Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Ευχαριστούμε το ΣΥΡΙΖΑ που μας έφερε τη Χούντα - Άρση ασύλου στη Νομική σχολή.

Χούντα 2011...
Μεγάλος αριθμός δυνάμεων ΜΑΤ και ομάδων ΔΕΛΤΑ, έχουν αποκλείσει την οδό Σόλωνος, πριν και μετά το κτίριο της νομικής σχολής, απαγορεύοντας παράλληλα τη διέλευση πολιτών. Την ίδια ώρα ο Χρήστος Παπουτσής συσκέπτεται με εκπροσώπους των μεταναστών, προκειμένου να βρουν λύση, που δε θα περιλαμβάνει ανάμειξη αστυνομικών. Εκτός από τη Σόλωνος η ακτίνα αποκλεισμού διευρύνεται στις οδούς Ομήρου, Σκουφά, Ασκληπιού, Ακαδημίας και Πανεπιστημίου, στις οποίες απαγορεύεται η κυκλοφορία οχημάτων, αλλά και η προσέγγιση πεζών, ακόμη και δημοσιογράφων, ενώ έκλεισε και ο σταθμός του Μετρό στο Πανεπιστήμιο...


Ευχαριστούμε λοιπόν το ΣΥΡΙΖΑ, που θεώρησε λογικό να απαιτήσει τη νομιμοποίηση παράνομων μεταναστών, αποφασίζοντας βλακωδώς, να τους μετακινήσει σε κτίριο του δημόσιου Πανεπιστημίου, που ενώ τάσσεται κατά των ιδιωτικών Πανεπιστημίων, προχωρά σε ενέργειες που εξυπηρετούν τον αντίθετο σκοπό, που κατόρθωσε να πετύχει σε λίγες μέρες, αυτό που προσπαθούν κόμματα όπως το ΛΑ.ΟΣ για χρόνια, την άρση ασύλου δηλαδή και τέλος που μπόρεσε να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη, διαλέγοντας το κατάλληλο timing, αφού ενήργησε την ώρα που τα πορίσματα της siemens αθώωναν τους πάντες...

Τώρα η συνέχεια είναι η γνωστή. Μερικά σπασμένα μαγαζιά και αμάξια από κουκουλοφόρους που δεν πιάνονται ποτέ (είναι σαν τον Terminator 2), ένας σικέ και ένας κανονικός πετροπόλεμος με παράλληλη ανταλλαγή μολότοφ και δακρυγόνων, τους ρουφιάνους στα κανάλια να λένε πως έτσι έπρεπε να γίνει και να σφυρίζουν αδιάφορα σα να μην ξέρανε τι είχε το πρόγραμμα κτλ. Ελπίζουμε μόνο να μην έχουμε ανθρωποθυσίες αυτή τη φορά.

Ο Γιώργος τρίβει τα χέρια του, προχωράει το σχέδιο, ο Αντώνης τρίβει τα χέρια του προχωράει το σχέδιο, ο Σύριζα έφερε σε πέρας το σχέδιο, το ΛΑ.ΟΣ αναρωτιέται αν θα του κάνει καλό το σχέδιο και το ΚΚΕ δεν έχει σχέδιο.



WELCOME TO ΧΟΥΝΤΑ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου