Κυριακή 21 Νοεμβρίου 2010

ΔΕΣΠΟΙΝΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ Η ΜΙΛΕΝΑ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ.

Φαίνεται, τα νέα φιλολαϊκά” μέτρα της κυβέρνησης για μισθούς και συντάξεις, περιέχουν εξαιρέσεις αλλά μόνο για την ελίτ που διοικεί την χώρα!
Εσύ είσαι ελίτ; Αν είσαι δες τι θα απολαμβάνεις  και συ!
Αν όμως δεν είσαι, μετά από 40 χρόνια εργασίας, θα πάρεις τα …γνωστά!
Η Μιλένα Αποστολάκη είναι 65 χρόνων; Όχι, απλά …. ανήκει στους εκλεκτούς “εθνοσωτήρες” αυτού του τόπου…


Κι όμως αποτελεί γεγονός , η Μιλένα Αποστολάκη είναι πλέον συνταξιούχος.
Η τέως υπουργός του “εθνοπατέρα” Σημίτη που μας έκανε Ευρώ – κατόχους και πρώην «ιδιαιτέρα» γραμματέας του «σιδερένιου» μακαρίτη Ανδρέα Παπανδρέου, βγαίνει στην σύνταξη πρόωρα απο τη Ολυμπιακή, με τον νόμο που έφτιαξε η ΝΔ και που τροποποίησε πρόσφατα ο κολλητός της υπουργός, «Βασιλάκης Καΐλας», κατά κόσμον Λοβέρδος….

Η σύνταξη της εκτιμάται ότι θα φτάνει τα 2.500 ευρώ/μήνα , με 21 χρόνια «υπηρεσίας» στην Ο.Α. , τώρα… πόσο συχνά επισκεπτόταν τη δουλειά…. κανείς δεν καλοθυμάται , αφού η κ. Αποστολάκη , χρόνια τώρα ασχολείται αποκλειστικά με τα της πολιτικής ζωής του τόπου.
Βέβαια … εμείς, όλοι οι υπόλοιποι κοινοί θνητοί , με 40 χρόνια υπηρεσίας θα πάρουμε – αν ποτέ πάρουμε – 850 ευρώ , κι αυτά στα 65..!

Νίκος Δ. Καράς
Σχόλιο του Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.: Το Βιογραφικό της κ. Αποστολάκη μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ και εδώ!
Το ερώτημα που θα σας γεννηθεί είναι : Πότε έχει δουλέψει στη ζωή της!
Εφ’ όσον  γεννήθηκε το 1965 και από το 1995 ( δηλαδή από ηλικία 30 ετών, σύμφωνα με την δική της δήλωση) κατέχει κυβερνητικές θέσεις;
Αυτές οι συντάξεις πρέπει να καταργηθούν που είναι χιλιάδες, για να σωθούν τα ασφαλιστικά ταμεία και όχι οι “συντάξεις πείνας” των 400 – 500 ευρώ!
Ε.Μ.ΠΡΟ.Σ.

To είδα στο olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου