Πέμπτη 25 Νοεμβρίου 2010

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΠΡΟΣ κον ΙΩΑΝΝΗ ΜΠΟΥΤΑΡΗ


Αγαπητέ κ. Δήμαρχε

Εξαιρετική ιδέα να κάνετε προσκυνηματικό τόπο του Κεμάλ τη Θεσσαλονίκη. Παίρνω λοιπόν τη σκυτάλη με την εξής ιδέα:


Όπως γνωρίζετε υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες Γερμανοί και όχι μόνον, που πίνουν νερό στο όνομα του μεγάλου Φύρερ. Από όσο γνωρίζω ΔΕΝ υφίσταται τόπος λατρείας του μέγιστου ιστορικού αυτού προσώπου σε καμία άλλη χώρα στον κόσμο στερώντας το δικαίωμα λατρείας σε έναν τεράστιο αριθμό ανθρώπων. Γνωστά αυτά θα μου πείτε. Θα σας θυμίσω όμως πως η Θεσσαλονίκη ήταν η πρώτη μεγάλη ελληνική πόλη που έκανε την "τιμή" η Wermacht να την καταλάβει.

Ο Χίτλερ διδάχτηκε από τους Νεότουρκους και από τον Κεμάλ τη βαρβαρότητα και τη μεθοδολογία της Γενοκτονίας. Σας θυμίζω επίσης τα γεμάτα θαυμασμό λόγια του Χίτλερ για τους Έλληνες πολεμιστές του 1941.

Όπως επίσης το ότι η Ελλάδα δεν ζήτησε ποτέ την δίωξη κανενός ναζί που έδρασε εγκληματικά και μάλιστα με το νόμο 3933 του 1959. Όπως επίσης δεν ζητήσαμε ποτέ πίσω το κατοχικό δάνειο εκτός από την πρώτη του δόση.

Επειδή όπως δηλώσατε είστε ευαίσθητος στην ιστορική αλήθεια, με πρόφαση λοιπόν την ανάμνηση αυτών των πραγματικών ιστορικών (και όχι γιαλαντζί σαν το σπίτι του Κεμάλ) γεγονότων που αποδεικνύουν την ανυπόκριτη διαχρονική αγάπη της ελληνικής πολιτείας προς τον χιτλερικό-ναζιστικό βίο και πολιτεία, αδράξτε την μεγάλη οικονομική αυτή ευκαιρία και κάντε ένα μουσείο - τόπο λατρείας στα οποία θα αναφέρονται πράγματα σαν τα παραπάνω, συσφίγγοντας έτσι περισσότερο τους δεσμούς και εξαλείφοντας μίση του παρελθόντος.

Επίσης ας φιλοτεχνηθεί ένα μεγαλοπρεπές άγαλμα του Χίτλερ σε κάποια πλατεία αφιερωμένη σε αυτόν η οποία θα μετονομαστεί σε Αδόλφου Χίτλερ.

Στο μουσείο θα τοποθετήσουμε (αφού αγοράσουμε από τους κατόχους τους στην Ινδία αν θυμάμαι) τις αυθεντικές ακουαρέλες που είχε ζωγραφίσει ο ίδιος ο Χίτλερ ως ζωγράφος (έστω και αποτυχημένος).

Υπάρχει λοιπόν ήδη το target group.

Γιατί λοιπόν να μην μας αφήσουνε τα ωραία τους λεφτά τόσοι νοσταλγοί; Και μάλιστα Ευρωπαίοι; Πολύ σωστά και ώριμα σκέφτεστε και λέτε:

"Τι μας νοιάζει ποιον θα προσκυνούν; Τα φράγκα να τους πάρουμε".

Και μη μου πείτε πως θα υπάρξουν δικαιολογημένες αντιδράσεις απ' τους εβραίους της πόλης σας - θύματα του Χίτλερ-, γιατί αντιδράσεις του τύπου αυτού υπάρχουν ήδη και από τους Έλληνες της πόλης σας, που πρόσφυγες και απόγονοι θυμάτων του Κεμάλ είναι και αυτοί, αλλά αυτούς ως ανοικτόμυαλος και υπεράνω άνθρωπος που είστε τους αγνοείτε. (Για να μην πω τίποτε άλλο).

Είμαι στη διάθεσή σας να δώσω περισσότερες λεπτομέρειες για την βέλτιστη οικονομική και πολιτιστική αξιοποίηση της ιδέας μου αυτής.

Υ.Γ. Τυχόν άρνησή σας στην πραγμάτωση της ιδέας μου θα την θεωρήσω βαθιά συντηρητική και αντιδραστική ως ρατσιστική που βλάπτει και τα οικονομικά συμφέροντα της πόλης.

Ευχαριστώ
Π. Σοροπίδης

2 σχόλια:

  1. ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ...ΑΝ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΗΤΑΝ ΕΡΓΟΧΕΙΡΟ,ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΙΚΑ ΣΑΣ & ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΡΤΩΝΟΣΑΣΤΑΝ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ 'ΕΛΛΗΝΑΡΑΔΕΣ' ΜΕ ΤΙΣ ΣΑΠΙΕΣ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΙΔΕΕΣ ΣΑΣ.
    ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΦΤΑΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΝΕΣΥΡΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΒΟΘΡΟΥΣ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΑΝΕΔΕΙΞΑΝ ΩΣ 'ΑΡΙΣΤΟΥΣ' ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΥΠΑΘΟΥ ΤΟΠΟΥ ΜΑΣ.
    Ο,ΤΙ ΑΞΙΖΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ...ΤΟ ΛΟΥΖΕΤΑΙ 'Η ΟΠΩΣ ΤΟ ΕΛΕΓΑΝ ΣΟΦΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΣ ''ΚΑΤΑ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΥΑΡΙ''
    ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΣΑΣ ΜΙΛΗΣΕΙ Ο Κος ΣΟΡΟΠΙΔΗΣ,ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΣΚΟΝΤΑΨΕ ΣΤΗΝ ΕΥΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΤΙΜΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ.ΞΕΧΝΑ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΤΑΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ Π_Α_Ι_Ζ_Ο_Υ_Ν ΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΧΑΡΙΝ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΩΝ.
    ΟΙ ΩΡΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ ΑΝ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΛΑΙΚΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΑΓΩΓΕΙΤΕ ΤΟΥΤΕΣ ΤΙΣ ΥΣΤΑΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ.
    ΤΕΡΜΑ ΟΙ ΕΥΓΕΝΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φόρμα υποβολής υπογραφών κατά του Μπουτάρη
    http://www.gopetition.com/petitions/συλλογή-διαδικτυακών-υπογραφ.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου