Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΠΑκιστανικό ΣΟσιαλιστικό Κίνημα


Ένα μήνα προετοίμαζε ο Μπένι τη μεγαλειώδη προεκλογική συγκέντρωση της Παρασκευής (4/5) στην πλατεία Συντάγματος. Οι άνθρωποί του «έσπασαν» τα τηλέφωνα σε ολόκληρη τη χώρα, προκειμένου να πείσουν κάθε πικραμένο πρώην ΠΑΣόκο να σπεύσει για να προσφέρει τη στήριξή του στο κόμμα.
Τελικά, κουτσά-στραβά και με το…
καντήλι  από τους αγανακτισμένους ψηφοφόρους να ρέει άφθονο, έγινε κάπως η δουλειά. Κατέφθασαν στο κέντρο της Αθήνας κάμποσοι φανατικοί τηλεθεατές του MEGA, όχι βέβαια με πούλμαν, αλλά με… ταξί από κάθε γωνιά της επαρχίας. Όμως, ήταν λίγα τα άτομα και δεν αρκούσαν στον επίδοξο πρωθυπουργό μας.

Έτσι, ο Μπενίτο έπεσε στην ανάγκη των συμπαθέστατων Πακιστανών, οι οποίοι έκαναν τη δουλειά μια χαρά, γεμίζοντας όσο μπορούσαν το χώρο και δίνοντας τον απαραίτητο πανηγυρικό τόνο με τις ενθουσιώδεις ιαχές τους. Με το αζημίωτο βέβαια! Από 10 ευρώ έκαστος οι έχοντες σημαιάκι και από 5 ευρώπουλα οι υπόλοιποι!

Νταξ’ μωρέ, ο κοσμάκης να τρώει ψωμάκι και όλα καλά…

Πηγή: www.tempo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου