Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ; ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ!


Ο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ φέρνει τώρα κοντά σας τον πίνακα με τον οποίο εκατοντάδες επιτυχημένοι πολιτικοί έκαναν λαμπρή καριέρα !  Εντελώς ΔΩΡΕΑΝ !



Η χρήση του πίνακα είναι εξαιρετικά εύκολη.  Διάλεξε μια τυχαία γραμμή από κάθε στήλη στη σειρά. Ο πίνακας απεικονίζει 4 κατακόρυφες στήλες και 18 οριζόντιες γραμμές.  Ξεκινώντας από ψηλά στις γραμμές 1 ~5, θα αποκτήσεις έναν ήπιο, σταθερό, και παράλληλα δυναμικό και μεστό πολιτικό λόγο, που θα μαγέψει τον αγράμματο λαουτζίκο. Κατέβα παρακάτω για να εμβαθύνεις στο θέμα, όποιο κι αν είναι αυτό, και κατέπληξε τα πλήθη. Κάνε τον όχλο να παραληρεί κατεβαίνοντας στις γραμμές 15-16.  Χρησιμοποίησε τις δύο τελευταίες γραμμές με φειδώ και κατατρόπωσε κάθε πολιτικό αντίπαλο.. Χρησιμοποίησε με θράσος ακραίες αντιθέσεις γραμμών από στήλη σε στήλη για να αφήσεις άναυδο τον ατυχή που θα τολμήσει να σε προκαλέσει. Ξεκίνα από την πρώτη στήλη ξανά και ξανά, κάθε φορά από διαφορετική γραμμή, με τυχαίο συνδυασμό για να τους αποτελειώσεις....  Σου θυμίζω ότι για την επιτυχία της μεθόδου απαιτείται το ανάλογο ύφος, το οποίο θα πρέπει να προσαρμόζεται στις περιστάσεις, καθώς και τα απαιτούμενα κεφάλαια για την κάλυψη των προεκλογικών αναγκών, μέχρι να μπεις στη λέσχη του βαθέως κράτους, όταν το ίδιο το κράτος θα αναλαμβάνει τα έξοδά σου και θα έχει έρθει η ώρα να εξαργυρώσεις την επιταγή.

Χάρη στο μικρό του μέγεθος μπορείς να τον έχεις μαζί σου όπου κι αν πας για να μην εκτεθείς ποτέ!
Τώρα ξέρεις τι διαβάζει ο Τζέφρυ και δεν μπορεί να σηκώσει μάτι όταν βγάζει λόγο.  Ιδού:


ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ



Την εικόνα βρήκα στο www.stupidity.gr

2 σχόλια:

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου