Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2011

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΜΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τα λαμόγια των ΜΜΕ, αποφάσισαν να απεργήσουν. Αυτοί οι ίδιοι που μέχρι σήμερα κατακεραύνωναν τους απεργούς, τους τζαμπατζήδες και τους "καταστροφολόγους" που προσπαθούσαν να κινητοποιήσουν τον κόσμο τόσο καιρό, αποφάσισαν να απεργήσουν σήμερα, ανήμερα της μεγαλύτερης απεργιακής κινητοποίησης των τελευταίων (τουλάχιστον) μηνών.


Και όχι μόνο αποφάσισαν να απεργήσουν, αλλά το θέμα το πήραν τόσο ζεστά που απείλησαν τους πιθανούς "απεργοσπάστες" συναδέλφους τους ότι όποιος τολμήσει να μην απεργήσει θα  διαγραφεί πάραυτα από το σωματείο στο οποίο ανήκει με συνέπεια το όνομα του να  χαθεί στη λήθη της ιστορίας...


Ετσι, η τηλεόραση, που μας ενημερώνει για όλα τα φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας (όπως π.χ. τις δηλώσεις της εθνικής μας πορνοστάρ Τζούλιας ή την καινούρια βλακεία που εκτόξευσε ο Δήμαρχος της συμπρωτεύουσας), σήμερα, δε θα μπορεσει να καλύψει δημοσιογραφικά τις απεργιακές κινητοποιήσεις.

Τυχαίο;

Δε νομίζω.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

1 σχόλιο:

  1. τους εχω αποκλεισει ολους απο την καθημερινη μου ενημερωση,αφου ολοι τους ειναι λαμογια!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου