Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΗ ΛΙΒΥΗ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ)...

Ο Wayne Madsen, δημοσιογράφος και πολιτικός αναλυτής, σε συνέντευξη του στον Alex Jones, λέει μερικά πολύ σημαντικά πράγματα για τα γεγονότα στη Λιβύη. Δεν ξέρω αν είναι έτσι ακριβώς, πάντως η θεωρία του ¨δένει" με τις εξελίξεις και απαντά σε πολλά ερωτήματα. Η συνέντευξη είναι μεγάλη, αλλά νομίζω αξίζει να την ακούσετε ολόκληρη. Τέλος, θέλω να συγχαρώ τη Βασούλα (τη μεταφράστρια του βίντεο) που καταβάλει τεράστια προσπάθεια στον υποτιτλισμό των βίντεο για να μας τα προσφέρει.


ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.


5 σχόλια:

  1. Αν μπορεί η Βασούλα να μεταφράσει και γαλλικά θα την ευχαριστούμε διπλά.
    Το παρακάτω βίντεο είναι απ'το γιουχάρισμα του Πάγκαλου στο Παρίσι. Περιέχει διαλόγους και στα γαλλικά, αλλά έχει και πολύ ελληνικό στοιχείο. Δείτε το.
    http://www.youtube.com/watch?v=A9tLCF4rTg0&feature=player_embedded

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και ποιά είναι η άποψή του ; Οτι ο Καντάφι καπνίζει χασίς ;... ( Δε μας χ@ζ@@ς ρε Νταλάρα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μια σημαντική διόρθωση στο 00:25 a couple more aircraft carriers = αλλα δυο αεροπλανοφόρα / and other big task force groups = και αλλες μεγάλες μονάδες ειδικών καθηκόντων

    (Ο Wayne δεν πείθει καθόλου by the way )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ.

    Ομως στα λόγια του κρύβονται και αλήθειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΜ εδώ ξεχωρίζει το ...στάρι!Να μπορούμε μέσα από τις ηθελήμένες αλήθειες και ψέμματα να καταλαβαίνουμε ποιό είναι τί ..!(όχι και τόσο εύκολο αλλά και γιάυτό είναι από τα βασικά στοιχεία της σημερινής προπαγάνδας!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου