40 να τους είχαμε τώρα εν ζωή, να έβλεπα τι θα σχολίαζαν…

…αλλά δεν τους έχουμε γιατί ήθελαν να είμαστε όλοι εμείς εν ζωή…
τότε ήθελαν…τώρα δεν ξέρω αν θα θέλαν…βλέποντας και ποιοι μας διοικούν και ποιοι νομοθετούν…

..άσε που υποχθόνια πάτε να προστετέψετε και τους εν διαστροφή διαβιούντες πολίτες…

κρίμα για το κατάντημά μας…κρίμα…
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 09:46 | Τάκης Αναστασίου

Να σας κάνω μια ερώτηση Κύριε Καστανίδη. Πιστεύω να έχετε το πολιτικό θάρρος να απαντήσετε.

Πολλοί φανατικοί Ισλαμιστές έρχονται στην Ελλάδα και με βάση τα θρησκευτικά τους πιστεύω επιτίθονται σε χριστιανές και Ελληνίδες και τις βιάζουν, επειδή σύμφωνα με την Ισλαμική Διδασκαλία οι μη μουσουλμάνες θεωρούνται ακάθαρτες και τους ανοίκουν δικαιωματικά.
Αυτοί οι φανατικοί Ισλαμιστές που κάνουν αυτά τα φοβερά εγκλήματα εις βάρος μη μουσουλμάνων θα τιμωρούνται με τον νέο νόμο που προτείνετε; Ή η εφαρμογή του νόμου θα περιοριστεί μόνο εναντίον Ελλήνων και χριστιανών συμπολιτών μας;
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 09:25 | ιωαννης γυρας

κυριε Kαστανιδη αγγλοι γερμανοι και γαλλοι προσφατα παραδεχτηκανε οτι ο επιβαλλομενος σιονιστικος πολυπολυτισμος ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ, εσεις γιατι συνεχιζεται μια αποτυχημενη πρακτικη? Προφανως θελετε και εσεις την αποτυχια σας…
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 09:02 | Κυριακη Βογιατζη

Κύριοι ζούμε σε Δημοκρατία ή όχι?Τι νομοσχέδιο λογοκρισίας και ποινικοποίησης της άποψης της συντριπτικης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού είναι αυτό? ( Αν έχετε άλλη άποψη ένα δημοψήφισμα θα σας πείσει) Ποιόν ρατσισμό ακριβώς θέλετε να καταπολεμήσετε? Μήπως αυτόν που νομοτελειακά γεννά η ανικανότητα σας να δώσετε λύση στην αθρόα λαθρομετανάστευση? Εχετε κάνει μήπως καμία μελέτη σχετικά με το πόσους αλλοδαπούς είμαστε σε θέση να δεχτούμε, την στιγμή που αυτο ήδη γίνετε σε χώρες όπως οι ΗΠΑ και η Αυστραλία με μακρά ιστορία στην μετανάστευση ( και όχι στην λαθρομετανάστευση που συμβαίνει στην Ελλάδα).Ποιος ακρίβώς θα ορίσεί τι είναι ρατσισμός και κατ’ επέκτασιν που θα είναι η παρανομία? Είναι ρατσισμός να θέλω να ζήσω στην χώρα που γεννήθηκα και πληρώνω φόρους χωρίς να αλλάξει ‘ετσιθελικα’ ο κοινωνικός ιστός και οι παραδόσεις του έθνους μας απο 1,2,3 εκατομ (αλήθεια πόσοι είναι ξέρετε?) λαθρομεταναστες? Αν ναι, τότε σαφώς είναι ρατσιστικό (εναντίων των Ελλήνων) και το νομοσχέδιο σας διότι δεν σέβεται την επιθυμία μου να μην θέλω να ζήσω με κανόνες που θα επιβληθούν απο ετερόκλητους πληθυσμούς στο μέλλον (π.χ σαρία) . Οταν σε πολλές μουσουλμανικές χώρες ακόμα και οι χριστιανές γυναίκες οφείλουν να είναι καλυμμένες με ποια λογική ποινικοποιήτε την κάθετη αντίδραση των Ελλήνων στην εισαγωγή ξενόφερτων ‘εθίμων’ στην χώρα μας? (ολοι θυμόμαστε το περίφημο αυτομαστίγωμα μουσουλμάνων στον Πειραιά). Η Ελλάδα στενάζει οικονομικά και δεν μπορεί πλέον να θρέψει ούτε εμάς, πως ακριβώς έχετε σκεφτεί οτι μπορούμε να βοηθησουμε τις χιλιάδες – δυστυχισμένων είναι αλήθεια- ανθρώπων από κάθε γώνια της γής που μπουκάρουν κάθε μέρα και στην συνέχεια καταλαμβάνουν κτίρια ζητόντας άσυλο? Ποίος σας δίνει το δικαίωμα να μας μετατρέψετε σε πολυπολιτισμική κοινωνία? Ποιός σας είπε ότι θέλουμε? Αλήθεια δεν ακούσατε πρίν λίγους μήνες την κ Μέρκελ που σαφέστατα δήλωσε για την χώρα της οτι αυτο το μοντέλο του πολυπολιτισμου έχει αποτύχει? Αφήστε λοιπόν τα φασιστικά νομοσχέδια -γιατί τέτοιο είναι- και βρείτε λύση στην ουσία του προβλήματος ωστε και οι Ελληνες να είναι καλά και ο περιορισμένος αριθμός μεταναστών που θα μπορέσουυμε να δεχτουμε να ζήσει ανθρώπινα σε αρμονία με τον ντόπιο πληθυσμό.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 08:29 | Γιώργος

Απαράδεκτη η στροφή της κυβέρνησης σε απολυταρχικά πρότυπα με ποινικοποίηση της γνώμης!!!!
Αλήθεια πόσα εκατομμύρια ακόμα λαθρομετανάστες εισβολείς – έποικους έχετε σκοπό να μας φέρετε ωστε σπεύδετε ταχέως να ποινικοποίησετε οποιαδήποτε έκφραση κατά των εισβολέων;
Συνεχίστε να εμπαίζετε έτσι τη διάθεση και το φρόνημα των Ελλήνων. Το μόνο που καταφέρνετε είναι να ξεστραβώνονται και να συσπειρώνονται ακόμα και οι πιο αφελείς οπαδοί σας εναντίον σας. Οι πράξεις σας έχω την εντύπωση ότι το μόνο που καταφέρνουν είναι να εξαγριώνουν ακόμα περισσότερο τον κόσμο. Και ο πρώτος στόχος, μαζί με τους λαθρομετανάστες θα είστε και εσείς που πάτε κόντρα στη θέληση του. Δεν το καταλαβαίνετε, ή το βλέπετε ή απλά σας επιβάλλεται τόσο επιτακτικά να τελειώστε τη «δουλειά» και μάλιστα τόσο γρήγορα και απροκάλυπτα;

Ένας πρώην ψηφοφόρος και συνδικαλιστής σας.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 05:27 | Γεώργιος-Χαράλαμπος Κατρακίλης

Χάριν της συζήτησης, αποδέχομαι ως καλόπιστο το προτεινόμενο κυβερνητικό νομοσχέδιο, αλλά ταυτοχρόνως θεωρώ αναγκαίες ορισμένες χρήσιμες απαντήσεις επί κάποιων καιρίων θεμάτων στην ίδιαν ακριβώς λογική του συγκεκριμένου νομοσχεδίου.
Καί αυτές οι ερωτήσεις μου, είναι οι αμέσως παρακάτω:
1) Με ποιό αιτιολογικό οι όποιες ιδέες διώκονται; Διότι βεβαίως, αν κάποιος πιστεύει ό,τι επιθυμεί, αυτό είναι αδιάφορο. Άρα, θα έλεγα ότι θα πρέπει να αρχίσει να ασχολείται αποκλειστικώς καί μόνον μετά την τέλεση αξιοποίνων πράξεων στο όνομα ορισμένων ιδεολογιών ή θρησκειών ή φιλοσοφιών ή ομάδων ή τάξεων κ.λ.π.
2) Εφ’ όσον η κυβέρνηση καταδικάζει τον ρατσισμό, θεωρώ ότι οφείλει να απαντήσει σε ένα επίμαχο ερώτημα: τί από τα δύο θεωρεί ως ορθόν;
Την, λίγους μήνες μετά την ήττα των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στο Βιετνάμ την 30ή Απριλίου 1.975μ.α.χ.χ.,αναγνώριση κατά την 10η Νοεμβρίου 1.975μ.α.χ.χ. του Σιωνισμού ως μία μορφή ρατσισμού όπως καί όλες οι άλλες ή την ακύρωση του συγκεκριμένου Ψηφίσματος της Γενικής Συνέλευσης του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών από την αντίστοιχη Γενική Συνέλευση του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών την 16η Δεκεμβρίου 1.991μ.α.χ.χ., μόλις λίγες ημέρες πριν από το διάγγελμα του Μιχαήλ Γκορμπατσώφ την 25η Δεκεμβρίου 1.991μ.α.χ.χ. για την διάλυση της Ένωσης Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών; Διότι, με βάση την Αριστοτελική λογική, αποκλείεται καί στις δύο περιπτώσεις να έπραξαν οι τότε ψηφίσαντες το ορθόν καί άρα, στην μίαν εκ των δύο περιπτώσεων έπραξαν το δίκαιο καί νόμιμο καί στην άλλην το άκρως αντίθετο, δηλαδή το άδικο καί παράνομο.
3) Εφ’ όσον η Ελληνική κυβέρνηση ομιλεί για την καταδίκη του φονταμενταλισμού, μήπως κατά τύχην οφείλει να απαντήσει σε εμάς τους Έλληνες Δωδεκαθεϊστές, πότε σκοπεύει να μας αναγνωρίσει ως νόμιμη θρησκεία στην Ελλάδα, ώστε να τελούμε τους γάμους μας, τις ονοματοδοσίες μας καί τις κηδείες μας είτε αφορούν την ταφή είτε αφορούν την καύση μας; Μήπως μπορεί να μας απαντήσει, για ποιόν ακριβώς λόγο, ενώ η Ελληνική Εταιρεία Αρχαιοφίλων, υπό τον Παναγιώτη Μαρίνη, υπέβαλε εκτεταμένες αιτήσεις αδειών εκτηρίων οίκων, ήδη από το 2.002μ.α.χ.χ., εν τούτοις εδώ καί μία δεκαετία, εμείς οι Έλληνες Δωδεκαθεϊστές δεν αναγνωριζόμαστε ως νόμιμη θρησκεία;
4) Μήπως γνωρίζετε αξιότιμοι κύριοι καί αξιότιμες κυρίες της Ελληνικής Κυβέρνησης, ότι από τότε, στο συγκεκριμένο Υπουργείο Εθνικής Παιδείας καί Θρησκευμάτων καί άρτι μετονομασθέν σε Υπουργείο παιδείας, Διά Βίου Μάθησης καί Θρησκευμάτων, αν καί παρήλθαν ο κύριος Πέτρος Ευθυμίου, ο κύριος Ευριπίδης Στυλιανίδης, η κυρία Μαριορή ή Μαριέττα Γιαννάκου, τώρα είναι η κυρία Άννα Διαμαντοπούλου, δηλαδή συνολικώς τέσσερεις υπουργοί, εν τούτοις ακόμα δεν αναγνωριζόμαστε θρησκευτικώς;
5) Μήπως γνωρίζετε ότι εκτός από την άρνηση της θρησκευτικής αναγνώρισής μας, υπάρχει καί καλλιεργούμενο κλίμα θρησκευτικών διωγμών εναντίον μας; Καί αν ενδεχομένως το αγνοείτε, οφείλω να σας ενημερώσω για μερικές μείζονες περιπτώσεις, ώστε να αρχίσετε να διερευνάτε καί τα θέματα των Ελλήνων.
α) Κατά τον Μάιο 2.001μ.α.χ.χ., διοργανώθηκε από Έλληνες στην Αλεξανδρούπολη ένα συμπόσιο με θέμα τα Αρχαία Θρακικά Μυστήρια. Ο τότε μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως καί νυν Θεσσαλονίκης Άνθιμος, επετέθη φραστικώς εναντίον των συνέδρων καί εξύβρισε τους Έλληνες Θεούς καί τις Ελληνίδες Θεές. Ωστόσο, η μηνυτήρια αναφορά της Ελληνικής Εταιρείας Αρχαιοφίλων, μέσω του προέδρου της Παναγιώτη Μαρίνη κατεχωρήθη στο αρχείο, διότι κατά τον εισαγγελέα, δεν συνέτρεχε λόγος προσβολής γνωστής θρησκείας(!!!!). Μπορείτε να ενημερωθείτε από τα σχετικά δημοσιεύματα του Θρακικού τύπου, αλλά καί από τα σχετικά τεύχη του περιοδικού «Ελληνικόν Πάνθεον», ως προς αυτό το θέμα.
β) Κατά τον Μάιο 2.003μ.α.χ.χ., η Εταιρεία Ορθοδόξων Σπουδών, συγκεκριμένα κατά τις ημερομηνίες 25-27 Μα’ί’ου, διοργάνωσε στην Αίθουσα Τελετών του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης ένα συνέδριο με τον τίτλο «Νεοπαγανισμός-Ολυμπιακοί Αγώνες-Υποτίμηση της Παλαιάς Διαθήκης», στο οποίο μετέσχαν κληρικοί καί μοναχοί, ενώ επίσης παρέστησαν καί πολιτικοί, όπως ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Βασίλειος Παπαγεωργόπουλος, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε η βουλευτίς του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας. Μάλιστα, σε αυτό το συνέδριο, ο συνταγματολόγος καί διδάκτορας νομικής Γεώργιος Κρίππας, ο οποίος τότε μετέχε σε επιτροπή της Εκκλησίας της Ελλάδας, πρότεινε απροκαλύπτως την θέση εκτός νόμου εμάς των Ελλήνων Δωδεκαθεϊστών.
Σχετικώς, μπορείτε να ενημερωθείτε από τα τότε δημοσιεύματα του «Ορθοδόξου Τύπου», ο οποίος παρέθεσε το πλήρες πρόγραμμα αυτού του επιμάχου συνεδρίου καί από όλον τον σχετικό τύπο εκείνης της εποχής. Όπως καί από το σχετικό οπτικοακουστικό υλικό εκείνης της εποχής.
γ) Όταν το 2.007μ.α.χ.χ., η Ελληνοαμερικανίδα Προμηθέα-Πυθία μίησε στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής καί τόλμησε να αμφισβητήσει τον «Ελληνοχριστιανισμό», απειλήθηκε επίθεση εναντίον της από τους παρισταμένους. Επίσης υπάρχει σχετικό οπτικοακουστικό υλικό.
δ) Ακόμα, επιτέθηκαν καί επιτίθενται σκληροπυρηνικοί χριστιανοί εναντίον μας, σε κάθε ευκαιρία.
Προς τεκμηριώση των λεγομένων μου, μπορείτε να διερευνήσετε τις επιθέσεις καί τους εμπρησμούς του βιβλιοπωλείου του Μαρίου Βερέττα στην Αθήνα το 1.997μ.α.χ.χ., αλλά καί προσφάτως την επίθεση εναντίον του αγροκτήματος του Έλληνα Δωδεκαθεϊστή Σωκράτη Χριστοδουλάρη, του οποίου πέραν από όλην την υπόλοιπη καταστροφή, κατεστράφη καί η πολύτιμη βιβλιοθήκη του. Βεβαίως, όλα αυτά οφείλονται στην ενόχληση των φανατικών χριστιανών, για πολλούς καί ποικίλους λόγους.
Όπως καί ο προ ετών βανδαλισμός του Ελληνικού βωμού στη Ραπεντώσα, ή ακόμα καί πολλά άλλα.
Μήπως λοιπόν, οφείλετε ως κυβερνώντες να αρχίσετε να καταστέλλετε βιαίως τέτοιες δράσεις καί να μην τις ελαφρύνετε, διότι η θρυαλλίδα δεν θα αργήσει να εκραγεί, προϊόντος του χρόνου;
6) Μήπως θα πρέπει να αρχίσετε να σκέπτεστε τον άμεσο διοικητικό χωρισμό Κράτους καί Εκκλησίας, διότι ουσιαστικώς συνετελέσθη στην Ελληνική Συνείδηση καί Ψυχή;
7) Καί ακόμα, ερχόμενος στο επίμαχο θέμα του «ρατσισμού».
Όπως καί να προσπαθήσετε να τον αποφύγετε, είναι αδύνατον από την ίδιαν ακριβώς την ανθρώπινη φύση. Επομένως, αυτό που μπορείτε να επιλέξετε είναι το κατ’ εσάς αποδεκτό είδος του. Καί προσέξτε λίγο το σκεπτικό μου, διότι αυτό κινείται στην ιστορική διαχρονικότητα.
Όλες ανεξαιρέτως οι κοινωνίες είναι «ρατσιστικές», σε όλες ανεξαιρέτως τις εποχές.
Καί ας δούμε λοιπόν, τα είδη των «ρατσισμών» τους.
Κατ’ αρχάς, εννοιολογικώς, ο Ελληνικός όρος είναι «φυλετισμός» καί προέρχεται από τη λέξη «φυλή». Η λέξη «φυλή», με τη σειρά της προέρχεται από το Αρχαίο Ελληνικό ρήμα «φύω»-»φύομαι», που στην Ενεργητική Φωνή σημαίνει «γεννώ», ενώ στη Μέση καί στην Παθητική Φωνή
σημαίνει «γεννώμαι» καί «είμαι από τη φύση μου». Από αυτό το ρήμα, παράγωγα είναι όπως προανέφερα η «φυλή» καί ο «φυλετισμός», αλλά καί οι λέξεις «φυλέτες»(=τα μέλη των Αρχαίων Αθηναϊκών φυλών), «φυλετικός»(=ο της φυλής), «φύλον»(=άνδρας ή γυναίκα, αλλά καί Ίωνες/Δωριείς/Αιολείς κ.λ.π.), «φύλλον»(=του δένδρου), «φυλετιστής», «φύσις», «φυσικός», «φυτόν», «φυτευτός»,
«έμφυτος», κ.λ.π.
Άρα, το θέμα είναι ότι όσοι δηλώνουν «αντρατσιστές» με την έννοια ότι τάχα αρνούνται τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε φυλές, ουσιαστικώς αρνούνται την απτή πραγματικότητα.
Από εκεί καί πέρα, σαφώς καί είναι άλλο θέμα η αξιολόγηση των λαών στην ιστορική πορεία τους.
Ωστόσο, ερχόμενος στο αρχικό θέμα, όλοι αποδέχονται κάποιο είδος «ρατσισμού», όσο καί αν το αρνούνται.
Καί δίνω τα τρία είδη, για να δω τί θα πουν οι διαφωνούντες.
Το ένα είδος, το παλαιότερο, είναι ο «ρατσισμός» με βάση την καταγωγή. Είναι το αρχαιότερο.
Το δεύτερο είδος, είναι ο «ρατσισμός» με βάση την θρησκεία. Είναι το δεύτερο παλαιότερο. Για τις οικουμενικές-κοσμοπολιτικές θρησκείες, όπως ο χριστιανισμός καί ο ισλαμισμός, υπάρχουν αποκλειστικώς ο «πιστός» καί ο «άπιστος».
Το τρίτο είδος, είναι ο «ρατσισμός» με βάση το χρήμα. Είναι το τρίτο ευρύτερο είδος. Κυρίως υπάρχει σε υλιστικές χώρες, όπως στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής κ.λ.π., στις οποίες απουσιάζει ο συνδετικός κρίκος είτε της εθνικής ταυτότητας είτε της κοινής θρησκείας.
Από εκεί καί πέρα, οι μικρότερες ομάδες, όπως οι ομοφυλόφιλοι ή οι αλκοολικοί, εντάσσονται σε κάποιαν εξ αυτών των τριών κατηγοριών καί αναλόγως της αποδεκτής δομής, αν είναι η εθνική ή η θρησκευτική ή η οικονομική, εξαρτώνται τα περιθώρια ελιγμών τους.
Άρα, εδώ οφείλετε να επιλέξετε ποιό ακριβώς είδος αποδέχεστε.
Καί αυτό, διότι οι Έλληνες επί χιλιετίες αγωνίζονται για ένα εθνικό κράτος καί για την εθνική αυθυπαρξία τους. Άρα, μία προσπάθειά σας για την αλλαγή αυτής της δομής, θα διχάσει την Ελλάδα, με συνέπειες ολεθριότερες ακόμα του 1.915μ.α.χ.χ.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 04:03 | Απογοητευμενη

Η αιτια που «αναγκαστηκατε» να ποινικοποιησετε την καχυποψια και τα αρνητικα συναισθηματα που δημιουργηθηκαν ολα αυτα τα χρονια στο καθε τι ξενο ειστε εσεις κυριοι. Δημιουργημα δικο σας ειναι και θα το ποινικοποιησετε?
Περα ομως απο αυτο, για αλλη μια φορα με αυτη σας τη κινηση προσβαλετε το Ελληνικο εθνος. Μας λετε ρατσιστες(με τη δικη σας εννοια) και ξενο-φοβικους.Που γεννηθηκατε εσεις και που μεγαλωσατε αν δε γνωριζετε τους Ελληνες? Παντα οι Ελληνες βοηθουσανε τους μεταναστες ή τους λαθρομεταναστες με οτι μπορουσανε. Το ευχαριστω ομως για αυτη τους την βοηθεια το πηρανε με το χειροτερο τροπο απο τους περισσοτερους αν οχι απο ολους. Μας μισουνε για το καθε τι και μας λενε οτι τους χρωσταμε κιολας. Μας ληστευουν, μας σκοτωνουν. Ισως ητανε ενα απο τα μεγαλα μας λαθη αυτο.
Ομως εσεις, που κυβερνατε αυτη τη χωρα, αντι να υποστηριξετε πρωτα τους πολιτες τις που σας ψηφισανε και σας δωσανε το θρονο οπου καθεστε, θελετε να δωσετε οχι μονο προτεραιοτητα στους «ξενους», αλλα με αυτον το τροπο να αλλοιωσετε τα ηθη τις παραδοσεις και την ιστορια του Ελληνικου λαου.
Εμεις κυριοι, οι απλοι πολιτες ακολουθουμε τους νομους του Συνταγματος. Εσεις που θελετε να ποινηκοποιησετε τα συναισθηματα μας και τα δικαιωματα μας, παρανομειτε καθε λεπτο της ωρας, με τις κινησεις σας.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 04:57 | Απογοητευμενη

Η αιτια που «αναγκαστηκατε» να ποινικοποιησετε την καχυποψια και τα αρνητικα συναισθηματα που δημιουργηθηκαν ολα αυτα τα χρονια στο καθε τι ξενο ειστε εσεις κυριοι. Δημιουργημα δικο σας ειναι και θα το ποινικοποιησετε?
Περα ομως απο αυτο, για αλλη μια φορα με αυτη σας τη κινηση προσβαλετε το Ελληνικο εθνος. Μας λετε ρατσιστες(με τη δικη σας εννοια) και ξενο-φοβικους.Που γεννηθηκατε εσεις και που μεγαλωσατε αν δε γνωριζετε τους Ελληνες? Παντα οι Ελληνες βοηθουσανε τους μεταναστες ή τους λαθρομεταναστες με οτι μπορουσανε. Το ευχαριστω ομως για αυτη τους την βοηθεια το πηρανε με το χειροτερο τροπο απο τους περισσοτερους αν οχι απο ολους. Μας μισουνε για το καθε τι και μας λενε οτι τους χρωσταμε κιολας. Μας ληστευουν, μας σκοτωνουν. Ισως ητανε ενα απο τα μεγαλα μας λαθη αυτο.
Ομως εσεις, που κυβερνατε αυτη τη χωρα, αντι να υποστηριξετε πρωτα τους πολιτες τις που σας ψηφισανε και σας δωσανε το θρονο οπου καθεστε, θελετε να δωσετε οχι μονο προτεραιοτητα στους «ξενους», αλλα με αυτον το τροπο να αλλοιωσετε τα ηθη τις παραδοσεις και την ιστορια του Ελληνικου λαου.
Εμεις κυριοι, οι απλοι πολιτες ακολουθουμε τους νομους του Συνταγματος. Εσεις που θελετε να ποινηκοποιησετε τα συναισθηματα μας και τα δικαιωματα μας, παρανομειτε καθε λεπτο της ωρας, με τις κινησεις σας.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 03:29 | Ιάσων Σάριζας

Από το νομοσχέδιο αυτό προφανώς λείπουν βασικοί ορισμοί.

Αμελείτε να ορίσετε:

1) Τί συνιστά «ιδιαίτερα σοβαρή μορφή»;

2) Ποιός θα έχει αρμοδιότητα να κρίνει το μέγεθος της σοβαρότητος; Εφόσον δεν ορίζεται στο νομοσχέδιο, τα Δικαστήρια είναι αναρμόδια άρα ποιός θα στοιχειοθετεί; Η Αστυνομία; Οι ΜΚΟ; Οδηγείτε την χώρα σε μοντέλο «Judge Dredd»;

3) Τί συνιστά «ρατσισμό»; Δεν πρέπει να δώσετε έναν ορισμό εφόσον δεν αποτελεί Ελληνική έννοια; Ομιλείτε περί Φυλετισμού όπως ρωτούν πολύ σωστά οι πολίτες;

4) Εφόσον εννοείτε τον Φυλετισμό, θα ποινικοποιηθεί η Επιστήμη της Βιολογίας και της Γενετικής; Και ιδιαίτερα του κλάδου της Γενετικής Πληθυσμών η οποία διακρίνει το Ανθρώπινο Είδος σε Φυλετικούς Τύπους αποδεδειγμένα πλέον από το 1985 με την μέθοδο του δεσοξυριβοζονουκλεϊνικού οξέως (DNA);

5) Εφόσον πολύ σωστά ο συμπολίτης μου ερμηνεύει την Ξενοφοβία ως Ξένος + Φοβία, η οποία οφείλεται σε τρίτους παράγοντες (ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ) δεν είναι το ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΥΤΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ;

6) Εφόσον στοιχειοθετηθεί (παρά τα ανωτέρω) «ιδιαίτερα σοβαρή μορφή ξενοφοβίας» θα τιμωρηθεί αυτός που την εκφράζει ή αυτός που την προκαλεί; Θα ποινικοποιήσετε το θύμα;
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 02:51 | Ioannis Zerwas

Exete Xefigi telios! Tetio aisxos opos stin Ellada den iparxi pouthena stin Europi. O Ellinas sas exi eklexi, sas plironi ton Mistho ke tin Sintaxi sas. EFARMOSTE EPITELOUS tin Thelisi tou Laou ke DIOXTE xoris exairesi tous Lathrometanastes! Afto ine Paranomo pou pratete!
Xairetismous apo Germania
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 02:47 | ΑΓΓΕΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

θεωρω οτι ο νομος αυτος ειναι αντισυνταγματικος.εαν ψηφιστει ααπλως θα μας αποδειξετε για αλλη μια φορα αυτο που νιωθουμε τα τελευταια χρονια.οτι ειμαστε μειονοτητα στην ιδια μας τη χωρα και εχουμε λιγοτερα δικαωματα απο τους λαθρομεταναστες.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 02:05 | ΚΙΚΗ ΚΟΛΛΙΑ

ΑΙΣΧΟΣ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 01:40 | Ραλλη Αθανασία

Δεν θεωρω οτι ειναι λάθος να διορθώσουμε εναν νόμο κ συγκεκριμένα εναν νόμο που αφορά άμεσα τα δικαιώματα των πολιτών αυτου του κράτους είτε μιλάμε για Ελληνα ειτε οχι αλλα αυτο που δεν καταλαβαίνω είναι σε τι χρειαζεται η αυτεπάγγελτη διωξη όσων παραβιαζουν το συγκεκριμένο νομο.
Οταν εγω κυριε υπουργε δουλευω ανασφάλιστη με χαμηλώτερη αμοιβή απο την νόμιμη διωχθηκε αυτεπαγγελτα αυτος που εκμεταλλεύεται εμένα, την εργασία μου, τα δικαιωματα μου, αυτος που δεν αποδιδει φόρους κ εξαπατα το ιδιο το κρατος;;;;;;;
ΟΧΙ μόνο κατοπιν καταγγελίας!
και ειναι παρα πολλα τα παραδειγματα που εχω να παραθέσω αλλα νομίζω οτι δεν χρειαζεται.
Ειμαι απολυτα αντιθετη σε οποιαδηποτε μορφή ρατσισμού κ διακρισης μεταξυ των ανθρώπων αλλα δεν καταλαβαίνω την τοσο μεγαλη ευαισθησία που δείχνεται στο συγκεκριμενο θεμα.
Στην Ελλάδα αυτη την στιγμή παραβιάζονται καθημερινα τα δικαιωματα μας κ απο το ιδιο το κρατος απο την πολιτεια απο εσας που κυβερνάτε (υποτιθεται) κ δεν ειδα καμμια αντιστοιχη ευαισθησια.
Ο ρατσισμος κ η ξενοφοβια κυριε υπουργε εχει βαθύτερα αιτια κ με εναν εστω βελτιωμενο νομο ή πιο αυστηρο δεν λυνεται το προβλημα κ αυτο θα επρεπε λογω της ιδιωτητος σας να το γνωριζεται καλυτερα απο εμενα.
Τωρα το μόνο που μενει ειναι να δουμε κατα ποσο θα λαβεται υποψιν σας τα σχολια μας.

Ράλλη Αθανασία
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 01:08 | Μ. Παπαδόπουλος

Άρθρο 19 της Οικουμενικής Διακήρυξης των Δικαιωμάτων του Ανθρώπου των Ηνωμένων Εθνών: “Καθένας έχει το δικαίωμα της ελευθερίας της γνώμης και της έκφρασης, που σημαίνει το δικαίωμα να μην υφίσταται δυσμενείς συνέπειες για τις γνώμες του, και το δικαίωμα να αναζητεί, να παίρνει και να διαδίδει πληροφορίες και ιδέες, με οποιοδήποτε μέσο έκφρασης, και από όλο τον κόσμο.”

Δεν πρόκειται να συμφωνήσουμε ΠΟΤΕ στη θέσπιση ΕΓΚΛΗΜΑΤΩΝ ΓΝΩΜΗΣ στην Ελλάδα. Οι ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ θα αγωνιζόμαστε πάντα για το δικαίωμα της γνώμης και της άποψης όποια και αν είναι αυτοί. Ντροπή σας.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 01:23 | ΚΟΚΟΝΗΣ ΣΤΡΑΤΟΣ

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΩΣ ΠΟΥ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΙ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ;ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΙΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ;ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΝΝΗΘΕΙ ΕΔΩ ΟΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΛΑΚΙΣΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΕΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΤΥΧΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΒΑΣΙΣΤΗΚΑΝ ΤΟΣΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΩΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΜΕΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΑΤΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΕΠΑΦΕΙΕΤΕ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 01:58 | hellas-orthodoxy

Πολυ «ωραια» ολα αυτα,αλλα εχουμε ορισμενες αποριες:

-Οταν αναφερετε «γενοκτονιες»,συμπεριλαμβανονται και αυτες των Ποντιων,Αρμενιων,Ελληνων της Σμυρνης κλπ απο Τουρκους;

-Οταν λετε «οποτε προσβαλλεται το θρησκευτικο αισθημα»,εννοειτε πως θα μπορει να μπει καποιος φυλακη και για τις υβρεις εναντιον του Χριστου και της Παναγιας;

-Οταν μιλατε για «σεξουαλικο προσανατολισμο»,εννοειτε πως θα τιμωρουνται και οσοι ασκουν ψυχολογικη ή λεκτικη επιθεση σε ετεροφυλοφιλους;

Αυτα προς το παρον.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 01:35 | Θωμάς Μπίλλιας

Το θεωρώ απαράδεκτο να μην μιλάω κατά των λαθρομεταναστών αλλά και εναντίον αυτών που τους έφεραν, αίσχος σ’ αυτούς που το σκέφτηκαν και σ’ αυτούς που σκέφτονται να το ψηφίσουν. Προδότες του Ελληνικού λαού.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 01:26 | Μεσσήνιος

Αντί να γίνουν αυτά ας:
1) Καταργήσουμε τη σημαία (μπορούμε να διαλέξουμε κάτι άλλο, έτσι κι αλλιώς χαρτί τουαλέττας κατάντησε, αφού την καίει ο καθένας.
2) Τον Στρατό (μπάτε όποιος θέλει εδώ μέσα ξέφραγο αμπέλι είμαστε).
3) Να αλλάξουμε και το όνομα της χώρας (θα βρεθεί νονός να την ξαναβαφτίσει). Τα Σκόπια να ονομαστούν όπως θέλουν.
4) Να μην ξαναγίνουν παρελάσεις στις 28/10 & 25/3.
5) Να γκρεμιστούν αγάλματα ηρωικών μορφών (βλέπε Κολοκοτρώνης, Μέγας Αλέξανδρος κλπ κλπ).
6) Να δώσουμε νησιά, πετρέλαια Αιγαίου κι ότι άλλο ορυκτό πλούτο τζάμπα σε όποια εταιρεία φιλοτιμηθεί.
7) Και τέλος για να μη σας κουράζω προτείνω ένα 10% μείωση στους μισθούς κάτω των 1000Ε/μήνα και τα χρήματα αυτά να τα δίνουμε στις Τριτοκοσμικές χώρες.

Κάπου έχετε χάσει το παιχνίδι οι νομοθέτες και δεν έχετε καταλάβει ότι παίζετε με τη φωτιά. Ακόμη και λίγοι γνήσιοι Έλληνες να μείνουμε, θα σεβαστούμε τη μνήμη των ηρώων του 1453, 1821 & 1940.
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 01:19 | Παυλος Στεριος

Γεμίσατε μία χώρα με λαθρομετανάστες, δεν μπορούμε να βγούμε απο τα σπίτια μας , μας κλεβουν,μας βιάζουν , μας σκοτώνουν
και αντί να τους διώξετε ψηφίζετε νόμους που προστατεύουν
την «κουλτούρα» τους?
Δεν θα μπορώ να διαμαρτύρομαι για τους λαθρομετανάστες?
για το ισλμάμ?
Αλήθεια όταν αυτοί σπάνε την αθήνα για ένα ψεύτικο κοράνι βάζετε κανέναν φυλακή? η μήπως τον κερνάτε κρουασάν και τον στέλνετε στο καλό?
Το Ελληνικό έθνος δεν θα το σβήσετε από την ιστορία ούτε με τους εποίκους σας, ούτε με τον νόμο σας
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 00:43 | Byron

Ντροπή.Φιμώνετε τους εθνικιστές και προσπαθείτε να περάσετε τα δικά σας θέλω,χωρίς να μας ρωτήσετε.
Αυτό δεν είναι δημοκρατία,αυτό ειναι δικτατορία!

Τους αντιρατσιστές φανταζόμαι θα τους ευνοήσετε και πάλι
*
24 Φεβρουαρίου 2011, 00:11 | Μάρκος Λεοντής

Είναι απορίας άξιον πλέον, όχι το πώς τολμάτε, αλλά το πώς αντέχετε να καταδικάζετε έτσι τον ελληνικό λαό. Τον αφανίζετε με μεγαλύτερη ταχύτητα από τον αφανισμό που προκαλούν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που δρουν ανεξέλεγκτα σε βάρος του.

Τολμάτε και μιλάτε για ξενοφοβία και ρατσισμό όταν τα εγκλήματα κατά της ζωής των Ελλήνων έχουν ξεπεράσει κάθε εφιαλτικό σενάριο? Δώστε στην δημοσιότητα τα πραγματικά στοιχεία της εγκληματικότητας και την σύγκρισή τους με άλλες χώρες της Ευρώπης. Επίσης, απαντήστε αν αληθεύουν οι μυστικές εκθέσεις που έχουν οι κατά τόπους αστυνομικοί διοικητές και οι οποίες κάνουν λόγο για εγκληματικότητα που ξεπερνά την αντίστοιχη της …Καμπούλ κατά 700%!!! Αληθεύει αυτό, ναί ή όχι????

Τολμάτε και μιλάτε για ξενοφοβία και προστασία συμβόλων, όταν πάσχετε από ελληνοφοβία και αφανίζετε συστηματικά την ιστορία μας και τα σύμβολά μας, είτε είναι σταυροί, είτε είναι σημαίες.

Τέλος, επειδή όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι σε 5 μόλις χρόνια θα είμαστε σε πραγματική ισλαμική κατοχή στη χώρα μας, με 20.000.000 Αφροασιατών λαθραίων, καλύτερα θα ήταν να κάνατε από τώρα κανένα νόμο που να αφήνει μια ελάχιστη προστασία στον Έλληνα πολίτη, όποιον Έλληνα εν πάσει περιπτώσει έχει καταφέρει να επιβιώσει από εσάς και τους λαθραίους σας, μέχρι τότε.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου