Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

ΕΝ ΟΝΟΜΑΤΙ ΤΗΣ (στρεβλής) ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

Γράφει ο Λιάσκοβας

Δεν ξέρω σήμερα πόσοι είναι εναντίον της καθεστηκυίας τάξεως ,αλλά πόσoι γνωρίζουν ότι σήμερα η καθεστηκυία τάξη είναι εναντίον τους και μάλιστα με σκληρή αντεπίθεση.

Αυτή δεν κατεβαίνει στους δρόμους για να διαδηλώσει εναντίον του λαού, όπως κατεβαίνει ο λαός για να διαδηλώσει εναντίον της. Δεν θα την δείτε ποτέ με πανό με πλακάτ και με ντουντούκες στα πεζοδρόμια, απ έξω από την Βουλή, γιατί είναι μέσα στην Βουλή. Αντί για ντουντούκες και τα συγχρονισμένα συνθήματα από την φωνή του λαού, διαθέτει όλα τα επικοινωνιακά μέσα των ΜΜΕ(τηλεόραση ραδιόφωνα, εφημερίδες, διαπλεκόμενους δημοσιογράφους ) που φωνάζουν χρόνια για λογαριασμό της, προκειμένου να δηλητηριάσουν την σκέψη και κρίση μας και ύστερα να την χειραγωγήσουν χωρίς αντιστάσεις.


Διαθέτει μια αυτιστική και εκφυλισμένη συνδικαλιστική ηγεσία, διαπλεκόμενη και αμειβόμενη πλουσιοπάροχα για τις κομματικές της υπηρεσίες και τις εργοδοτικές της εισφορές. Διαθέτει έναν ειδικό στρατό προμηθευτών του Δημοσίου που κώλυσε σαν βδέλλα στα ταμεία του (με το αζημίωτο) βέβαια. Διαθέτει για το ταμείο της όλο το τραπεζικό σύστημα και τον πλούτο της χώρας.

Διαθέτει ένα δικαστικό σύστημα ,που προφυλακίζει στο αψε- σβήσε την Τσέκου,

που βγάζει παράνομη και καταχρηστική κάθε απεργία σ ένα 48ωρο , που τιμωρεί για ψίλου πήδημα τον ανώνυμο, αλλά το κωλοβαράει στον Χριστοφοράκο στον Καράμπελα, στους πολιτικούς και στους οικονομικά ισχυρούς και μόλις διάβασα

το αναμενόμενο, για την φυγή στο εξωτερικό και του πρώην προέδρου της Siemens, Φόλκερ Γιουνγκ

Διαθέτει μια κλίκα φαρμακοβιομηχάνων και προμηθευτών των Νοσοκομείων

<<τα πιράνχας>> που τους οφείλει πέντε δις ευρώ,και θα τους τα καταβάλει, ενώ οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι της οφείλουν και τους υποχρεώνει να τα επιστρέψουν.

Διαθέτει στο σύστημα της ένα σώμα κρατικοδίαιτων, που προπαγανδίζουν την εκάστοτε κυβέρνηση και παπαγαλίζουν τα συνθήματα της.

Το μόνο που δεν διαθέτουν στο οπλοστάσιο τους είναι η Οργή του Λαού

Όλο αυτό το σύστημα λοιπόν το βάφτισαν δημοκρατία. Αφού αποτέφρωσαν την έννοια και την ουσία της, πιάνουν<< πρώτο τραπέζι πίστα >>στα τηλεοπτικά παράθυρα και υποκρινόμενοι, οι άριστοι θεατρίνοι, υπερηφανεύονται, χωρίς να κοκκινίζουν, ότι είναι οι σωτήρες της χώρας. Έκαναν αυτή την λέξη σύνθημα, και εν ονόματι αυτής στήνουν στα τρία μέτρα κάθε μέσο ψιλοευπρεπούς διαβίωσης του λαού .

Έχουν χάσει όμως κάθε ίχνος αξιοπιστίας του ακόμη και στον πιο αδιάφορο πολίτη που είναι δικό τους δημιούργημα Νόμιζαν ότι επέτυχαν να αποχαυνώσουν τελείως αυτή την κοινωνία, η ότι μπορούν να την κρατούν σε διαρκεί ύπνωση.

Το κατάπτυστο σόου στην Βουλή με τους μαθητές και το κουμπαρά το μάζεψαν άρον-άρον από την λαϊκή γιούχα.

Δεν έχουν πια ερείσματα στο λαό ,δεν έχουν πειθώ ,δεν έχουν κύρος. Η παλιά τους πολιτική αύρα μετατράπηκε σε μπόχα που δεν αντέχεται. . Είναι τέτοια η κατάπτωση και η γενική απαξία στα πρόσωπα τους που οι πολίτες προεκλογικά στις καφετέριες έδινα μεγαλύτερη σημασία στους μαύρους που πουλούσαν

CD ενώ κλώτσαγαν και ποδοπατούσαν τα φυλλάδια των κομματικών υποψήφιων, γιατί τους θεωρούν μέρος του πολιτικού συστήματος και κομματικά τους αποκόμματα.

Και ενώ δεν έχουν πλέον πάγκο για αλλαγές, κάνουν εισαγωγή πολιτικών και οικονομικών διαχειριστών . Τους παρέδωσαν τα κλειδιά της οικονομικής διαχείρισης. Μας τους συστήνουν και τους βάζουν μέσα στα σπίτια μας . Τον Ντομινίκ Στρος-Καν,τον Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, τον Ολι ρέν,τον Τρισε τον Μπαρόζο . . Είναι όπως ξέρετε αυτοί που συνέταξαν το μνημόνιο και οι εγχώριοι που το υπέγραψαν . Προσπαθούν να μας εξοικειώσουν μαζί τους για να μάθουμε να ζούμε με αυτούς σαν να πρόκειται για ένα φυσιολογικό γεγονός. Μου θυμίζει το <<πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τους σεισμούς >> Και ενώ τα μηνύματα τους έρχονται βροχή, κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν. Συκοφαντούν κάθε επαγγελματική τάξη που διεκδικεί, περιθωριοποιούν και υποβαθμίζουν από εκείνο που κινδυνεύουν.

Η αποχή του 65-70% των πολιτών στις δημοτικές εκλογές ήταν απλά μεγάλη αποχή σ αυτές τις εκλογές. Οι πολίτες χαίρονται για την πρώτη τους πλειοψηφική καταγεγραμμένη συντονισμένη αντίδραση και αυτοί πανηγυρίζουν με τους μπλε πράσινους και κόκκινους χάρτες.

Και ο πιο ανόητος ξέρει να διαβάζει αυτά τα αποτελέσματα.

Δεν έχουν περιθώρια άλλων ελιγμών και το ξέρουν. Η δημοκρατία τους όπως την εννοούν και την κατάντησαν δεν έχει διέξοδο. Η μόνη διέξοδος είναι αυτή της αποκατάστασης της.

Διαφορετικά η οργή του λαού θα ξεσπάσει σύντομα με ότι αυτό συνεπάγεται .

Από mygdalia.blogspot.com
Το είδα στο  αἰέν ἀριστεύειν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου