Σάββατο 20 Νοεμβρίου 2010

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ.

Δεν είναι ρατσισμός το να αγαπάς την πατρίδα σου και να είσαι αποφασισμένος να υπερασπίσεις την ταυτότητα και την πολιτισμική σου φυσιογνωμία.

Εκείνοι που τολμούν να σε αποκαλέσουν ρατσιστή, είναι οι φαρισαίοι υποκριτές, οι κατάπτυστοι γενίτσαροι που επιχειρούν να συγκαλύψουν τον επικίνδυνο ανθελληνικό ρατσισμό τους....


Όλοι σιωπούν…
Παρατηρούν τα γεγονότα και δεν αντιδρούν…
Κάποιοι άλλοι, λιγότερο υποψιασμένοι… περισσότερο αφελείς… ή απλώς χειραγωγούμενοι αβανταδόροι, επιμένουν να αντιμετωπίζουν μέσα από το νεφέλωμα ενός γενικόλογου ανθρωπισμού, την κορυφαία και ταυτόχρονα επικίνδυνη κοινωνική πρόκληση που βιάζει πλέον με τρόπο απροκάλυπτο τη ζωή μας.

Και όμως…
Οι καμπάνες της κοινωνικής αφύπνισης θα έπρεπε ν αρχίσουν να συνεγείρουν τον Ελληνισμό απ άκρη σ άκρη, προκειμένου να προλάβουμε τα χειρότερα.
Αυτό που βιώνουμε, δεν αφορά σε κάποιο διεστραμμένο σενάριο κάποιου ιδιόρρυθμου τηλεοπτικού σκηνοθέτη. Είναι ο καρκίνος που ένοιωσε πλέον αρκετά δυνατός, και τώρα απειλεί να κομματιάσει τις σάρκες μας...


Τα γεγονότα στην Αθήνα δεν εξαντλούν τη δυναμική τους στη «ρεπορταζιακή» τους διάσταση.
Το θεριό του Ισλαμισμού ξυπνά στην Ελλάδα και αρχίζει να δείχνει απειλητικά τα δόντια του.
Η κοινωνία μας στοχοποιείται.
Το ίδιο στοχοποιείται η ζωή και η καθημερινότητά μας. Οι πατροπαράδοτες αξίες αυτού του λαού. Η ίδια η δομή και η φυσιογνωμία του τόπου μας.

Ας πούμε τα πράγματα με τα όνομά τους:
Το δίλημμα δεν είναι περισσότερη ή λιγότερη ανθρωπιά απέναντι στους απρόσκλητους εισβολείς. Ούτε φυσικά αν η Ελληνική κοινωνία οφείλει να είναι περισσότερο ή λιγότερο ανεκτική στις θρησκευτικές πεποιθήσεις των αλλόθρησκων.
Διότι απλούστατα αυτό που θα κριθεί την επόμενη περίοδο, δε θα είναι το δικαίωμά τους να προσεύχονται με το δικό τους τρόπο στο δικό τους Θεό, αλλά το αν θα ευοδωθεί η βίαιη απόπειρα βιασμού και δραματικής τροποποίησης της εθνικής και πολιτιστικής μας φυσιογνωμίας.

Το πρόβλημα δεν είναι ο ισλαμισμός στην θρησκειολογική του προσέγγιση, αλλά η ανάγκη να μην υποτιμήσουμε την ιδιότητά του ως σύστημα εξουσιαστικής αντίληψης που απαξιώνει τον άνθρωπο και θεμελιώδεις αξίες της υπόστασής του.
Η οποιαδήποτε ανοχή σε αυθαίρετες και προκλητικές παρεμβάσεις σήμερα, που τεχνηέντως καμουφλάρονται πίσω από την προσχηματική επίκληση των λατρευτικών δικαιωμάτων, δεν είναι παρά η κερκόπορτα που θα εκτρέψει αύριο σε επικίνδυνα μονοπάτια την καθημερινότητα της κοινωνία μας.

ΑΝ Η ΑΦΥΠΝΙΣΗ ΤΟΥ ΘΕΡΙΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΚΟΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΒΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΕΝΑΝ ΠΡΩΤΟΦΑΝΗ ΕΦΙΑΛΤΗ.

Τα πρώτα μηνύματα είναι ξεκάθαρα και κανείς πλέον δε δικαιούται να τα παραβλέψει.
Και το σημαντικότερο…
Το σχέδιο της κατευθυνόμενης εισβολής και οι πραγματικές του επιδιώξεις, μόλις τώρα αρχίζουν να διαφαίνονται.
Οι μάσκες της ανθρωπιάς πέφτουν…

Οι δήθεν δυστυχισμένοι που υποτίθεται ότι ήρθαν στη χώρα μας αναζητώντας τον επιούσιο, αποδεικνύονται αδίστακτοι και στρατευμένοι εισβολείς, που οργανωμένα και κατευθυνόμενα θα επιχειρήσουν να την κατασπαράξουν.

Κανένας δεν πρέπει να εξαπατηθεί. Και πρωτίστως η ελληνική κοινωνία.
Η συντονισμένη κίνηση κατάληψης πλατειών με αφορμή το ισλαμικό «Κουρμπάν Μπαϊράμι», δεν ήταν μια τυχαία και πολύ περισσότερο αθώα εκδήλωση που ήταν απόρροια της λατρευτικής τους ανάγκης.
Πρόκειται για μια συντονισμένη απόπειρα επίδειξης δύναμης απέναντι στην Ελληνική κοινωνία και οποιαδήποτε ανοχή σε ανάλογα φαινόμενα, μόνο σε περαιτέρω αποθράσυνση και κοινωνικό εκτροχιασμό μπορεί να οδηγήσει.
Ας προσπαθήσουμε να ανιχνεύσουμε την ουσία των γεγονότων, επιχειρώντας να απαντήσουμε σε ορισμένα κρίσιμα ερωτήματα αναφορικά με το σενάριο, τη χορογραφία, τους πρωταγωνιστές και τις ανομολόγητες επιδιώξεις των εμπνευστών αυτού του οργανωμένου σχεδίου άλωσης της Ελληνικής κοινωνίας.

1. Είναι τυχαίο ότι όλοι αυτοί που τόλμησαν να αυθαιρετήσουν προκλητικά, αδίστακτα και χωρίς να επιδείξουν το στοιχειώδη σεβασμό σε χώρους σύμβολα για την πολιτιστική και ιστορική ταυτότητα του τόπου μας, προέρχονται από χώρες όπου ξέρουν καλά ότι όχι μόνο η θρησκευτική αυθαιρεσία, αλλά ακόμα και η στοιχειώδης θρησκευτική διαφορετικότητα τιμωρείται με θάνατο???
Δεν είναι τυχαίο. Το ξέρουν καλά και όμως εδώ τόλμησαν να λειτουργήσουν προκλητικά και αυθαίρετα προσβάλλοντας με τρόπο αδίστακτο μια ολόκληρη κοινωνία.

2. Είναι τυχαίο ότι οι θρασύτατοι εκπρόσωποί τους περιφέρονται στα κανάλια εκτοξεύοντας προειδοποιήσεις, απειλές και διατυπώνοντας απαιτήσεις, χωρίς να σέβονται τίποτε, χωρίς να λογαριάζουν κανέναν, και χωρίς να επιδεικνύουν ούτε καν μια στοιχειώδη διάθεση θρησκευτικής καταλαγής???
Δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται για μια θρασύτατη εκδήλωση έπαρσης, ανθρώπων εμφορούμενων από έναν επικίνδυνο θρησκευτικό τσαμπουκά, που αισθάνονται προστατευμένοι υπό την ασπίδα των αβανταδόρων που τους κατευθύνουν.
Πρόκειται για ένα μικρό μόνο δείγμα μιας εκδήλωσης μίσους απέναντι σε μια κοινωνία που έταξαν σκοπό της ζωής τους να την τσαλακώσουν πολιτισμικά.

3. Είναι τυχαίο που την όλη προσπάθεια δείχνουν να συντονίζουν τα γνωστά ελληνόφωνα παλικάρια από τον χώρο των «ευαισθητούληδων», που ο βίος και η πολιτεία τους έχει να επιδείξει «λαμπρές» σελίδες στα ολοκαυτώματα της Αθήνας, και τα οποία παλικάρια καυχιόνται για τις εξαιρετικές επιδόσεις τους στις εκδηλώσεις ανθελληνισμού???
Φυσικά και δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε όπως σοφά λέει το λαϊκό ρητό: «… όμοιος ομοίω και η κοπριά στα λάχανα»

4. Είναι τυχαίο που εντελώς απρόσμενα εμφανίστηκαν να ανησυχούν ακόμα και τα ίδια τα κυβερνητικά στελέχη για τις εξελίξεις που τείνουν να πάρουν χαρακτήρα ανεξέλεγκτο???

5. Είναι τυχαίο που ο νέος υπουργός ΠΡΟ.ΠΟ αναγκάστηκε να ψελλίσει κάποια λόγια περί του ασύλου και να προβεί σε κάποιες γενικόλογες δηλώσεις περί προστατευτισμού???

Τίποτε απ΄όλα αυτά δεν είναι τυχαίο.

Η επικίνδυνη κερκόπορτα που άνοιξαν στον εφιάλτη του Ισλαμισμού, μέσω της ανεξέλεγκτης λαθρομετανάστευσης, απειλεί πλέον τα πάντα και τα απειλεί αδιάκριτα.

Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι…

Αυτή η οργανωμένη πρόκληση ήταν μόνο η αρχή.
Αν η Ελληνική κοινωνία δε την τσακίσει εν τη γενέσει της, το επόμενο τόλμημα θα είναι και προκλητικότερο, και ακόμα πιο εκτεταμένο.

Ας το συνειδητοποιήσουμε όλοι…

Αυτή η επιδρομή στην ταυτότητα της χώρας μας δε θα ανακοπεί αν δε την σταματήσει άμεσα και σύσσωμη η Ελληνική κοινωνία.

Κάθε ανοχή, κάθε ολιγωρία, κάθε εκδήλωση αβλεψίας σήμερα, ποτίζει το δέντρο του πιο επικίνδυνου εφιάλτη, που αύριο θα στραγγαλίσει τον τόπο μας.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗ ΔΙΝΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΩΝ.

Και ένα μέρος αυτών των σχεδιασμών, αποσκοπεί στο τσαλάκωμα της εθνικής μας ταυτότητας και της πολιτιστικής μας φυσιογνωμίας.
Το σχέδιο της Νέας Τάξης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, και η χειραγωγημένη αξιοποίηση του «εισαγόμενου» Ισλαμισμού, η στοχευμένη αξιοποίηση των σκοταδιστικών του προτύπων, και η προκλητική αντιπαράθεσή του με την Ελληνική κοινωνία, αποτελούν ένα μέρος από το εφιαλτικό τους σενάριο.
Η σιωπή της εκκλησιαστικής ηγεσίας είναι ένοχη.
Η βουβαμάρα της ακαδημαϊκής κοινότητας προβληματίζει.
Και ο απόλυτος σκασμός του πολιτικού συστήματος που υποκρίνεται πως δε βλέπει και δεν διαισθάνεται τις κυοφορούμενες εξελίξεις, το καθιστά έτσι κι αλλιώς πρωταγωνιστή στην ενοχή για την κατευθυνόμενη κοινωνική αποδόμηση.
Διόλου άμοιρος ευθυνών δεν είναι και αυτός ο λαός που γοητευμένος από την ηλιθιότητα της αποχής που του πλάσαραν, επέτρεψε σε μερικές χιλιάδες αμετανόητους πρασινοκάφρους, να αναδείξουν υποταγμένους «ανθρωπιστές» του πισινού στις τοπικές αυτοδιοικήσεις, που είναι ορκισμένοι να μετατρέψουν τη ζωή μας σε κόλαση.

Αντισταθείτε πριν να είναι αργά.

Πολίτες…
Πνευματικοί άνθρωποι που δεν υπέταξαν τη σκέψη τους στους άρχοντες της παγκόσμιας διακυβέρνησης…
Παπάδες που συνεχίζουν να έχουν το βλέμμα τους στραμμένο στις αξίες αυτού του λαού και όχι στο παγκάρι της …τσέπης τους…
Γυναίκες και άντρες…
Εργαζόμενοι και επιχειρηματίες…
Απλοί καθημερινοί άνθρωποι…
Ξεσηκωθείτε.

Ξεσηκωθείτε και αντισταθείτε στον επερχόμενο ισλαμοφασισμό του σκοταδισμού και του κοινωνικού πισωγυρίσματος.

Ξεσηκωθείτε να στήσουμε ένα ισχυρό ανάχωμα που θα αποθαρρύνει και αθ απαλλάξει τον τόπο μας από τον επερχόμενο εφιάλτη.

Κάποιοι θα σας πουν ρατσιστές….

Αγνοήστε τους. Περιφρονείστε τους. Φτύστε τους.

Δεν είναι ρατσισμός το να αγαπάς την πατρίδα σου και να είσαι αποφασισμένος να υπερασπίσεις την ταυτότητα και την πολιτιστική σου φυσιογνωμία.
Ρατσισμός είναι όταν επιλέγεις συνειδητά να υποβαθμίσεις την ταυτότητα και τη φυσιογνωμία ενός άλλου λαού.
Εσύ Έλληνα πολίτη δεν πήγες πουθενά και δεν επεχείρησες να υποβαθμίσεις καμία ταυτότητα κανενός.

Αυτοί που επεχείρησαν να ξεπουλήσουν τον τόπο σου…
Αυτοί που πασχίζουν να συντηρήσουν οτιδήποτε υπονομεύει τη ζωή, τις αξίες σου και την καθημερινότητά σου…
Αυτοί που χρόνια ολόκληρα λειτουργούν αβανταδόρικα απέναντι σε κάθε τι το ανθελληνικό…

Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που σήμερα τολμούν να σε αποκαλέσουν ρατσιστή, για να κρύψουν το δικό τους απροκάλυπτο ανθελληνικό ρατσισμό. Τον κατάπτυστο γενιτσαρισμό τους.

Κατάγγειλέ τους…
Απομόνωσέ τους…
Αγνόησε τους…
Και βιάσου να οικοδομήσεις ένα ισχυρό κίνημα αντίστασης που θα τους χαλάσει τα σχέδια.

Ένα κίνημα που θα ανακόψει την επέλαση του κατευθυνόμενου ισλαμοφασισμού και θα απαλλάξει οριστικά τον τόπο μας απ τον εφιάλτη.

ΑΡΚΑΣ

ellinikoforum.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ, ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΕΡΩΤΩ, ΑΛΗΞΘΕΥΕΙ ΠΩΣ Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΤΟΥΣ, ΓΡΑΦΕΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΡΑΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ? ΤΟ ΕΧΩ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΑΝΙ ΝΟΜΙΖΩ. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΟΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΦΗΤΗ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΗΔΗ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙΡΑΞΕΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΗΔΗ ΣΕ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΣΧΕΔΙΑ ΗΡΘΑΝ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ. ΜΑΣ ΠΡΟΣΕΒΑΛΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΠΡΟΠΥΛΑΙΩΝ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΒΟΛΟ ΓΝΩΣΗΣ ΚΑΙ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΑ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ. ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΤΡΑΜΕΝΟΙ ΠΡΟΣ ΤΗ ΜΕΚΑ, ΑΡΑ ΔΕΙΧΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΠΟΙΣΘΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ ΙΕΡΑ ΣΥΜΒΟΛΑΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΥ ΦΩΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ ΜΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΚΑΙ ΙΕΡΗΣ ΠΡΟΣΤΑΤΙΔΑΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΞΕΝΕΙ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΚΑΛΕΣΕΙ. ΜΕ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΥΒΡΙΣ, ΤΗΝ ΥΒΡΙ ΠΑΝΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ. ΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΗ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΗΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΕΒΕΙΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ, ΑΓΝΟΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. METAΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΤΗΝ ΕΚΑΛΗ,ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ,ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ.ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤ'ΆΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥΣ(ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΣΚΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ).













    0

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου