Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΘΟΤΗΤΑΣ

Γράφει ο Γιώργος Σταφυλάς

Πρόσφατα στην Αγγλία δύο γυναίκες υπάλληλοι εταιρείας απολύθηκαν από την δουλειά τους γιατί φόραγαν σταυρό. Οι υπάλληλοι προσέφυγαν στο δικαστήριο ανθρωπίνων δικαιωμάτων και το Αγγλικό κράτος στρέφεται εναντίον της κατηγορίας με το αιτιολογικό ότι δεν αποτελεί καθήκον της χριστιανικής πίστης ο σταυρός στον λαιμό και άρα δεν συνιστά παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.


Μιά σειρά γεγονότων τα τελευταία χρόνια μας έχουν πείσει ότι ο χριστιανισμός διώκεται από την ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ και τα ανθρώπινα δικαιώματα χρησιμοποιούνται πάντοτε επιλεκτικά και εις βάρος της χριστιανικής πλειοψηφίας των χωρών της Δύσης. Όλη η αριστερή θολοκουλτούρα στρέφεται εναντίον της χριστιανικής πίστης και ποτέ άλλων θρησκειών, χρησιμοποιώντας τα ίδια κλισέ επιχειρήματα της πολιτικής ορθότητας.
Γιατί οι Αριστεροί εργολάβοι της υπεράσπισης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων δεν στρέφονται εναντίον των μουσουλμάνων για τις φρικιαστικές ποινές και τιμωρίες που επιβάλει ο ισλαμικός νόμος, αντίθετα χαϊδεύουν τα αγαπημένα τους παιδιά ,τους Μουσουλμάνους, ειδικά μετά την περίφημη Αραβική άνοιξη;
Και γιατί κανείς από τους ΜΚΟτζήδες δεν ασχολείται με τα δεινά των χριστιανών στην Νιγηρία και αλλού;

Η απόλυση όμως δύο εργαζομένων, επειδή τόλμησαν να φέρουν στον λαιμό τους το σύμβολο της χριστιανικής πίστης, δείχνει τι ακριβώς είναι η πολιτική ορθότητα που εδώ και χρόνια μας επιβάλουν οι νεοταξίτες. Είναι η ψυχιατρικοποίηση της πολιτικής και η αστυνόμευση ης σκέψης. Αν ας πούμε πεις ότι ''Δεν αντέχουμε άλλους ξένους'', τότε είσαι ξενοφοβικός, αν πεις ''η ομοφυλοφιλία δεν είναι κάτι φυσιολογικό'' τότε αυτομάτως είσαι ομοφοβικός, αν φοράς σταυρό και τραγουδάς τον εθνικό ύμνο τότε είσαι φασίστας... Αυτή είναι η ιδεολογία της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ.

Η βασική σκέψη της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ για την διάλυση των Εθνικών κρατών επιτυγχάνεται διαλύοντας την κοινωνική συνοχή. Η πολιτική ορθότητα επιτυγχάνει να σπάσει την κοινωνία σε ατελείωτες κατηγορίες ευαίσθητων κοινωνικών ομάδων, φορτώνοντας το κράτος με ατελείωτες ΜΚΟ που υπερασπίζονται υπαρκτές ή φανταστικές ομάδες και καταστάσεις και μάχονται βεβαίως πάντα για τα ''ανθρώπινα δικαιώματα''.

Έχουμε ξαναπεί ότι δεν υπάρχουν πλέον οι διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος. Αριστερά και δεξιά είναι σχήματα του μεσοπολέμου και δεν έχουν σχέση μεγάλη με το σήμερα. Σήμερα η μόνη διαχωριστική γραμμή -που έχει όντως σημασία- είναι αυτή: ή ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ή ΜΕ ΤΑ ΕΘΝΗ.

Η πολιτική ορθότητα είναι ο Φασισμός του μέλλοντος. Δεξιοί και Αριστεροί λιμπεραλιστές κήρυκες της κατάργησης κάθε παραδοσιακής αξίας, άνθρωποι που μισούν ό,τι σχετίζεται με πατρίδα και θρησκεία, εκπονούν νόμους σαν κ αυτόν που είδαμε πρόσφατα να έρχεται στην βουλή προς συζήτηση. Ας μην εκπλαγεί κανείς. Δεν είναι μακριά η μέρα που και ο σταυρός θα απαγορεύεται, αλλά και η σημαία. Όλα αυτά θα θυμίζουν στη ΝΕΑ ΤΑΞΗ το παλιό φαύλο παρελθόν της ανθρωπότητας και βεβαίως δεν θα επιτρέπονται από την παγκόσμια κυβέρνηση της ''ειρήνης και της ασφάλειας ''που ετοιμάζουν.

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου