Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ 21/11 ΣΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΙΣΧΡΗ ΑΥΞΗΣΗ (40%)!!! ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ !


Μια μέρα μετά τις εκλογές η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αυξάνει τα διόδια των Μαλγάρων από 2,00 Ε σε 2,80 Ε για τα επιβατικά οχήματα. Αντίστοιχες αυξήσεις ισχύουν ήδη και για τα υπόλοιπα οχήματα....


Δεν είναι γνωστό το παρασκήνιο της 40% αύξησης. Μια τέτοια αύξηση στην εποχή του μνημονίου είναι σε κάθε περίπτωση εξοργιστική. Επισημαίνουμε όμως ότι η "Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου ΑΕ" (πολυεθνική κοινοπραξία στην οποία συμμετέχουν και ντόπιοι μεγαλοεργολάβοι) η οποία διαχειρίζεται το τμήμα της εθνικής οδού "Μαλλιακός-Κλειδί", είχε ζητήσει από την κυβέρνηση να εισπράτει ένα τμήμα των διοδίων Μαλγάρων σαν αποζημίωση για τη μη λειτουργία των διοδίων Αιγινίου. Υπενθυμίζουμε ότι η εν λόγω εταιρεία καταγράφει τις διελεύσεις των αυτοκινήτων από τα διόδια του Αιγινίου, τα οποία δε λειτουργούν έπειτα από τις κινητοποιήσεις των επιτροπών κατοίκων.

Οι κάτοικοι της βόρειας Ελλάδας και της Δ. Μακεδονίας στενάζουν με τις νέες αυξήσεις καθώς και τη λειτουργία των διοδίων Πολυμύλου. Οι κάτοικοι της Πιερίας στενάζουν από τα διόδια Λεπτοκαρυάς και είναι εξοργισμένοι από την αποκοπή της Λεπτοκαρυάς για την κατασκευή πλευρικών διοδίων.

ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΛΓΑΡΑ!
ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΩΝ ΑΠΟΙΚΙΟΚΡΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ- ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΟΔΙΩΝ!
ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ - ΑΝΥΠΑΚΟΗ!

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ- ΣΤΟΠ Θεσσαλονίκης καλεί σε κινητοποίηση στα Μάλγαρα την Κυριακή 21/11. Ξεκινάμε με λεωφορείο που θα διατεθεί αλλά και τα οχήματά μας στις 10.30 το πρωί από το Αγαλμα του Βενιζέλου.

τηλ. επικοινωνίας Γιώργος Θεοδωρόπουλος 6977034350, Νίκος Νούλας 6974479243

taxalia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου