Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΥΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟ

Απέλαση όλων των λαθρομεταναστών ζητούν οι Έλληνες.

Σκληραίνει τη στάση της η ελληνική κοινωνία απέναντι στους λαθρομετανάστες, αφού σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για το Πρώτο Θέμα, περίπου 9 στους 10 ζητούν την απέλαση τους....
Πιο συγκεκριμένα , στο ερώτημα για το μέλλον των λαθρομεταναστών στη χώρα μας, το 87% απαντά ότι θα πρέπει να απελαθούν και το 7% ζητά τη νομιμοποίηση τους. Όσον αφορά το ζήτημα της απονομής ελληνικής ιθαγένεια και δικαιώματος ψήφου σε μετανάστες μόνο με τυπικές προϋποθέσεις το 69% των πολιτών, διαφωνεί και το 21% συμφωνεί.


Μάλιστα, η άρνηση στην απονομή ιθαγένειας δεν είναι υψηλοί μόνο μεταξύ των ψηφοφόρων της Νέας Δημοκρατίας (86%), αλλά και μεταξύ των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ (64%). Όσον αφορά το άσυλο, σύμφωνα με την έρευνα της ALCO, το 48% των πολιτών, ζητά την κατάργησή του, ενώ το 40% εκτιμά ότι πρέπει να μείνει ως έχει.


Σε άλλη δημοσκόπηση της Public Issue για την Καθημερινή της Κυριακής, το 83% των ερωτηθέντων δηλώνει ανασφαλής σε ό,τι αφορά το μέλλον τους, ενώ το 57% θεωρεί ότι η οικονομική του κατάσταση θα επιδεινωθεί.

Πηγή:Ultima Bellum
Απόσπασμα από τον Κοντυλοφόρο.

4 σχόλια:

  1. Το μετανστευτικό δεν μπορεί να λυθεί, εάν δεν απελαθούν πρώτα οι πολιτικοί μας. Μην ξεχνάμε ότι με τον νόμο Ραγκούση επιχειρήθηκε να ψηφίζουν και να καθορίζουν τις τύχες μας. Εάν δεν απελαθούν οι πολιτικοί, δεν υπάρχει λύση σε κανένα πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε, ασφαλώς και έχεις δίκιο.
    Προφανώς ο τίτλος είναι ειρωνικός.
    Δεν περιμένει κανείς από τους προδότες να μας σώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν καποιος μεταναστης συμπληρωσει 2650 ενσημα στην Ελλαδα τοτε να παρει την Ελληνικη ιθαγενεια του αξιζει κατα την γνωμη μου.Για τη νομιμοποιηση των μεταναστων χρειαζεται να λαμβανεται σοβαρα υποψη το κριτηριο του ποσοστου ανεργιας της χωρας.Κατα βαση ομως μεχρι να συσταθει καποιο επισημο κ εμπεριστατωμενο νομοσχεδιο (οχι αυτες οι τριχες που συζητανε στην κυβερνηση)πρεπει να φυγουν παντες οι μεταναστες απο την Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τόνυ συμφωνώ μαζί σου, με μόνη διαφορά ότι θα πρέπει να απονεμηθεί υπηκοότητα και όχι ιθαγένεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου