Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2010

WIKILEAKS .... ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΑΡΧΙΣΕ...


Εναν νέο τρόπο ελέγχου αποφάσεων και εκβιασμών της παγκόσμιας κοινότητας βρήκαν οι της παγκοσμιοποίησης... 



ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ ΤΟ ΓΟΥΙΚΙΛΙΚΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟΥΣ NEW YORK TIMES…… ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΓΚΡΟΤΗΜΑΤΟΣ ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ…. ΟΧΙ ΙΡΛΑΝΔΟΥΣ… ΟΧΙ ΑΓΓΛΟΥΣ… ΟΧΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ… ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ... ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ... ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ... ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΜΩΣ….. ΕΑΝ ΚΑΘΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗΣΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΟΠΩΣ ……

«Παγκόσμια διπλωματική κρίση»
Σύμφωνα με τους New York Times, τα αμερικανικά έγγραφα δείχνουν ότι τρομοκρατικές οργανώσεις όπως η Αλ Κάιντα εξακολουθούν να βασίζονται σε Σαουδάραβες χρηματοδότες.

Δείχνουν επίσης ότι η κινεζική κυβέρνηση είχε εξαπολύσει

Δείχνουν επίσης ότι η κινεζική κυβέρνηση είχε εξαπολύσει κυβερνοεπίθεση εναντίων των ΗΠΑ και των συμμάχων τους.

Ακόμα, ο Αμερικανός υπουργός Άμυνας Ρόμπερτ Γκέιτς φέρεται να πιστεύει ότι μια στρατιωτική επιχείρηση στο Ιράν θα καθυστερούσε για μόλις ένα με τρία χρόνια την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων από τη χώρα.

Την ίδια ώρα, ο Guardian κάνει λόγο για «παγκόσμια διπλωματική κρίση». Η βρετανική εφημερίδα «είναι σε θέση να αποκαλύψει ότι Άραβες ηγέτες πιέζουν μυστικά για αεροπορική επιχείρηση στο Ιράν, και ότι αξιωματούχοι των ΗΠΑ έχουν λάβει οδηγίες να κατασκοπεύουν την ηγεσία του ΟΗΕ».

ΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ; ΟΤΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΡΑΜΜΗ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΝ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΩ …ΦΥΣΙΚΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ Η ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΙΑ …..!!!! ΕΧΟΥΜΕ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΟ WIKILEAKS
ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΦΟΡΜΑ ΕΚΡΟΗΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ … ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΟΥ 21 ου ΑΙΩΝΑ…!!! ΔΙΑΣΠΟΡΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΕΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ, ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ……!!!
ΕΝΩ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΟΤΙ ΠΛΗΤΤΕΙ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ…..

Την ίδια ώρα, τo αμερικανικό Πεντάγωνο επέκρινε το δικτυακό τόπο για την «απερίσκεπτη» διαρροή και ανακοίνωσε ότι λαμβάνει μέτρα για να αποτρέψει ανάλογα περιστατικά στο μέλλον.

ΠΟΙΑ; Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΜΕ ΠΑΝΕΥΚΟΛΟ ΤΡΟΠΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ………ΟΥΤΕ ΔΙΑΡΡΟΕΣ, ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ ,ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΠΛΩΣΕΙ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ...ΟΧΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΝΑ ΔΙΕΡΕΥΣΟΥΝ 250.000 Η ΚΑΤΑ ΑΛΛΟΥΣ 3.000.000 ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ..!!! ΕΝΑ ΑΣΤΕΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΕΞΕΛΙΣΣΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΥΠΟΥΣ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ .

ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΣΙΜΠΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΕΕΕ;


Gatinfo

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου