Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

ΕΚΤΑΚΤΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ


ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝ, ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΦΟΡΤΙΩΝ ΜΕ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΙΑΠΩΝΙΑ!


ΤΑ ΔΙΠΥΘΜΕΝΑ ΑΥΤΑ ΠΛΟΙΑ (DOUBLE BOTTOM CONTAINER SHIPS), http://en.wikipedia.org/wiki/Double_bottom ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΕΥΣΟΥΝ ΣΕ ΙΔΑΝΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑ ΠΥΘΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ. ΤΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΠΛΟΙΑ ΓΕΜΙΣΑΝΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΠΟ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ (ΔΗΛΑΔΗ ΠΕΡΙΕΧΟΥΝ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ ΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΜΟΛΥΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ! ). 

ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΣΑΡΑΖΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΑΦΟΡΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΩΝ ΤΟΥΣ, ΑΔΕΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΩΣΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΓΕΜΙΣΟΥΝΕ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟ ΝΕΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΑΣ ΒΑΡΟΥΣ ΑΦΟΥ ΞΕΦΟΡΤΩΣΟΥΝΕ ΤΟ ΦΟΡΤΙΟ ΤΟΥΣ. 
ΑΥΤΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ, ΤΑ ΡΑΔΙΕΝΕΡΓΑ ΝΕΡΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΝΑ ΞΕΧΥΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΥΔΑΤΑ.

ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, ΩΣ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΙΓΝΙΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ, ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΤΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ. ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ(ΟΣΟΙ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ) ΤΟΥ ΟΛΠ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΦΙΛΟΥΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΤΟΥΣ.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΝ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΕ ΑΝΟΗΣΙΕΣ. 
ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΛΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΠΕΙΡΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΕΣ ΚΑΙ ΑΡΑ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ, ΕΙΤΕ ΑΠΟΚΡΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

9 σχόλια:

  1. ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ?
    ΚΑΙ ΠΡΙΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΓΑΝΕ...
    ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑ...ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ ΣΟΥ. ΠΡΟΣΕΧΕ ΛΙΓΟ ΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΑΓΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δολοφονούν τη χώρα και νομίζουν ότι θα την βγάλουν καθαρή! Γελιούνται...
    http://kostasxan.blogspot.com/2011/06/blog-post_4737.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να εξηγήσω (μιας και μπήκατε στον τομέα μου) ότι το πλοίο που ξεφορτώνει εμπόρευμα, ΦΟΡΤΩΝΕΙ θαλασσινό νερό στις δεξαμενές για να διατηρήσει το βύθισμά του και την προπέλλα μέσα στο νερό.

    Θεωρώ αδύνατο να έρθει πλοίο από Ιαπωνία με ballast water (θαλασσινό νερό) εκτός και αν είναι ημιφορτωμένο. Διαφορετικά δε συμφέρει καθώς καίει παραπάνω καύσιμα.

    Αν ο αρθρογράφος έχει αποδείξεις για κάτι τέτοιο καλό είναι να κάνει καταγγελία.
    Προσωπικά βλέπω περισσότερο κίνδυνο στο φορτίο παρά στο θαλασσινό νερό.

    Τα διπύθμενα δεν είναι πλοία, είναι δεξαμενές που κυρίως δέχονται καύσιμα. Το ballast water (θαλασσινό νερό) μπαίνει κυρίως στα top side tanks kai fore peak / aft peak tanks.

    Συνήθως τα container ships πιάνουν αρκετά λιμάνια μεταξύ Ιαπωνίας και Ελλάδας οπότε το πιο πιθανό (αν έχει όντως θαλασσινό νερό) είναι να το έχει βάλει από ενδιάμεσο λιμάνι.

    Sorry για τη μίνι διάλεξη.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μην πυροβολείτε τον dj.

    Μπορεί να έκανα λάθος αναδημοσίευση. Δε διεκδικώ το αλάθητο του πάπα, ούτε σας ζήτησα ποτέ να μου φιλήσετε το χέρι.

    Ακόμη όμως και το γεγονός ότι οι σχολιαστές εκφράζουν την άποψη ότι η είδηση είναι λανθασμένη, το θεωρώ θετικό. Ξεκαθαρίζει το τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. nothing at all
    αλλα να σβηστει παρακαλω το σχολιο μου
    Ο ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΩΝΥΜΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΛΟΠΡΟΑΙΡΕΤΑ ΠΑΝΤΩΣ, ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ, ΚΑΘΩΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΩΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.
    ΑΠΛΑ ΛΙΓΟ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΟ ΤΙ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τιμή μου που σχολιάζετε εδώ.

    Εχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι δεν αναπαράγω καθόλου ειδήσεις. Ειδικά αυτές που δεν μπορώ να επιβεβαιώσω.

    Το γεγονός ότι υπάρχει πιθανότητα, πλοίο από την Ιαπωνία να άδειασε νερά στο Σουέζ δείχνει πόσο τεράστια είναι η καταστροφή. Εκεί παρασύρθηκα. Αλλα νομίζω ότι με τις διευκρινίσεις που δώθηκαν, ίσως ήταν και χρήσιμη ανάρτηση τελικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου