Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Η στρατηγική θωράκιση της χώρας, πρωταρχική ευθύνη και υποχρέωση κάθε συντεταγμένου κράτους

Του Ηλία Α. Σταματόπουλου, Δημοσιολόγου

Ο ενδοτικός κι αναξιοπρεπής πολιτικάντικος ρόλος των ελληνικών Κυβερνήσεων, από της Μεταπολιτεύσεως μέχρι σήμερα, μαρτυρεί την σημερινή ελληνική υστέρηση, στην χάραξη υπεύθυνων και ρωμαλέων εθνικών σχεδιασμών...
Οι καταιγιστικές εξελίξεις των τελευταίων χρονικών περιόδων στο εσωτερικό, σε συνδυασμό με τις διάφορες ανατροπές, που διαμορφώνουν ένα νέο πλαίσιο διεθνών σχέσεων, έχουν περιαγάγει την χώρα σε μία επικίνδυνη φάση.Υπάρχει βαθύς προβληματισμός για τα τεκταινόμενα, τα τελευταία χρόνια, στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια. Γίνεται πλέον αντιληπτό, ότι αυτά που σήμερα φαίνονται υπερβολικά, αύριο μπορεί ν' αποτελούν τετελεσμένα γεγονότα.Τα σχέδια διαμελισμού των Βαλκανίων και οι, κατά περίπτωση, αλλαγές συνόρων, έχουν σχεδιασθεί και παρουσιασθεί στα Νατοϊκά Στρατηγεία από την δεκαετία του 1990. Όσον αφορά τα καθ' ημάς, σύμφωνα με τα σενάρια των διεθνών χαλκείων, το σχέδιο περιλαμβάνει τρία (3) στάδια εφαρμογής.
-Το πρώτο (1ο) στάδιο, προβλέπει κοινές Αλβανικές - Σκοπιανές - Τουρκικές διεκδικήσεις εις βάρος της Ελλάδος και δημιουργίας ζητήματος διαμελισμού και προσαρτήσεων. Προς τούτο θα επιστρατευθούν τα «ειδικά» φανερά και αφανή «Κέντρα Στρατηγικών Αναλύσεων», διάφορες «Εκθέσεις» και «προτροπές» από αργυρώνητους καθηγητές διαφόρων Πανεπιστημίων, «Think-Tanks» και ίσως και κάποια θεσμικά κέντρα των Η.Π.Α. (βλέπε τελευταίως, Έκθεση State Department, περί βιασμών Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων).
-Το δεύτερο (2ο) στάδιο, θα είναι η διεθνής κυκλοφορία του ζητήματος από τα Διεθνή Κέντρα Ενημερώσεως. Ο στρατευμένος στην παγκοσμιοποίηση έντυπος και ηλεκτρονικός Τύπος, το internet, ημερίδες, ενημερωτικές συναθροίσεις, από διάφορους πράκτορες των ευνοημένων (παρανόμως) κρατών, διαλέξεις σε διάφορα διεθνή φόρα για την παραβίαση, δήθεν, των «Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» και όλα τα γνωστά παράγωγα, της πλέον φασιστικής προπαγάνδας όλων των εποχών.
-Το τρίτο (3ο) στάδιο, αφορά την διακίνηση και προβολή του θέματος, εντός των ελλαδικών συνόρων, με τη βοήθεια και αρωγή όλων των «συμμάχων» πλευρών της ψευδοαριστερής και αναρχικής Διανόησης, όπως επίσης και με τους χιλιάδες πράκτορες λαθρομετανάστες και εμβόλιμους σε διάφορα πόστα, ερήμην της ανίκανης κυβερνητικής μηχανής. Θα επιδιώξουν, με τρομοκρατικές πράξεις βίας, να αποστερήσουν όποιες αντιδράσεις των Ελλήνων πολιτών για υποστήριξη των εθνικών μας δικαίων. Εδώ, ας ληφθεί υπ' όψιν και εις το έπακρο, η διολίσθηση της ελληνικής νεολαίας προς την ανυπαρξία εθνικών ιδεών και αξιών και την διόγκωση του επικίνδυνου ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥ.
ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΚΑΙ ΣΚΟΠΙΑΝΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ
Το τουρκικό λόμπυ, στις Η.Π.Α., χρηματοδοτεί όλες τις προσπάθειες των σκοπιανών οργανώσεων, με σκοπό τη δημιουργία πολλαπλών περιπλοκών στην Ελλάδα, όπως επίσης και να επιτευχθεί κοινό μέτωπο και στα Σκόπια. Ο οργανισμός «The United Macedonian Diaspora» δέχθηκε κατ' επανάληψη χρηματικά ποσά χιλιάδων δολλαρίων από την τουρκική οργάνωση «Turkish Coalition of America», η οποία τελεί υπό τον έλεγχο της τουρκικής «ΜΙΤ», παράγωγα της CIA και βασικό πυλώνα της Τουρκίας στις ΗΠΑ. Πρόεδρός του (TCA) ο Αμερικανός πρώην πρόξενος στην Κωνσταντινούπολη, αργυρώνητος και πράκτορας των τουρκικών συμφερόντων, στο κύκλωμα των υποστηρικτών της Τουρκίας στις ΗΠΑ. Και, φυσικά, ο προαναφερόμενος δεν είναι ο μοναδικός, υπάρχουν πολλοί τέτοιοι τύποι στις ΗΠΑ, διότι, φυσικά, η Τουρκία έχει ουσιαστικά σχεδιάσει την εξωτερική της πολιτική να βασίζεται και να στηρίζεται από τις ΗΠΑ, χρησιμοποιώντας όλες τις μεθόδους, προκειμένου να προωθεί τα πάγια σκοταδιστικά και σατανικά εργαλεία σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Η εξωτερική πολιτική της Άγκυρας είναι σταθερά προσανατολισμένη στην μείωση της ελληνικής ισχύος, και αποβλέπει τελικά στη «φινλανδοποίηση» της Ελλάδος, ώστε ν' αποκτήσει τον έλεγχο στο Αιγαίο και στην Θράκη. Ομοίως, πρέπει να καταγραφεί, ότι οι σκοπιανές κοινότητες σε ΗΠΑ και Καναδά, έχουν αξιοποιήσει ιδιαίτερα το διαδίκτυο, βλάπτοντας, ουσιωδώς, με μία ασύστολη προπαγάνδα που ασκούν σε βάθος, τα ελληνικά συμφέροντα.
Κατόπιν των παραπάνω, όπως γίνεται αντιληπτό, προβάλλει αδήριτη η ανάγκη συγκροτήσεως μιας «Γενικής Διεύθυνσης Εθνικής Ασφαλείας», η οποία θ' αναλάβει συνολικά την ευθύνη προγραμματισμού - οργάνωσης - συντονισμού και ελέγχου, της ολοκληρωτικής ανυπαρξίας, που υφίσταται σήμερα στον κρίσιμο αυτό τομέα της εθνικής ασφάλειας της χώρας. Παράλληλα, θα συνεργάζεται στενά με όλες τις ήδη υπάρχουσες συναρμόδιες υπηρεσίες (Κρατική Ασφάλεια και ΕΥΠ). Η μέριμνα, επίσης, για την διεθνή εικόνα της χώρας, που πλήττεται αδίστακτα από τους διεθνείς προπαγανδιστές, θα αποτελεί βασικό στοιχείο για συνεργασία με τις αντίστοιχες υπηρεσίες, που υφίστανται καταρτισμένοι εθνικοί διαφωτιστές, αντιπροπαγάνδας (Υπουργ. Εξωτερικών - Γεν. Γραμματεία Τύπου και Ενημέρωσης). Ασφαλώς, η στελέχωση αυτής της Διεύθυνσης, θα πρέπει να καλυφθεί απόλυτα, αξιολογικά και αξιοκρατικά:
α) Από εξειδικευμένους ανώτατους αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και της Αστυνομίας.
β) Από καθηγητές των Σχολών Επιτελών Εθνικής Άμυνας και Εθνικής Ασφάλειας.
γ) Από στελέχη με μεταπτυχιακές σπουδές στις Στρατηγικές Πληροφορίες στη Συλλογή - Ανάλυση - Τεκμηρίωση.
δ) Από διπλωμάτες – γνώστες των κρίσιμων εθνικών θεμάτων της Γεωστρατηγικής και Γεωπολιτικής και των διεθνών δεδομένων.
ε) Από επιστήμονες και ασκούντες εθνική διαφώτιση, ψυχολογικές επιχειρήσεις και αντι-προπαγάνδα.
Με όλα αυτά εφαρμοζόμενα πλέον σε καθημερινή βάση, ίσως καταφέρουμε ν' αντιστρέψουμε τη διεθνή εικόνα της χώρας και να εξουδετερώσουμε τον συστηματικό και ανελέητο πολιτικό και ψυχολογικό πόλεμο των εχθρών μας.
To είδα στο "Είδα φως και μπήκα". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου