Σάββατο 26 Μαΐου 2012

ΓΙΑ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ

Το ερώτημα δεν είναι ευρώ ή δραχμή.

Το ερώτημα είναι ....


ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ, Ή ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ;


Διότι με αυτούς τους πολιτικούς, είτε μείνουμε στο ευρώ, είτε πάμε σε δραχμή, είμαστε καταδικασμένοι σε θάνατο. Το μόνο που θα αλλάξει με την αλλαγή του νομίσματος, είναι το αν θα πεθάνουμε με γρήγορο ή αργό τρόπο.

Ο κ. Λαπαβίτσας, απαντά για όλες τις απορίες σχετικά με το ευρώ και τη δραχμή.  Ο δρόμος της δραχμής θα είναι για δυο χρόνια δύσκολος και σκληρός, αλλά οδηγεί στην εθνική μας ανεξαρτησία και την ελπίδα ανάκαμψης που τόσο χρειαζόμαστε. Είναι προφανές (και το αναφέρει και ο κ. Λαπαβίτσας αν και όχι με αυτή τη διατύπωση) ότι ο δρόμος της δραχμής, προϋποθέτει μια άξια πολιτική ηγεσία που θα πραγματοποιήσει όσα αναφέρει ο καθηγητής. (Εθνικοποίηση τραπεζών, αναπροσαρμογή δανείων στο νέο νόμισμα).

Τέτοια ηγεσία, σήμερα δυστυχώς δεν έχουμε.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ


3 σχόλια:

  1. ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩ Η" ΔΡΑΧΜΗ ΑΛΛΑ ΕΠΑΝΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ Η" ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΠΟΙΗΣΗ...
    ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το θέμα είναι ποιος θα το ελέγχει.Αν γίνει εθνικοποίηση όλων των τραπεζών(συμπεριλαμβανομένου και της "Εθνικής" , την αμερικάνικη με ελληνικό όνομα δηλαδή)ίσως...
    Μι Κάππα (θήλυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου