Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ, ΤΟ ΔΗΘΕΝ "ΑΤΟΠΗΜΑ" ΚΑΙ ΤΑ 50 ΔΙΣ...

Το ακόλουθο έγγραφο προφανώς διέφυγε της προσοχής τόσο των κυβερνώντων, όσο και των λαγωνικών της ενημέρωσης...

Ακολουθώντας την πρακτική της διαρροής, ο Στρος, και τα στρουμφ, "διέρευσαν" την συμφωνία τους για το ξεπούλημα της έρμης Ελλάδας μας. Το σενάριο έλεγε ότι τα στρουμφ θα θυμώσουν όταν ο Δρακουμέλ αποκαλύψει το περιεχόμενο της συμφωνίας.

Ετσι, οι Ελληνες ησύχασαν μετά την "έντονη διαμαρτυρία" της στρουμφοκυβέρνησης. Ομως τώρα ξέρουν. Και είναι συνένοχα. "Μαζί τα συμφωνήσαμε" θα βγει να πει ο Μέγας Γούρουνος...


The Economic Adjustment Programme for Greece (Το Οικονομικό Πρόγραμμα Προσαρμογής για την Ελλάδα)

Το έγγραφο είναι εδώ. Επίσης μπορείτε να το κατεβάσετε και απο το blog μας εδώ (Το κίτρινο φόντο και το πλαίσιο το κάναμε εμείς)

Το κείμενο είναι στα Αγγλικά και είναι “φρέσκο” … Φεβρουάριος 2011. Στη σελίδα 7 του εγγράφου γράφει τα εξής:

The foreseen very ambitious privatisation and real estate development programme will be of great support to the fiscal consolidation efforts.The government has committed to considerably scale up its privatisation and real estate development programme, and the objective is to realise EUR 50 billion in privatisation proceeds from now to 2015. This has the potential of cutting the debt ratio by more than twenty percentage points of GDP over the next five years.

Furthermore, the privatisation programme is likely to increase economic efficiency and support higher investment and exports. Thegovernment’s commitment to this process, including determination to tackle privileges and vested interests, will be critical. If successful, this new initiative has the potential of substantially improving the market sentiment vis-à-vis Greece.
Με μια απλή μετάφραση (αν έχω λάθη ενημερώστε με):
Το προβλεπόμενο πολύ φιλόδοξο πρόγραμμα ιδιωτικοποίησης και ανάπτυξης ακινήτων θα είναι πολύτιμη στήριξη στις προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης.Η κυβέρνηση έχει δεσμευτεί να αυξήσει σημαντικά την ιδιωτικοποίηση και το πρόγραμμα ανάπτυξης ακινήτων, και ο στόχος είναι η υλοποίηση των 50 δισ. ευρώ σε έσοδα από ιδιωτικοποιήσεις από τώρα έως το 2015. Αυτό έχει τη δυνατότητα της μείωσης του δείκτη του χρέους κατά περισσότερο από είκοσι εκατοστιαίες μονάδες του ΑΕΠ κατά τα επόμενα πέντε χρόνια.

Επιπλέον, με το πρόγραμμα ιδιωτικοποιήσεων είναι πιθανό να αυξηθεί η οικονομική αποτελεσματικότητα και η υποστήριξη υψηλότερων επενδύσεων και εξαγωγών. Η δέσμευση της κυβέρνησης σε αυτή τη διαδικασία, συμπεριλαμβανομένου του καθορισμού να αντιμετωπίσει τα προνόμια και οργανωμένα συμφέροντα, θα είναι κρίσιμο. Εάν επιτύχει, η νέα αυτή πρωτοβουλία έχει τη δυνατότητα να αυξήσει σημαντικά την αίσθηση στην αγορά έναντι των υποχρεώσεων (;) της Ελλάδας.

Αξιες θαυμασμού είναι οι υποκριτικές ικανότητες των κυβερνώντων στρουμφακίων που κατάφεραν να αποτυπώσουν στις λιγδιάρικες φάτσες τους και στις ψεύτικες δηλώσεις τους την "ιερή αγανάκτηση"  τους απέναντι στον Στρος - Δρακουμέλ - Καν που "τόλμησε" να θέσει θέμα ξεπουλήματος δημόσιας περιουσίας.

Αν ένας πολίτης ψεύδονταν με αυτόν τον τρόπο, θα κατηγορούνταν για απάτη και θα έμπενε φυλακή.

Τα στρουμφάκια όμως δεν μπαίνουν στη φυλακή.

Είναι προστατευόμενο είδος.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ.

(Το έγγραφο μου το έστειλε ο Φιλόλογος και αναρτήθηκε στο ιστολόγιο meapopsi)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου