Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2010

Οι αναγνώστες απαντούν σε αναγνώστρια που "εγκαλεί" τον gianniotis για έλλειψη σεβασμού προς τους μουσουλμάνους.


Παρακάτω θα αντιγράψουμε και θα σας παραθέσουμε επιστολή-σχόλιο κάποιας κυρίας "Κατερίνας", αναγνώστριας του gianniotis, που του τα "χώνει" για την στάση που κρατά το φιλικό μας blog προς τους μουσουλμάνους. Και μάλιστα τον προκαλεί "αν έχει τόλμη" να δημοσιεύσει το mail της (κάτι το οποίο ο gianniotis έκανε)...


Αναδημοσιεύουμε και εμείς λοιπόν "την επιστολή" της "Κατερίνας", αλλά για να είμαστε δίκαιοι θα αναδημοσιεύσουμε και μερικά από τα σχόλια άλλων αναγνωστών σε αυτή την ανάρτηση. Και φυσικά στο τέλος (ε δεν γίνεται) θα κάνουμε και εμείς το σχολιάκι μας!


"ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΠΟΙΑΝΟΥ ΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΚΕΦΤΗΚΑΤΕ? ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΦΥΣΙΚΟ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΕΝ ΠΗΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ?
Ο ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΥΜΦΩΝΩ Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΙΑΦΩΝΩ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΟΥ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΕ ΣΕ ΣΤΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΤΙΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΟΝΤΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΛΛΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΕΣ.
ΚΑΤΕΡΙΝΑ"

Σχόλια αναγνωστών:
Antilogos είπε...

Αγαπητή κ. Κατερίνα ,
Θα με βρείτε σύμφωνο ώς πρός τις υπερβολές που βλέπουμε να κάνουν ορισμένοι "Πατριώτες".
Οι πιστοί στο Islam όπως και οι πιστοί στις λοιπές θρησκείες του κόσμου που ζούμε , δικαιούνται (στην χώρα μας τουλάχιστον) να τις λατρεύουν ελεύθερα...
Φοβάμαι ότι υπάρχει μία μεγάλη παρεξήγηση όμως στο θέμα της ελευθερίας.
Η Ελλάδα είναι για την ορθοδοξία ότι είναι για το Islam γ Σαουδ. Αραβία.
Είναι το ΚΕΝΤΡΟ της θρησκείας.
Για να είμαστε λοιπόν ακριβοδίκαιοι καλό θα ήταν να απαντήσετε αν μαζευόταν 10.000 χριστιανοί ορθόδοξοι σε κάποια πλατεία του Riad και πραγματοποιούσαν κάποια προσευχή τι αντιδράσεις θα υπήρχαν από τους κατοίκους της πόλης...
Φαντασία αυτό που λέω ;;;
ΒΕΒΑΙΩΣ.
Είναι γνωστό ότι δεν είναι δυνατόν να πραγματοποιηθεί κάποια τέτοια συγκέντρωση στο Riad...
Αντιθέτως στην Αθήνα πραγματοποιήθηκε έστω και με κάποιες μεμονωμένες αντιδράσεις από κάποιους...
Πρίν λοιπόν κατηγορήσουμε τους Έλληνες και την Ελλάδα που φιλοξενεί εκατοντάδες χιλιάδες ΠΑΡΑΝΟΜΑ εισελθόντες στην χώρα ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ μετανάστες , ας σκεφτούμε τι θα γινόταν σε αντίστοιχη περίπτωση σε κάποια άλλη χώρα...
24 Νοεμβρίου 2010 10:09 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Εντάξει κ.Κατερίνα, άμα πέσεις θύμα ομαδικού βιασμού από τους απρόσκλητους λαθρομετανάστες που υποστηρίζεις τότε να ξαναστείλεις άλλη επιστολή στον giannioti να υποστηρίξει το δίκιό σου. Είδα σε ένα προηγούμενο άρθρο ότι οι Ταλιμπάν ρίζνουν οξύ σε μαθήτριες. Να το περιμένεις και στη χώρα μας και εύχομαι να μην σου συμβεί τίποτε.
24 Νοεμβρίου 2010 10:32 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Αν είσαι εσύ ανώτερη μας, μάζεψε τους στο σπίτι σου, τάισε τους, κοίμισε τους και απλά απάλλαξέ μας από την παρασιτική ζωή τους!
Δείξε πόσο φιλάνθρωπη είσαι και πόσο σέβεσαι τα δικαιώματά τους, μετατρέποντας το πάρκινγκ της μεζονέτας σου σε τέμενος!
24 Νοεμβρίου 2010 11:33 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ ΜΑΣ. ΑΓΑΠΗΤΗ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΔΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΕΣ ΠΩΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΕΚΕΣ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ -ΑΠΟΚΕΦΑΛΙΣΜΟΥΣ, ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ-ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ.ΑΝΤΙ ΝΑ ΕΙΣΕ ΚΑΘΕΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ, ΝΑ ΠΑΛΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΑΥΤΩΝ,ΖΗΤΑΣ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥΣ. ΑΛΙΜΟΝΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΡΑΤΣΙΣΜΟΥ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ
24 Νοεμβρίου 2010 11:50 π.μ.

Ανώνυμος είπε...
Επίσης Κατερίνα θα πρέπει να μας εξηγήσεις γιατί η εκάστοτε προσευχή τους..θα πρέπει να είναι υπαίθρια ?
Εχεις δεί ποτε Χριστιανούς να πέΦτουν κάτω σε Πλατείες κλπ...????
Τέλος Αγαπητή κ Συναισθηματική Κατερίνα , χρήστη του διαδυκτίου κάνε www.islam.gr , κλικ κάτω δεξιά και ανακάλυψε και εσύ ότι ήδη λειτουργούν 26 λατρευτική χώροι του Αλλάχ , οι λόγοι είναι βαθύτεροι...αλλά προφανώς θα σου πάρει μερικά εκ - έτη φωτός διαδρομή για να το εμπεδώσεις ...!
Σαλώμ & Σαλαμ-μαλέκουμ...
24 Νοεμβρίου 2010 12:02 μ.μ.

Ανώνυμος είπε...
ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ,ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ. ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΞΥΠΝΗΣΗΣ,ΔΙΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΒΑΘΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ 'ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ' ,ΕΚΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟ ΑΘΕΡΑΠΕΥΤΑ ...ΠΟΝΟΨΥΧΗ [τρομαρα σου]
24 Νοεμβρίου 2010 3:52 μ.μ.

michael είπε...
Και στο κάτω κάτω χεστήκαμε για τους ντόπιους δικηγόρους των μουσουλμάνων.
Για τον ντόπιο άνεργο κυρα Κατερίνα (Χρόνια σου πολλά για αύριο ελπίζω να είσαι Χριστιανή)σου περισσεύουν δάκρυα κυρία Κατερίνα μου;
24 Νοεμβρίου 2010 5:16 μ.μ.

Σχόλιό μας για την ιστορία της υπόθεσης:
Όπως βλέπετε αγαπητή μου κυρία "Κατερίνα" μόνο εσείς έχετε αυτή την άποψη!
Επίσης θέλω να σας ρωτήσω πως καταλαβαίνετε τον
"...ΨΕΥΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ",
επίσης πως καταλαβαίνετε το
"...ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΡΟΣ ΞΕΝΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ".

Θέλουμε επίσης να σας τονίσουμε πως την άποψη του gianniotis, την έχουν και άλλα blogs και bloggers που δεν ταυτίζονται με τα πολιτικά και κομματικά "πιστεύω" του. Επομένως είναι λίαν εντελώς άστοχη η φράση σας:
"...ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΠΑΡΟΛΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 27 ΧΡΟΝΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΕΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΞΙΕΣ."

Το να αγαπάς την ΠΑΤΡΙΔΑ σου κυρία "Κατερίνα" μου, δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα!
Το να θέλεις να μεγαλώσουν τα παιδιά σου με αξίες και ιδανικά που δυστυχώς έχουν χαθεί παντελώς, δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα!
Το να γυρνάς έξω στο δρόμο και να θέλεις να ακούς την λέξη ΚΑΛΗΜΕΡΑ, δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα!
Το να επιμένεις να διατηρηθούν τα ΗΘΗ και τα ΕΘΙΜΑ μας, δεν έχει ούτε χρώμα, ούτε κόμμα!

Αυτά τα λίγα από εμάς κυρία "Κατερίνα" μου. Από εμάς τους λίγους... που φυλάμε ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ! (Όπως και αν μας λένε, είτε "ΗΠΕΙΡΟΣ - ΕΛΛΑΣ", είτε "gianniotis", είτε "ΟΛΑ τα blogs της Ελλάδας"!

admin

Μου το έστειλε ο φίλος ΗΠΕΙΡΟΣ

Σχόλιο ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ.

Είναι γεγονός ότι υπάρχουν διάφορα "υπερπατριωτικά" blog που καταφέρονται με λάθος (κατα τη γνώμη μου) τρόπο με το θέμα. Και δυστυχώς οι προθέσεις τους δεν είναι στην πραγματικότητα πατριωτικές. Παρακολουθώ συγκεκριμένο blog που έχει κάνει λάβαρο του την Ελλάδα και την ορθοδοξία και παρ΄όλα αυτά έχει αναρτημένη σε banner Ελληνική σημαία από όπου λείπουν όλα τα νησιά του Βορείου Αιγαίου!!!

Αρα δεν είναι οι κορώνες που θα μας σώσουν από ότι έρχεται. Αν δούμε το θέμα ψύχραιμα με βάση τη σημερινή νομοθεσία (που δυστυχώς δεν εφαρμόζεται) οι πολίτες αυτής της χώρας, έχουν το δικαίωμα να συνεβρίσκονται σε κλειστό χώρο για να εκτελούν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, σεβόμενοι πάντα τους νόμους του κράτους στο οποίο ζούν ή φιλοξενούνται. Ολα αυτά χωρίς να ενοχλούν, να εξυβρίζουν και να προκαλούν τον ιθαγενή πληθυσμό.  Οταν οι προϋποθέσεις δεν τηρούνται, (πάλι κατα τη γνώμη μου) το θέμα δεν είναι πλέον θρησκευτικό, αλλά πολιτικό, διότι πλέον δε μιλάμε για πιστούς μιας θρησκείας που θέλουν να εκκλησιαστούν, αλλά για ομάδα ταραχοποιών που παραβατούν (ο δημόσιος εκκλησιασμός δεν επιτρέπεται από τους Ελληνικούς νόμους) και θα πρέπει να αντιμετωπίζονται σαν τέτοιοι.

Ας τους δώσουμε λοιπόν έναν χώρο να εκκλησιάζονται όμορφα και ιδιωτικά, και εφόσον παραβατούν ή παρανομήσουν να τους πακετάρουμε και να τους στείλουμε πίσω από εκεί που ήρθαν...

Το θέμα των παράνομων μεταναστών, είναι επίσης θέμα πολιτικό και όχι θρησκευτικό.

Τα υπόλοιπα που ξεφορτώνει η κυρία Κατερίνα δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα. Δεξιά (πολιτικά) και Χριστιανισμός είναι δύο διαφιρετικά πράγματα τα οποία μπορεί να συνυπάρχουν σε έναν άνθρωπο σαν πεποιθήσεις, αλλά μπορεί και όχι.

Τέλος, όποιος αναγνώστης έχει στα χέρια του βίντεο στο οποίο εκκλησιάζονται δημόσια Χριστιανοί σε μουσουλμανική χώρα, παρακαλώ να μου το στείλει και θα το αναρτήσω ΑΜΕΣΩΣ!

3 σχόλια:

  1. Αναρωτιέμαι γιατί δεν επέλεξαν το Βοτανικό , όπου αύριο θα είναι το τέμενός τους. Αναρωτιέμαι γιατί σήμερα και όχι τα προηγούμενα χρόνια;. Τόση όψιμη η ανάγκη τους για προσευχή;
    Εκεί, στα Προπύλαια, να τους βλέπουμε όλοι. Να δηλώσουν Είμαστε εδώ, δεν λογαριάζουμε το δίκαιο της χώρας σας , έχουμε το δικό μας, τη σαρία μας.
    Εκεί, στα Προπύλαια, με οτι σημαίνουν για το καθένα μας, να μας δείχνουν τη Θράκη μας. Εκεί , στα Προπύλαια και στις υποβαθμισμένες από τη παρουσία τους, πάλαι ποτέ ανθούσες συνοικίες της Αθήνας μας.
    Σε λίγο, στο Παρθενώνα μας, το πανανθρώπινο μνημείο.
    Δεν πιστεύουμε να αντιδράσουμε; Απεναντίας, θα τους περιφρουρήσουμε. Είμαστε ευαισθητοποιημένοι δημοκράτες εμείς. Ακόμα. Όσο θα μας επιτρέπουν.
    Μετά, θα ξέρουν αυτοί τι είμαστε εμείς

    sass

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΗΠΩΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΩΝ ΤΕΛΕΤΩΝ ΚΑΙ ΛΑΤΡΕΙΑΣ.ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΕΙΤΟΡΟΔΟΕΚΤΟΜΕΣ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΡΤΣΑΚΙΑ ΤΟΥΣ;ΑΝ ΝΑΙ; ΤΟΤΕ ΑΝΟΙΞΤΕ ΠΡΩΤΗ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΑΧ ΤΗΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΗ ΚΛΕΙΤΟΡΙΔΑ ΣΑΣ.ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΟΙΩΣ ΑΧΡΗΣΤΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Κατερινα να παει να ... φυγει απο την χωρα μας γιατι και αυτη ειναι ξενη....Εχεις δει τι κανουν οι μουσουλμανοι σε χριστιανους ??? υπαρχουν οχι μονο αναφορες για δολοφονιες αλλα και video που εχουν αποκεφαλισει λιθοβολισει ατομα που "κοιταξαν" τον χριστιανισμο... αλλως τε δεν ειναι θεμα θρησκειας αλλα ανθρωπου το δικαιωμα να ζει κατι που ολοι αυτοι οι απολυτιστοι δεν σεβονται.... γιατι να τους σεβαστω εγω??? πηγαινε να ζησεις μαζι τους εκει που ειναι η δικη τους χωρα ...ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΑΛΛΟ !!!!!!!!!!!! ΕΞΩ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΟΥΣΤ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου