Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΚΥΡΙΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΑΛΗΘΕΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΣΤΕ;

Γράφει ο V

Η αξιωματική αντιπολίτευση……Αν η κυβέρνηση είναι θέατρο σκιών η αντιπολίτευση είναι μαύρο θέατρο…..
Ο κ.Σαμαράς δε μπορεί ακόμη να... ταχθεί υπέρ ή κατά του Μνημονίου….
Είναι «αντι-μνημονιακός» αλλά θα σεβαστεί τις υπογραφές της Ελλάδας για τις οποίες κατηγορεί τη Κυβέρνηση…..
Τηρεί μια στάση αναμονής πολύ περίεργη και η εμμονή του με την «αόρατη» πρόταση για Ανάπτυξη διευκολύνει τη «συναίνεση» για να εισβάλλουν τα ξένα κεφάλαια και να αγοράσουν τα πάντα...
εκμεταλλευόμενα τις επιχειρησιακές συμβάσεις που θα αρχίσουν να ισχύουν στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας»…..
Αλλάζει το σήμα αλλά όχι ότι πλήγωσε το λαό…..Νομίζει ότι αν αλλάξει προσωπείο αλλάζει και την άποψη του κόσμου…..Είναι σε τέλμα και η «γκρίζα» συναίνεση που δίνει στο Μνημόνιο με το κενό αντιπολιτευτικό λόγο και το σύνθετο στρουθοκαμηλισμό που τον διέπει είναι η καλύτερη συμμαχία που θα μπορούσε να δώσει όπως προφανώς υποσχέθηκε κι εκείνος στους μεγαλοτραπεζίτες….
Κυνηγάει να μειώσει δημοσκοπικά τη διαφορά με το ΠΑΣΟΚ μετά την οδυνηρή ήττα για να θεωρεί ότι έχει λόγο ύπαρξης….
Αυτές οι κοκορομαχίες που έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και έχουν σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αποτελούν το καλύτερο ενέχυρο για το διεθνές κεφάλαιο ότι μπορεί να ασελγεί ανάλογα με τις ορέξεις του στη χώρα μας….
Κύριε Σαμαρά αλήθεια ποιος είσαστε…..;Ποιος είναι ο ρόλος που παίζεται…;Aν σκοπός σας είναι η πολιτική επιβίωση αυτή έχει ήδη χαθεί…..Αν σκοπός σας είναι η σωτηρία της χώρας το πιο τίμιο που έχετε να κάνετε για να είστε συνεπής με τα λόγια σας είναι να πείτε: «Αν εκλεγώ τη βγάζω τη Χώρα από το Μνημόνιο»…αλλιώς όλα τα άλλα είναι παιγχνιδάκια που παίζετε με το παλαιό συμφοιτητή σας…….

pikri-sokolata.blogspot.com

8 σχόλια:

  1. Αυτό λέει ο Σαμαράς. Ότι εαν εκλεγεί η χώρα μας θα απεμπλακεί από το Μνημόνιο μια ώρα αρχύτερα. Παρακολουθήτε τα λόγια του ή βγάζετε συμπεράσματα από μόνος σας?
    Η κόντρα του Σαμαρά με τον Παπαντρέου έγκειται στο εξής: 1. Σαν αντιπολίτευση δεν συνεργάστηκες ούτε μια φορά (κάτι το οποίο αν είχες κάνει δεν θα μας είχε φέρει σ'αυτή τη δινή κατάσταση) μόνο και μόνο για να γίνεις κυβέρνηση μια ώρα αρχύτερα.
    2. Είπες ψέματα στον Ελληνικό λαό προεκλογικά.
    3. Με το που έγινες κυβέρνηση πήρες το χρέος της ΝΔ και νόμιζες ότι θα πέσει από μόνο του με λογια του αέρα.
    4. Ενώ σου προσέφερα συναίνεση για να πάρεις μέτρα, εσύ περίμενες 4-5 μήνες και με τα λόγια και τις πράξεις σου ανέβαζες τα σπρεντς. Παράλληλα, ξεκίνησες εξεταστική για την οικονομία με αφετηρία το 2004 (άκουσων)!
    5. Μας έριξες στο Μνηνόμιο χωρίς να έχεις καν φροντίσει να διαπραγματευτείς και αν εξασφαλίσεις μια υποτυπώδη ανάτυξη.
    6. Όταν εγώ σου έλεγα να αξιοποιήσεις την ακίνητη περιουσία του κράτους γελούσες μαζί μου και τώρα τρέχεις πίσω από την Τρόικα ενώ αναλώνεσαι σε επικοινωνιακά παιχνίδια (νόμο περί μη-πώλησης της δημόσιας ακίνητης περιουσίας) για να γλιτώσεις το ρεζιλίκι.

    Θες κι άλλα να μας συμβούν για να καταλάβεις ότι ο Παπανδρέου είναι επικύνδινος για τη χώρα και ο Σαμαράς είναι έτη φωτός μπροστά του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρα ο Σαμαράς θα έκανε το ίδιο αλλά θα διαπραγματεύονταν;

    Η νομίζεις ότι ο Σαμαράς δε σου λέει ψέμματα μέχρι να τον επανεκλέξεις;

    Η μήπως δε σου είπε ψέμματα ο Καραμανλής;

    Η μήπως η Ντόρα;

    Η μήπως ο Μητσοτάκης;

    Ξύπνα επιτέλους ρε Γιούσεφ.

    Ολοι τους είναι μαριονέτες στο ίδιο κουκλοθέατρο. Ξύπνα επιτέλους. Ο Σαμαράς απλώς φοράει μπλέ στολή και όχι πράσινη.

    Φτάνει πια. Δεν το πιστεύω ότι υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που τους πιστεύουν.

    Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι, για να σου απαντήσω, δεν πιστεύω ότι ο Σαμαράς έχει υπερφυσικές δυνάμεις. Και δεν γεννήθηκα χθες, ξέρω ότι οι πολιτικοί τα φουσκώνουν όταν είναι αντιπολίτευση. Πάντα έτσι γινόταν από την αρχαιότητα και έτσι θα γίνεται και στον αιώνα τον άπαντα... και έτσι ήταν που ξεπήδησαν και κορυφάιοι και κάκιστοι πολιτικοί στην ιστορία.

    Αλλά μη μου λες "έλεος" επειδή ξέρουμε να κρίνουμε και να βλέπουμε την πολιτική και ειδοποιό διαφορά ανάμεσα στον Σαμαρά και το Γιώργο. Επειδή οι πολιτικοί (μαζί τους και οι πολίτες της χώρας αυτής) μας έχουν απογοητεύσει δεν σημαίνει ότι θα σταματήσω να σκέφτομαι και να νοιάζομαι για το καλό του κράτους μου...
    Αμάν πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μεγαλος ΗΡΩΑΣ!!!!!!

    γεια σου v,εγω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @Γιούσεφ,
    Δηλαδή ικανοποιείσαι με το συμπέρασμα ότι ο Σαμαράς είναι έτη φωτός μπροστά, στα λόγια, από τον Παπανδρέου;

    Και επειδή ειλικρινώς μιλώντας παραδέχεσαι ότι η αντιπολίτευση πάντα λέει για να πει, είναι αφελές να θεωρείς για άλλη μία φορά ότι ο Σαμαράς θα κάνει την διαφορά.
    Σε αυτό βασίζονται για να κρατάνε τους ψηφοφόρους στους κόλπους τους.

    Το να σκέφτεσαι μόνο το καλό της πολιτείας, είναι θέληση και στόχος, και πίστεψέ με ο Σαμαράς δεν είναι το μέσο.
    Είναι άλλη μία παγίδα του αντιδημοκρατού συστήματος που ζούμε τα τελευταία 36 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πρέπει επιτέλους να τελειώσουμε με το ηλίθιο σύστημα της προεδρευομένης δημοκρατίας και τους μπλέ και πράσινους κόκους, τις βουλευτικές ασυλίες, το διακοσμητικό πρόεδρο και τα λαμόγια.

    Εκεί πάει το έλεος.

    Φίλε Γιούσεφ, μπορεί να διαθέτεις τη διαύγεια πνεύματος να ξεχωρίζεις το Σαμαρά από τον Παπανδρέου, αλλά τη χρησιμοποιείς με λάθος τρόπο. Το δίλημμα δεν είναι Πασοκ - ΝΔ. Το ερώτημα ειναι ποιο είναι το πολιτικό σύστημα που θα μας επιτρέπει να συμμετέχουμε στις αποφάσεις και να ελέγχουμε την εξουσία ώστε να μην φτάσει ξανά εδώ. (Αν καταφέρουμε βεβαίως να ξεφύγουμε)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μπουρδες!Συμφοιτητης του γιωργακη ειναι,μαζι τρωνε,στο ιδιο θρανιο καθονται οταν ενημερωνονται πανω στις αμερικανικες γραμμες για την τυχη της Ελλαδας,στη μπιλντερμπεργκ ειναι κ οι δυο,δεν ξερω μηπως κανουν κ "τιποτε αλλο" οι δυο τους οταν ειναι μονοι τους κ.τ.λ.Δεν υπαρχει περιπτωση σε αυτον τον γαλαξια να ειναι εστω κ στο παραμικρο διαφορετικος απο τον τζεφρυ.
    Κοφτε να συζητατε για καμμενα χαρτια κ να ασχολειστε με το τι δηλωνει ο καθε αρχηγος που ειναι στη βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν αδικώ το Γιούσεφ.
    Σαν το Γιούσεφ είναι 25% του λαού τουλάχιστον. Το να είσαι καλοπροαίρετος δεν είναι αδίκημα. Όλοι θά πρεπε να είμαστε έτσι σε μια υγιή κοινωνία.

    Όμως δεν μπορώ να παραβλέψω την κοροιδία που έχουμε υποστεί τα τελευταία 40 χρόνια. Δεν ανέχομαι άλλο να μας παίζουν μπαλάκι από παράταξη σε παράταξη.

    Πρέπει κάποτε να σηκώσουμε κεφάλι. Και αν δεν το κάνουμε τώρα που είμαστε σε κίνδυνο πότε θα το κάνουμε?

    Αγαπητέ φίλε Γιούσεφ, σου προτείνω να δεις 2-3 ντοκιματέρ όπως "το χρήμα ως χρέος", "Τhe Money Masters". Θα καταλάβεις ότι σκοπός των δανειστών και συνεπώς των κυβερνήσεων δεν είναι να ξοφλήσεις αλλά να χρωστάς αιώνια. Αλλά ακόμα και αν το ήθελαν, είναι αδύνατο μιας και τα πραγματικά "χάρτινα" λεφτά που κυκλοφορούν δε φτάνουν να ξοφλήσουν τα χρέη ή ακόμα και τους τόκους. Οπότε ψάξ' το λίγο και θα καταλάβεις ότι όλοι λένε ψέματα.

    Τώρα αν λέγεται ΓΑΠ ή Σαμαράς ή όπως αλλιώς, δεν έχει σημασία. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ κάνουν την ίδια πολιτική από το 1985 και μετά. Και πάντα καταφέρνουν να στρέφουν τον κόσμο πότε εδώ πότε εκεί και τους πιό δυσαρεστημένους στα εκάστοτε δεκανίκια τους (ΔΗΚΚΙ, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΟΛΑ, ΛΑΟΣ κλπ.)
    Όλοι αυτοί που κάποτε έφτιαξαν δικά τους κόμματα επειδή και καλά διαφώνησαν, επέστρεψαν πίσω είτε σαν υπουργοί είτε σαν πρωθυπουργοί.

    Και το ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ καλά κρατεί.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου