Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2010

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ

Ο Κλεισθένης γράφει

Η πρόσφατη προσευχή των μουσουλμάνων στην Αττική και όχι μόνο μου στέλνει δύο μηνύματα:

1ο) Το μήνυμα των λαθρομεταναστών: Είμαστε εδώ και είμαστε πολλοί, είμαστε οργανωμένοι και δεν αιτούμαστε αλλά απαιτούμε.

2o) Το μήνυμα των εξουσιαστών: Τους βλέπετε είναι πολλοί και είτε θέλετε είτε όχι θα παραμείνουν έστω και αν καταστραφεί η χώρα, έστω και αν σας κλέβουν, ληστεύουν, δολοφονούν ή ότι άλλο κάνουν.

Σαν μέσο και απλό πολίτη αυτά τα μηνύματα με τρομάζουν.

Ας πάρουμε τα πράγματα απ’ την αρχή:

Μετά τον πόλεμο των 6 ημερών οι πρώτοι μουσουλμάνοι Αραβικής καταγωγής άρχισαν να έρχονται στην Ελλάδα.

Λίγο αργότερα δεχόμασταν μουσουλμάνους φοιτητές στα πανεπιστήμιά μας.

Η περίοδος του «Μαύρου Σεπτέμβρη» και των αεροπειρατειών μας βρήκε με πολύ λίγους Άραβες μουσουλμάνους στη χώρα με συνέπεια να μην έχουμε σαν Ελλάδα πρόβλημα «τρομοκρατίας».

Αργότερα όταν το Ισραήλ βρισκόταν σε πόλεμο με το Λίβανο και κατά τη διάρκεια του εμφυλίου στο Λίβανο δεχτήκαμε κι’ άλλο κύμα Αράβων μουσουλμάνων. Ο συνολικός αριθμός τους ήταν μέχρι τότε μικρός και αποτελούσαν μια ευχάριστη νότα στην Ελληνική κοινωνία. Οι λέξεις Γιουνάν (Ελλάδα) και Γιουνάνι (Έλληνας) ήταν και είναι αγαπητές στους Άραβες χριστιανούς και μουσουλμάνους.

Το έγκλημα ξεκίνησε μετά το ’92 όταν ξαφνικά επέδραμαν οι Αλβανοί οι περισσότεροι των οποίων είναι μουσουλμάνοι.

Η κάθοδος των μυρίων έγινε αργότερα από κράτη όπως το Ιράκ, το Πακιστάν, Το Μπαγκλαντές, την Ινδία, και από πολλά άλλα κράτη, πρέπει να προσθέσουμε και την τελευταία φουρνιά απ’ το Αφγανιστάν. Η συντριπτική πλειοψηφία αυτών των λαθρομεταναστών είναι μουσουλμάνοι. Φυσικά έχουμε και λαθρομετανάστες απ’ την Αφρική που παρεμπιπτόντως είναι και αυτοί μουσουλμάνοι.

Όλα αυτά σημαίνουν ότι ενώ ήμασταν ήσυχοι και χωρίς πρόβλημα με τα μουσουλμανικά κράτη, χωρίς πρόβλημα με την μουσουλμανική τρομοκρατία, χωρίς συμμετοχή στον ακήρυχτο πόλεμο Ισλάμ-Δύσης σήμερα είμαστε στο κέντρο αυτών των προβλημάτων.

Κανένας δεν ξέρει τον ακριβή αριθμό των λαθρομεταναστών, τα νούμερα ξεκινούν από 1.000.000 και φτάνουν σε πάνω από 2.000.000.

Η γιορτή με την ευκαιρία της οποίας προσευχήθηκαν οι μουσουλμάνοι δεν είναι μεγάλη απλώς ήταν λίγο μετά τις εκλογές και επιδιώχθηκε να δοθεί το μήνυμα ότι είναι παρόντες, είναι πολλοί και οργανωμένοι.

Οι πολίτες παρακολουθούν τα δρώμενα και θα αντιδράσουν, το θέμα είναι πως και πότε. Θα αναρωτηθώ όχι άδικα μήπως οδηγείται η Ελληνική κοινωνία στην αγκαλιά των ακροδεξιών γιατί προετοιμάζουν εξωθεσμική λύση για την Ελλάδα; Λέω μήπως;;;;;;;;;

ideopigi.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Τα πραγματα ειναι ιδιαιτερως επικινδυνα...
    Χρήζουν άμεσης επέμβασης και καταστολής, πριν ειναι αργα.
    Το Ισλαμ δεν ειναι μια απλη θρησκεια. Το ισλαμ ειναι κρατος...έχει νομους και ποινες, έχει τιμωρίες και βασανισμούς, υποβιβάζει την γυναίκα... δεν ειναι απλά τα πραγματα.
    Θα χρειαστεί, με τους ανθέλληνες που μας κυβερνουν, να πάρουμε τα όπλα σύντομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ τους μουσουλμάνους που προσευχήθηκαν στα προπύλαια και στην πλατεία Αττικής. Σχεδόν τους ευγνωμονώ γιατί εμάς τους Ελληνες μας ένωσαν. Και όσα περισσότερα κάνουν αυτοί και η κατοχική κυβέρνηση, θα μας ενώνουν ακόμη περισσότερο.Πρώτη φορά άκουσα για πατρίδα, πρώτη φορά η ανυπακοή βρήκε την ύπαρξή της με το 70% ίσως και περισσότερο μιάς και ΜΟΝΟΝ πακιστανοί λαθρομετανάστες με τα χαρτιά του καμίνη, κυκλοφορούσαν στην Αθήνα την ημέρα των εκλογών και πιστέψτε με, την γύρισα όλη την πόλη με τα πόδια.Μακάρι να κάνουν περισσότερα γιατί έτσι ξυπνάμε και εμείς. Και άν αρχίσουν οι ΕΛΛΗΝΕΣ το τέλος το γράφει η ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. .ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.ΔΡΑΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙ ΤΩΝ ΒΑΡΒΑΡΩΝ.Η ΕΙΡΗΝΗ ΕΠΙΤΥΓΧΑΝΕΤΑΙ ΔΙΑ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου