Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010

ΜΝΗΜΟΝΙΟ : ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΩΡΑ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ !!!

Παραθέτουμε την σχετική παράγραφο του μνημονίου που επιβάλλει στην κυβέρνηση του ιού της Μαργαρίτας την πώληση δημοσίων επιχειρήσεων και περιουσίας. 


















Μην τολμήσει Έλληνας και ισχυριστεί πως δεν ήξερε και ψήφισε κατά....λάθος τους υπαλλήλους του μνημονίου.
F.I.

Από: filotimia.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΡΟΪΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
    Αύριο οι λαϊκές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

    Στην Αθήνα, πλ. Συντάγματος 6 μ.μ., με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Στη Θεσσαλονίκη, Eλ. Βενιζέλου 7 μ.μ.
    Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τις μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις και τις άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες που διοργανώνει το ΚΚΕ τη Δευτέρα 15 του Νοέμβρη, τη μέρα που στην Ελλάδα φτάνει η τρόικα για να συζητήσει με την κυβέρνηση νέα επώδυνα μέτρα για το λαό. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο του ΚΚΕ θα γίνει στις 6 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

    Στο κάλεσμα που μοιράζεται πλατιά για τη λαϊκή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, το ΚΚΕ σημειώνει:

    «Στις 15 Νοέμβρη έρχεται ξανά η τρόικα. Σε συνεννόηση με την κυβέρνηση φέρνει νέες αυξήσεις στο ΦΠΑ, στο πετρέλαιο, νέες δραστικές περικοπές στο ΙΚΑ, στα ασφαλιστικά ταμεία, στα νοσοκομεία. Νέα χτυπήματα στους μισθούς, στο Εργασιακό και στο Ασφαλιστικό, στις συντάξεις. Νέα χαράτσια στους μικρομεσαίους, νέες φοροαπαλλαγές και χρηματοδοτήσεις στους τραπεζίτες και γενικά στο κεφάλαιο.

    Το ΚΚΕ σε καλεί στις 15 Νοέμβρη να συναντηθούμε στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 6 το απόγευμα. Να δώσουμε μαζική αγωνιστική λαϊκή απάντηση στο μνημόνιο διαρκείας που φέρνουν μαζί κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ!

    Να διατρανώσουμε τη λαϊκή αντίθεση στα άγρια μέτρα που ήδη έλαβαν, στα χειρότερα που φέρνουν. Ο δρόμος της σφαγής των λαϊκών δικαιωμάτων, της κατάργησης των εργατικών κατακτήσεων είναι μονόδρομος για όσους ενδιαφέρονται και υπηρετούν την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων. Οχι για το λαό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΗ «ΖΗΜΕΝΣ»
    Ξεπερνά την κρίση με ... άλμα υπερκερδών

    Μέσα σε συνθήκες διεθνούς καπιταλιστικής κρίσης και οικονομικής καταστροφής για δεκάδες εκατομμύρια νοικοκυριά, η πολυεθνική αύξησε τα καθαρά της κέρδη κατά 63%

    «Κέρδη ρεκόρ» - όπως και η ίδια διαφημίζει - κατέγραψε το 2010 η γερμανική πολυεθνική «Ζήμενς», αποδεικνύοντας στην πράξη για ποιους δουλεύουν τα μνημόνια, τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα, οι ρυθμίσεις υπέρ της «ανταγωνιστικότητας» και όλα τα συνακόλουθα της φιλομονοπωλιακής πολιτικής της ΕΕ και των πρόθυμων κυβερνήσεων των κρατών - μελών της, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ.

    Από το Σεπτέμβρη του 2009 έως το Σεπτέμβρη του 2010, όταν οι λαοί της Ελλάδας και άλλων χωρών της ΕΕ βρίσκονταν αντιμέτωποι με περικοπές και ανατροπές θεμελιακών δικαιωμάτων, με αρνητικές συνέπειες σε βάθος χρόνου, η «Ζήμενς» κατέγραφε συνολικά κέρδη 7,8 δισ. ευρώ (αυξημένα κατά 4,8%) και καθαρά κέρδη 4,1 δισ. ευρώ (αυξημένα κατά 63%!!!).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου