Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ "ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ";;;

(!)

«Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό,τι παλαιά. Πέρα δηλαδή από τις ενδογενείς τους ατέλειες, που πρέπει και αυτές να αλλάξουν για να αντιμετωπιστούν, αιχμαλωτίζονται από παγκόσμιες εξουσίες και από τις αδυναμίες ενός παγκόσμιου ή περιφερειακού συστήματος»

Λέω εγώ τώρα μήπως προσπαθούν να παρουσιάσουν ως λύση στους αγανακτισμένους, την παγκόσμια διακυβέρνηση;;






Μου το έστειλε το anti-ntp

3 σχόλια:

  1. Μηπως μπορει κανεις να μου το απομαγνητοφωνήσει γιατι το άκουσα δεκα φορές και δεν το καταλαβαίνω. Μηπως εχω γεράσει τοσο και τα αυτιά μου δεν παιζουν καλα;
    Τομ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κείμενο είναι η απομαγνητοφώνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. «Όσοι διαδηλώνουν, όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά σε τόσες πλατείες ανά τον κόσμο, απευθύνονται σε εθνικά συστήματα Δημοκρατίας, τα οποία σήμερα είναι αδύναμα, πολύ πιο αδύναμα από ό,τι παλαιά. Πέρα δηλαδή από τις ενδογενείς τους ατέλειες, που πρέπει και αυτές να αλλάξουν , να αντιμ&$#%#$π&^%&στούν, αντιμετωπίζουν η
    αιχμαλωτιζο ...αιχμαλωτίζονται από παγκόσμιες εξουσίες και από τις αδυναμίες ενός παγκόσμιου ή περιφερειακού συστήματος»
    Αυτή είναι η απομαγνητοφώνηση. Ποίος του τα γράφει να τα πεί; Δεν μαθαίνει και καλά το κείμενο το ζώντόβολο.

    Μί Κάππα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου