Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙΣ

Μια ομάδα 17χρονων νέων στέλνουν μήνυμα στους ψηφοφόρους με στόχο να τους ταρακουνήσουν μέσω ενός βίντεο που ανάρτησαν στο διαδίκτυο. Οι έφηβοι μιλούν απευθύνοντας έκκληση στους ενήλικους πολίτες να ψηφίσουν με σεβασμό και μέριμνα για τις επόμενες γενιές και να μην επαναλάβουν τα λάθη του παρελθόντος, κατηγορώντας τους ταυτόχρονα ότι με τις μέχρι σήμερα επιλογές τους καταδίκασαν τη νέα γενιά σε μια ζωή χωρίς μέλλον....


"Εμείς είμαστε η νέα γενιά. Η γενιά που θα πεινάσει, αν δεν πεινάει ήδη" αναφέρουν στο μήνυμά τους και τονίζουν ότι τα παιδιά είναι αθώα.

"Εμείς όμως είμαστε αθώοι, δεν διαλέξαμε αυτή την κοινωνία. Δεν διαλέξαμε τη φτώχεια. Εσύ όμως εσύ τους πίστεψες και κατέστρεψες πολλές ζωές. Τώρα ήρθε η ώρα να πάρεις πάλι απόφαση. Οι λάθος αποφάσεις δεν συγχωρούνται".

Αξίζει να δείτε στο βίντεο το συγκινητικό -όσο και απελπισμένο- σύνθημα που σχηματίζεται από το γνωστό παιχνίδι που έχουμε παίξει κάποια στιγμή όλοι μας...

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr


Μην προσπαθείς να μαντέψεις, απλά άκου από allthewebnews

1 σχόλιο:

  1. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΛΑΘΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ (ΚΚΕ)(ΣΥΡΙΖΑ)ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΟΥΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ!!!!ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου