Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

Η ψευδής είδηση ότι ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας, θα συνεργασθεί με το κόμμα του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού συνεχίζεται. Τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας μεταδίδουν καθημερινώς την είδηση αυτή.
Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας εξέδωσε δελτίου τύπου με το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά την πολιτική συνεργασία αυτή η οποία ουδέποτε και κατ΄ ελάχιστον υπήρξε.
Οι εμπνευστές όμως του ψεύδους αυτού συνεχίζουν να παραπλανούν και να εξαπατούν τους Έλληνες ψηφοφόρους

Δεν μας προκαλεί ιδιαίτερη εντύπωση. Εξηγεί όμως γιατί ο Ελληνικός Λαός προσφωνεί τον αρχηγό του κόμματος αυτού κύριο Γεώργιο Καρατζαφέρη με το διάσημο πλέον προσωνύμιό του. Θα πρέπει να του προσθέσει και εκείνο του Ψευτοθόδωρου. Αφού οι ικανότητές του στα γελοία ψεύδη, στη συκοφαντία και στην εξαπάτηση μόνο με τον κινηματογραφικό ήρωα αυτόν μπορούν να συγκριθούν.

Ο Σύνδεσμος Εθνικής Ενότητας είναι το πολιτικό κόμμα το οποίο ιδρύθηκε στις 21 Νοεμβρίου 2011, ημέρα της εορτής των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, από πολιτική πρωτοβουλία αποστράτων αξιωματικών, ή «κόμμα αποστράτων», όπως αποκαλείται κατόπιν δημοσιογραφικών εμπνεύσεων. Είναι η μόνη τολμηρή πρωτοβουλία χιλιάδων αποστράτων αξιωματικών που παρουσιάσθηκε στη Χώρα μας και συμμετείχε στις εκλογές της 6ης Μαΐου για να δηλώσει πως τίμιες δημοκρατικές και πατριωτικές δυνάμεις υπάρχουν στον τόπο μας. Ο πολιτικός στίβος δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των φαύλων και διεφθαρμένων πολιτικών κομμάτων.

Ο ΣΕΕ άνοιξε το δρόμο. Είναι βέβαιο πως πολλοί πλέον θα τον διαβούν.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου