Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 300 ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ 300 ΕΛΛΗΝΕΣ. ΚΑΙ ΦΥΛΑΜΕ ΘΕΡΜΟΠΥΛΕΣ.

Το zoogla.gr δημοσίευσε άρθρο για το εξώδικο που στείλαμε προς τους Βουλευτές. Στον τίτλο του, δυστυχώς, μας αναφέρει ως 300 Αγανακτισμένους. Δεν είμαστε οι αγανακτισμένοι. Ειμαστε οι 300 Ελληνες, έχουμε όραμα, ξέρουμε ακριβώς τι θέλουμε, και αγωνιζόμαστε γι αυτό.


Δεν είμαστε τουρίστες κατασκηνωτές όλων των φυλών του κόσμου. Δεν είμαστε στο Σύνταγμα για να κάνουμε ομαδική ψυχοθεραπεία και να λέμε τον πόνο μας σε τρία λεπτά στο μικρόφωνο. Εϊμαστε Ελληνες πολίτες, που τον ελάχιστο χρόνο που μας απομένει ανάμεσα σε δουλειά και οικογένεια, τον περνάμε στην πλατεία Συντάγματος, υπηρετώντας έναν βραχυπρόθεσμο σκοπό, το σταμάτημα του οδοστρωτήρα που μας λειώνει καθημερινά και έναν μεσο-μακρο-πρόθεσμο σκοπό, να κυβερνηθεί επιτέλους η χώρα αυτή από Ελληνες πολίτες που θα δίνουν και τη ζωή τους για τους Ελληνες και τον Ελληνισμό και όχι απο πρακτορίσκους ξένων συμφερόντων.

Ο σκοπός μας είναι εθνικός. Είμαστε οι 300 Ελληνες. Στα δημοψηφίσματα που ζητάμε θα ψηφίσουν όλοι οι Ελληνες πολίτες έχουν εκλογικά δικαιώματα. Δε θα ψηφίσουν οι λαθραία ευρισκόμενοι αλλοδαποί. Τους αγαπάμε, τους συμπονάμε, αλλά δεν μπορούν να ψηφίσουν εδώ στην Ελλάδα. Μπρούν αν θέλουν, να πάνε να πολεμήσουν στην πατρίδα τους να απαιτήσουν δημοκρατία και να δούνε πως θα φτιάξουν τις ζωές τους.

Δεν ντρεπόμαστε να λέμε ότι είμαστε Ελληνες. Παρά την υπονόμευση που υπέστη ο Ελληνικός λαός (και όχι μόνο αυτός) από ότι φαίνεται, υπάρχουν και σήμερα Ελληνες που φυλάνε θερμοπύλες.

Ο Ελληνικός λαός σήμερα είναι ζαλισμένος και πολλές φορές σκεφτόμαστε θολά. Μετά από τόσα χρόνια πολιτικού ύπνου, αυτό είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο. Ειδικά με τόσους εχθρούς να δηλητηριάζουν καθημερινά κάθε προσπάθεια να ξυπνήσουμε. Επειδή όμως η λύση των προβλημάτων μας είναι απλή, όσο κι αν προσπαθούν να μας μπερδέψουν το μυαλό οι εχθροί μας και επειδή ξέρουμε ότι μόνο η δημοκρατία μπορεί να εξασφαλίσει τις προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο για την ανθρωπότητα και επειδή τη δύναμη την έχει αυτός που αποφασίζει, άρα για να έχει τη δύναμη ο λαός, πρέπει να αποφασίζει ο λαός και αυτό γίνεται ΜΟΝΟ ΜΕ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300

3 σχόλια:

  1. etsi kai sunexisoume kai vgainoume stous dromous kathe mera tha vgei kati polu kalooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ: ΠΛΗΡΕΣ ΑΜΕΣΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ -ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ "ΕΜΠΡΟΣ ΓΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!"

    (Ιστοσελίδα παρόμοια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου