Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΚΙ ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ "ΞΥΠΝΟΥΣΕ" ;

Του Πάνου Θεοδωρόπουλου

Η Μεγάλη Ευρωπαϊκή Οικογένεια, αυτή η τεράστια αγκαλιά θαλπωρής, ζεστασιάς και αλληλεγγύης, που κάνει να δακρύζει τον Ελληνικό λαό από τη συγκίνηση (και όχι από την πείνα όπως κάποιοι λένε..), αυτή η τεράστια οικογένεια που θέλει να μας....
κρατήσει, στο σπίτι της, με κάθε κόστος (τόκο) για εμάς, ως ένα «μπάσταρδο» παιδί, ..μας ζητά και κάτι περικοπές ακόμη.. 325 εκ. ευρώ τον αριθμό, ως ένδειξη, ότι καταλάβαμε το μάθημά μας..

Το νέο δάνειο που θα λάβουμε για να πληρώσουμε τα προηγούμενα δάνεια, έχει θυσίες.

Το τραγικό εθνικό ολίσθημα της Ελλάδας, να παραδοθεί το 2010 αμαχητί, αβλεπεί και αμελλητί στα χέρια των διεθνών τοκογλύφων με την εκχώρηση της εθνικής κυριαρχίας και αξιοπρέπειάς μας, έχει ανοίξει για τα καλά τις ορέξεις των ανθελλήνων κανιβάλων των οικονομικών αγορών, που επιθυμούν την ολοκληρωτική υποδούλωση και σε
καμία περίπτωση σωτηρία της χώρας μας.

Αυτοί που Άνοιξαν την Porta Maggiore του κάστρου της Ελλάδας, μέσω του πρώτου Μνημονίου, αυτοί οι εθνικά επιζήμιοι είτε λόγω βλακείας, είτε λόγω αδιαβασιάς, είτε λόγω υστεροβουλίας, αυτοί οι άθλιοι «ερασιτέχνες», που κρύβονται τώρα να την κλείσουν;
Γιατί δεν ψάχνουν στις τσέπες τους να δουν αν τους περισσεύουν οι περικοπές των συντάξεων, ή τα τελευταία 325 εκ. ευρω, ή τα λεφτά για τη ΔΕΗ που κόβει το ρεύμα;;; Αλλά μάλλον ήταν κι αυτοί συντροφο-μάγκες με τα λεφτά του Δημοσίου.. Αυτοί οι Ελάχιστοι Ψηφοθήρες.

Μέχρι την Κυριακή, μας λένε οι Ευρωπαίοι Πατέρες μας της σύγχρονης Ιεράς Εξέτασης, πως πρέπει να έχουμε απαντήσει στο «Ερώτημα», «The Question».. ναι το Ερώτημα, τον γνωστό βασανισμό του μεσαίωνα για την ανακάλυψη της Αλήθειας.. και σήμερα της πίστης στον «Μαμμωνά» (τους), δηλαδή να έχουμε υπογράψει και να έχουμε ψηφίσει τα νέα μέτρα αυτοκάθαρσης και επιπλέον να έχουμε βρει και τα 325 εκ. ευρώ..

Ζητήθηκαν τα χρήματα από τους Αδιάβαστους, τους καθοδηγητές της Ελλάδας στην εθνική τραγωδία.. και αυτή τη στιγμή δεν τα έχουν ..δεν πειράζει.. τους καταλαβαίνουμε, όλοι έχουν τις δύσκολες στιγμές τους.

Έτσι εμείς τώρα, οι διαβασμένοι, πρέπει να βρούμε τη οικονομική λύση, μέχρι την Κυριακή, αλλιώς… αλλιώς μάλλον θα ακολουθήσει το παιδομάζωμα..
Αντιπροτείνουμε λοιπόν, εμείς η χώρα του 1 εκ. ανέργων, των συσσιτίων, του 30% στο όριο της φτώχειας, κλπ, τις παρακάτω λύσεις στους «συγγενείς» μας της Ευρώπης, που θέλουν να μας σώσουν.

- Για αρχή τους στέλνουμε τα δύο εκατομμύρια λαθρομεταναστών, που μας κοστίζουν πάνω από 10 δις ευρώ το χρόνο και που χρησιμοποιούν τη χώρα μας, ως πύλη εισόδου για τον παράδεισο της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογένειας. Αυτό το νούμερο υπερκαλύπτει αυτό που ζητούν, αλλά σώζει και το θέμα των συντάξεων και άλλα πολλά. Ταυτόχρονα τακτοποιείται εφάπαξ το πρόβλημα της εγκληματικότητας και της γκετοποίησης των αστικών κέντρων της χώρας. Δώρο, τους στέλνουμε επίσης και τους αριστερούς συντρόφους που αγαπούν τις «ανοικτές-μπάχαλο» κοινωνίες, να είναι όλοι μαζί να τα λένε.. Και μερικούς αδιάβαστους… έτσι να υπάρχουν.

- Στη συνέχεια σταματούμε να «ψωνίζουμε» όπλα, τανκ, φρεγάτες, αεροπλάνα και όλα τα καλά (γερμένα και στραβά) που μας προμηθεύουν απλόχερα, για να σωζόμαστε από τους εξ ανατολών γείτονες. Έτσι κι αλλιώς η Ευρωπαϊκή οικογένεια ποτέ δεν εξασφάλισε την εδαφική ακεραιότητα και προστασία της Ελλάδας, το αντίθετο.. την εξαθλίωσε και την κατέλαβε, πριν από τους Τούρκους. Κάθε πέρσι και καλύτερα. Άγιος ο πρώην εκσυγχρονιστής πρωθυπουργός που γκριζάρισε μόνο τα Ίμια.. ο φέρων το δαχτυλίδι του, γκριζάρισε όλη τη χώρα! και εμάς μαζί (δώρο).

- Κάθε φορά που θα χρησιμοποιούν Ελληνική λέξη -ναι αυτές που έχουν σε όλες τους τις επιστήμες (μας)- θα μας καταβάλουν 0,5 ευρω.

- Θα μας αποδίδουν το 90% των κερδών από τα πολιτιστικά μας μνημεία που «φιλοξενούν» στα μουσεία τους, ναι αυτά που έχουν «δανειστεί» για να τα προσέχουν και που τα ..ξύνουν κάθε τόσο γιατί δεν είναι αρκετά άσπρα..

- Κάθε φορά που κοιτούν τον Ουρανό, απλά θα μας ευγνωμονούν γιατί και αυτόν το βρήκαν έτοιμο χαρτογραφημένο και ονοματισμένο από τους Έλληνες. Θα γράφουν για το λόγο αυτό, ένα επαινετικό άρθρο που θα δημοσιεύουν παγκοσμίως, ως αντιστάθμισμα για όσα έχουν πει και γράψει τα τελευταία δύο χρόνια.

- Εμείς από τη δική μας πλευρά, οδηγούμαστε κατά εκατοντάδες στον ψυχολόγο για να απεξαρτηθούμε από Cayenne, CLK, 525i, X5, TSI και άλλους πολλούς συμβολισμούς για την νεοελληνική ματαιοδοξία.
Ταυτόχρονα, εφαρμόζουμε μποϊκοτάζ, ξένων προϊόντων, όχι για να τιμωρήσουμε τους ξένους (εμείς δεν είμαστε σαν αυτούς…) αλλά για να ενισχύσουμε την Ελληνική παραγωγή. Άλλωστε αυτό μας ζητούν κι αυτοί.. να σταθούμε στα πόδια μας, για να μπορούμε να πληρώνουμε τα τοκογλυφικά δάνεια. (εδώ πάλι, κάποιοι κακεντρεχείς, λένε πως δεν μιλούν πια για ανάπτυξη στην Ελλάδα, για να αγοράζουμε μόνο τα ξένα προϊόντα.. ντροπή..).

- Τέλος τους διαβιβάζουμε το εξώδικο για τις πολεμικές αποζημιώσεις, των «Ανθρώπων», αυτών που επέζησαν ως παιδιά, στην κατοχή (τους), του 1940 και τώρα πεθαίνουν ως συνταξιούχοι στην κατοχή (τους), του 2012.

Σε όλα τα παραπάνω, οι συγγενείς μας, αυτοί της Μεγάλης Ευρωπαϊκής Οικογένειάς μας, πρέπει να έχουν συμφωνήσει και υπογράψει μέχρι το Σάββατο το βράδυ, αλλιώς εμείς δεν υπογράφουμε την Κυριακή… και φυσικά θα αναγκαστούμε να τους υποβάλουμε και στο «Ερώτημα» για την εξακρίβωση της πίστης τους στον Ελληνικό Πολιτισμό, ιδεώδη και επιστήμες που επάνω του έχτισαν τις αυτοκρατορίες τους.

http://www.statesmen.gr

Το είδα στο visaltis.blogspot.com

2 σχόλια:

 1. Προσωπικά έχω πεισθή πλέον.

  Επιχειρείται, από πάμπολες πλευρές, η "απονομιμοποίηση" της παρουσίας των ΝεοΕλλήνων στον πλανήτη Γή.

  Ο ΓΑΠ, απλώς έδωσε το εναρκτήριο λάκτισμα, μιάς και, την έναρξη της εκστρατείας έπρεπε να την κηρύξη ένας υποτιθέμενος Έλληνας ώστε να νομιμοποιούνται όλοι οι επόμενοι που ακολουθούν.

  Μου είναι αδύνατον να φαντασθώ, πώς θα μπορούσε να επιδιωχθή αλλοιώς ο διαμελισμός της Ελλάδας, αν πρώτα, μέσω μιάς καταιγιστικής προπαγάνδας, δεν καθίστατο αποκρουστικός ο ΝεοΈλληνας στα μάτια και το μυαλό των πολιτών όλου του κόσμου και ειδικώς του Δυτικού.

  Τρόποι ανάταξης αυτής της ζοφερής κατάστασης υπάρχουν, αλλά, απαιτούν κρεμάλες οι οποίες προαπαιτούν επανάσταση η οποία προαπαιτεί συνείδητοποίηση τω κινδύνων και των περιστάσεων.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ημέρα που είναι σήμερα συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Ποίος πρωθυπουργός χώρας ετόλμησε να χαρακτηρίσει τον λαό που τον εξέλεξε διεφθαρμένο διεθνώς;..και μάλιστα όταν η οικογένεια του "κυβερνά" τα τελευταία 30 χρόνια δίνοντας το μέτρο και στο άλλο κόμμα εξουσίας;(το Νέμεσις παλαιότερα είχε βγάλει διαλόγους της οικογενειας στην "φόρα", κυβερνώντος Αντρέα!, όπου η απέχθεια προς τους Έλληνες ήταν καταφανής.."καταραμένη χώρα")...και αυτές οι εκφράσεις περί "λίπους" που πρέπει να κοπή!.. άλλες εποχές.
  Ως προς τα οικονομικά υπάρχει ο χρυσούς κανών των εκροών-εισροών..να μας πουν από τις επενδύσεις που θα κάνουν πόσο συνάλλαγμα θα εισέρχεται στην χώρα και πόσο θα εξέρχεται..απλά τα πράγματα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου