Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

ΥΑΙΝΕΣ ΣΤΟ ΕΙΚΟΝΟΣΤΑΣΙ ΜΑΣ !


Γράφει ο Γρηγόρης Δημ. Ρώντας  

«Τώρα είναι η ευκαιρία για τη μεγάλη επίθεση –σκέφτηκαν-. Τώρα που είναι σκυμμένοι και τρέμουν μήπως τα λίγα προς το ζην γίνουν λιγότερα, τώρα που αγωνιούν για το αν θα μπορούν αύριο να ταϊζουν τα παιδιά τους, τώρα θα βρωμίσουμε, θα ταπεινώσουμε και θα ντροπιάσουμε τις ψυχές των νέων και των παιδιών, μαθαίνοντάς τους ότι δεν έχουν κανένα λόγο να υπερηφανεύονται για τους προγόνους τους, ότι δεν είναι Έλληνες αλλά μπάσταρδοι από λογιών-λογιών ράτσες....


Απλά κάποιοι Ευρωπαίοι ξεσήκωσαν τους αχάριστους Αλβανο-σλαβό-τουρκους προγόνους μας πριν 200 χρόνια και τους παραμύθιασαν ότι είναι Έλληνες-, όπως λέει και η προσφιλεστάτη στον πρωθυπουργό μας Θάλεια Δραγώνα. Εμπρός λοιπόν να τους μάθουμε, ότι κανένα παραπάνω δικαίωμα δεν έχουν οι λεγόμενοι Έλληνες σ’ αυτόν τον τόπο, από τους Ασιάτες και Αφρικανούς και τους άλλους εισβολείς που τον εποικίζουν». Από που όμως εξορμούν όλες αυτές οι ύαινες και τα...
 όρνια που σκέφτονται έτσι; Κυρίως από τα «ελληνικά» πανεπιστήμια που τα κατέλαβαν εξ’ εφόδου από την εποχή Σημίτη και με την ευχή του. Έστησαν γιάφκες παντού. «Η συνομωσία των γραικύλων της ψευτιάς» τρύπωσε στα Μ.Μ.Ε., στα σχολειά όλων των βαθμίδων, στα κόμματα εξουσίας και παραεξουσίας, σε «συνιστώσες», Μ.Κ.Ο. κ.λ.π. Η σάρα, η μάρα και των σιωνιστόδουλων της «Παγκόσμιας Διακυβέρνησης» το κακό συναπάντημα.

Βάλθηκαν να ξαναγράψουν την ελληνική Ιστορία σύμφωνα με τις επιταγές του κάθε Σόρος και Κίσσινγκερ, που επιθυμούν διακαώς να σβύσουν την εθνική συνείδηση των λαών για να τους καταστήσουν υπάκουους, λοβοτομημένους υπηκόους της σχεδιαζόμενης παγκόσμιας δικτατορίας, των μεγαλο-τραπεζιτών και λοιπών μεγαλο-κοπριτών. Βρήκαν τώρα τελευταία κι ένα κανάλι-παράρτημα της αμερικάνικης πρεσβείας κι έστησαν εκεί την κακόφωνη λατέρνα τους, με τη χορηγία μιάς τράπεζας που θα έπρεπε να της απαγορευθεί δια νόμου να φέρει τον τίτλο «Εθνική». «1821 – Η γέννηση ενός έθνους». Οι διαθέτοντες έστω στοιχειώδη κρίση και ιστορική γνώση, εντόπισαν τον λάκκο στη φάβα με μία απλή ανάγνωση του τίτλου.

Το ελληνικό έθνος δεν γεννήθηκε το 1821, όπως θέλουν να μας πείσουν οι διάφοροι Δραγωνάριοι. Ούτε το ισραηλινό είναι το μόνο μεσογειακό έθνος που υπάρχει από την αρχαιότητα ως σήμερα, όπως θέλουν να μας πείσουν οι διάφοροι Βερέμηδες. Ασπάζονται ως ευαγγέλιο τις ανιστόρητες και καταγέλαστες απόψεις ενός ξεφωνημένου ανθέλληνα και εβραιοσιωνιστή, του Ζαν Μπατίστ Ντυροζέλ. Υιοθετούν και προβάλλουν μέχρι και τις απόψεις Τούρκων ιστορικών. Οι αγωνιστές της Εθνεγερσίας, που άφησαν απομνημονεύματα, είναι ψεύτες κι αναξιόπιστοι, κατ’ αυτούς. Το ίδιο και οι ιστορικοί Σπυρίδων Τρικούπης, Παπαρρηγόπουλος, Καρολίδης, Φωτιάδης (που αφιέρωσε όλη του τη ζωή στην έρευνα για το ’21) και τόσοι άλλοι. Κολοκύθια με τη ρίγανη ήταν όλοι αυτοί; Φαίνεται ότι την αλήθεια για το ’21 και το ελληνικό έθνος την γνωρίζουν μόνο η Ρεπούση, η Δραγώνα, ο Λιάκος, ο Βερέμης και το απίθανο ον που παρουσιάζει το τηλεοπτικό εξάμβλωμα του 1821 και ακούει στο παντελώς άγνωστο μέχρι πρότινος ονοματεπώνυμο, Πέτρος Τ(σ)ατσόπουλος...

Ονοματεπώνυμο που –δεν γνωρίζω γιατί- φαίνεται να ενοχλεί και τον ίδιο, αφού προτρέπει τους επισκέπτες του στο facebook να τον αποκαλούν «ψ..ή του Βουκεφάλα». Βρε θλιβερέ φουκαρά... Ο Βουκεφάλας ήταν ένα ευγενικό και φιλότιμο πλάσμα. Όχι με το...μόριό του, αλλ’ ούτε με τις καβαλίνες του δεν είσαι άξιος να συγκριθείς. Ούτε τον Θεόδωρο Κολοκοτρώνη μπορείς να κατεβάσεις από το δυσθεώρητο για σένα ύψος του μεγαλείου του, αποκαλώντας τον -για αστειάκι, όπως δικαιολογήθηκες- «αδερφή, με Τούρκο γκόμενο». Να δοξάζεις τον Θεό, ή ότι άλλο πιστεύεις, που δεν υπάρχει σήμερα Κολοκοτρώνης να βροντοφωνάξει για κάτι Νενέκους σαν κι εσένα, «φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους».

Αν φιλοδοξείς πάντως να δώσεις καλές εξετάσεις στο γνωστό «σύστημα» νεο-ραγιάδων, που σε σπρώχνει με χίλια για να σε κάνει σταρ στο «σπίτι του Big Brother», έχεις τώρα να παλέψεις με έναν ισχυρότατο διεκδικητή του επίζηλου τίτλου «Ο κορυφαίος των ανθελλήνων». Εμφανίστηκε η πολύ σοβαρή υποψηφιότητα ενός καθηγητή του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, ονόματι Δημήτρης Καιρίδης που δήλωσε στην σκοπιανή εφημερίδα “Utrinski Vesnik” ότι «ο Αλέξανδρος ο Μακεδών είναι λιγότερο σημαντικός από ένα σωρό σκουπιδιών μπροστά στην πολυκατοικία μας». Ένας ακόμα από το σερνάμενο πλήθος ανθελλήνων πανεπιστημιακών που για να δεί πτυχίο ο φοιτητής τους, πρέπει να καταπίνει και να μεταφέρει στην κόλλα διαγωνίσματος το αντεθνικό φαρμάκι, έτσι ακριβώς όπως του το σερβίρουν να το πιεί.

Δεν κοιμόμαστε, δραγώνοι της Παγκόσμιας Διακυβέρνησης. Όχι όλοι, τουλάχιστον. Το μυαλό μας μπορεί να είναι φορτωμένο με Μνημόνια και τα επακόλουθα δαιμόνια, αλλά στην ψυχή μας έχουμε ένα εικονοστάσι κι εκεί το καντήλι καίει νύχτα-μέρα άσβεστο. Σεβόμαστε και τιμούμε τους αρχαίους προγόνους, αλλά τους άλλους, τους πατέρες και τις μάνες μας, που θυσίασαν τα πάντα για τη Λευτεριά του Γένους πριν δύο αιώνες, τους έχουμε εικονίσματα σ’ εκείνο το εικονοστάσι. Όταν έρθει η ώρα θα σας θυμηθούμε όλους, εμείς ...«οι φασιστικές κατσαρίδες», όπως ο ανεκδιήγητος Τατσόπουλος αποκαλεί συλλήβδην τους Έλληνες πατριώτες, απειλώντας ότι θα μας λυώσει. Εστέ βέβαιοι ότι δεν σκοπεύουμε να σας αφήσουμε εσαεί ασύδοτους να ασεβείτε στην ιερή μνήμη των προγόνων μας και να βρωμίζετε την Ελλάδα στις ψυχές των παιδιών μας και όσων ανυποψίαστων και αδαών ενηλίκων.

Κάντε λίγη υπομονή, ή ακόμα καλύτερα κοπανήστε την έγκαιρα για τις Η.Π.Α, τη χώρα που για τους περισσότερους από εσάς δεν αποτελεί μόνο την Γη της Επαγγελίας, αλλά και την προφανή πηγή χρηματοδότησης του ανθελληνικού σας οχετού. Κι εκεί, αν έχετε, όχι βέβαια τα «καρύδια» του Βουκεφάλα, αλλά έστω ενός σπουργίτη, τολμήστε να δηλώσετε ότι ο Αμερικανός ήρωας του Άλαμο, Ντέϊβι Κρόκετ ...ήταν «αδερφή».
Κάντε το και το Γκουαντάναμο θα φαντάζει για σας ως ξενοδοχείο 5 αστέρων, συγκρινόμενο με τις extreme εμπειρίες που θα σας προσφέρουν οι αμερικανικές ...«φασιστικές κατσαρίδες».

Από το Ηπειρος Ελλάς

1 σχόλιο:

  1. Καθώς έβλεπα το 5ο επεισόδιο του ΣΚΑΙ 1821 σε κάποια στιγμή ο "Β" προδότης λέει πως ο γιος του Σουλτάνου της Αιγύπτου ήταν θύμα παιδομαζώματος και "ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ".

    Και κει μου ξεφεύγει ένα δυνατό γέλιο και 2 γαμοσταυρίδια. Ρε παπάρα "Β", αφού στα προηγούμενα επεισόδια είπατε ότι δεν υπήρχαν Έλληνες, τώρα πώς ξαφνικά ο γιος του Σουλτάνου μπορεί να ήταν Έλληνας?

    Κάτι σας ξέφυγε εκεί .... μάλλον είσαστε κάπου ανάμεσα σε τεκίλα και ύπνο.

    Στο 6ο επισόδιο προσπαθήστε λίγο περισσότερο να μας πείσετε ... χαχαχαχαχα

    A.Z.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου