Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

Codex Alimentarius : ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

Λίγοι ξέρουν τι πρόκειται να συμβεί από τον νέο χρόνο που θα ισχύσει ο Κώδικας Αlimentarius και στην Ελλάδα. Ήδη τα τηλεοπτικά κανάλια προσπαθούν να τρομάξουν το κοινό για την επικινδυνότητα των συμπληρωμάτων διατροφής αλλά και των βοτάνων, των φύλων της ελιάς ακόμα και του σπανακιού που περιέχει πολύ σίδηρο καιδήθεν ανεβάζει την πίεση η προκαλεί εγκεφαλικά.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Κώδικα απαγορεύεται να καλλιεργείς στον κήπο σου τίποτα, απαγορεύεται να δίνεις πληροφορίες για τρόφιμα και τα θρεπτικά συστατικά τους απαγορεύονται τα συμπληρώματα διατροφής που θεωρούνται δήθεν επικίνδυνα.
Απαγορεύεται επίσης κάθε χρήση η διαδοση εναλλακτικών μεθόδων θεραπείας πέρα από τις συμβατικές με τους ακρωτηριασμούς και τις χημειοθεραπείες.



Ένας φασισμός των φαρμακοβιομηχανιών έρχεται αλλά υπάρχουν και αντιδράσεις.
Φασισμός ακόμα και στο κοινωνικό πεδίο αφού εντείνονται οι παρακολουθήσεις και οι έλεγχοι των πολιτών στο όνομα μιας δήθεν επιστήμης και "Για το καλό μας"...



ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

5 σχόλια:

  1. ΤΙ ΑΛΛΟ Θ`ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ????????ΑΛΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΕΙ,ΟΠΩΣ Ο ΝΟΜΟΣ ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΚΑΠΝΙΣΜΑΤΟΣ.....ΚΟΠΙΑΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!...μια μανουλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΧΩ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΣΠΟΡΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΣΩ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΛΥΒΙΩΤΙΚΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ειναι πολλοι...θελουν ολα τα καλυβιωτικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μιας και μιλάμε για συνομωσίες και ιστορίες… τα πράγματα είναι απλά… Παίρνουν τα λεφτά μας για να φτιάξουν διαστημόπλοια … θα μας τροποποιήσουν γενετικά για να μπορούμε να ζήσουμε στον Άρη… Και όλα αυτά γιατί την Γη την καταστρέψαμε, σε λίγο θα πλημυρίσουμε και γενικότερα την κάνουμε από εδώ!! Να ακόμα ένα ωραίο σενάριο!!
    :) Χιουμοράκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Codex Alimentarius δεν είναι αστειάκι.

    Αν ξέρεις την monsanto, αν γνωρίζεις ότι για τα καλαμπόκια όπως και για πολλά άλλα αγροτικά προϊόντα δεν μπορείς να βρείς μη μεταλλαγμένο σπόρο, ίσως αλλάξει η χιουμοριστική σου διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου