Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ

Ηθελα να γράψω κάτι σχετικά με το πως νιώθω για τις εκλογές, για την έλλειψη ηγεσίας, για τους εκβιασμούς, για τα διλήμματα, αλλά τελικά δε θα χρειαστεί, αφού η ανάρτηση γράφτηκε μόνη της σε σχόλια στο facebook.

Αφορμή στάθηκε η δημοσίευση μιας ανακοίνωσης του Συνδέσμου Εθνικής Ενότητας με την οποία ο ΣΕΕ διαψεύδει τα περι συνεργασίας με το ΛΑΟΣ. 



Η ψευδής είδηση ότι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, θα συνεργασθεί με το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού συνεχίζεται. Τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας μεταδίδουν καθημερινώς την είδηση αυτή.Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας εξέδωσε δελτίου τύπου με το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά την πολιτική συνεργασία αυτή η οπο...Δείτε περισσότερα
Source: http://thalamofilakas.blogspot.com/

  • Αυτό αρέσει στο χρήστη Δ. Χ. και σε 2 ακόμη.

    • Παναγιώτης Κ. Ο Καζάκης τουλάχιστον αποσυρθηκε από τις εκλογές για να μη διασπώνται οι αντιμνημονιακές δυνάμεις που έχουν ανάγκη από ισχυρή εκπροσώπηση .
      Τί νοημα έχει ένας συνδυασμός μερικών χιλιάδων σε αυτη την κρισιμη φάση ; Από παρθενογένεση δε γινεται τίποτα , ο εχθρός πολεμιέται από αυτούς που τον ξέρουν καλά από μέσα και έχουν την εμπειρία [παραδειγματα παγκοσμιως Πούτιν , Ραφαελ Κορέα]



    • ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ Πες μου έναν τέτοιον και θα τον ψηφίσω. Αν δεν υπάρχουν τέτοιοι ανάμεσα στους σημερινούς πολιτικούς, τότε θέλω να βάλω μέσα άλλους. Επειδή όπως λες όμως στις εκλογές αυτές θα πρέπει να υποκύψουμε στον εκβιασμό "αν ψηφίσεις μικρό κόμμα θα πάει χαμένη η ψήφος σου από τους αντιμνημονιακούς και θα βγει καμιά κυβέρνηση πασοκ νδ, θα συμφωνήσω μαζί σου. Παρ' όλα αυτά οι άνθρωποι μου ζήτησαν να δημοσιεύσω τη διάψευση τους και το έκανα.


    • Παναγιώτης Κ. Πολύ καλά έκανες .......μιλάω γι αυτούς που φωνάζουν πολλά χρόνια τώρα και δύο χρόνια για τα μνημόνια .
      Που συνεργάστηκαν με κινήματα της πλατείας , με άλλους σχηματισμούς και είχαν διάθεση να ενώσουν όλες τις δυνάμεις ανεξαρτήτως ιδεολογικών διαχωρισμών -ταμπελών σε ένα μεγάλο μέτωπο κάτι που μέχρι πριν ένα χρόνο ήταν αδιάνοητο ΄..... από ανθρώπους μάλιστα που αντιστάθηκαν και που πολέμησαν από μέσα με όλες τους τις δυνάμεις τη διαφθορά από το 1998 με καταγγελίες αποκαλύψεις έρευνες [υποβρύχια, siemens , cds κλπ κλπ] .
      Ουδόλως νοιώθω "εκβιαζόμενος" για πολλούς λόγους αυτή τη φορά .



    • Andreas Zarifopoulos Και τώρα που δεν κατεβαίνει ο Καζάκης Παναγιώτη? Υπάρχει προδοτική ΝΔ και ανθελληνικό ΣΥΡΙΖΑ με οριακό προβάδισμα (πότε ο ένας, πότε ο άλλος), υπάρχει ο Καμμένος με τους γεννημένους στη ΝΔ βουλευτές του που ανά πάσα στιγμή τον πουλάνε για μια θεσούλα στη Βουλή, υπάρχει το ΚΚΕ που έκανε το κορόιδο 30 χρόνια, υπάρχει ο Κουβέλης που το παίζει πανταχόθεν, και η αντιδημοκρατική Χ.Α. Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται να το αναφέρω καν. Θεωρώ ότι σ' αυτές τις εκλογές θα πέσει ο πιο μεγάλος εκβιασμός που έγινε ποτέ. Οπότε? Μικρό κόμμα πάλι με κίνδυνο να στηριχτεί ΝΔ και μνημόνιο ? Ή μεγάλο κόμμα ενάντια στα 'πιστεύω' από εκβιασμό? Είναι η πρώτη φορά στα 25 χρόνια που ψηφίζω που αισθάνομαι εγκλωβισμένος.



Είναι η πρώτη φορά στα 25 χρόνια που ψηφίζω που αισθάνομαι εγκλωβισμένος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου