Δευτέρα 13 Ιουνίου 2011

ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

Την παρακάτω επιστολή μου έστειλε φίλος του οποίου τις γνήσιες πατριωτικές προθέσεις εμπιστεύομαι.


ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΤΕ;

1. Δηλώνετε ότι είσαστε εναντίον των κομμάτων και ταυτόχρονα παίρνετε μέρος, σαν συνιστώσες στα όργανα του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.

2.Δηλώνετε ,εναντίον του μνημονίου και ταυτόχρονα τάσσεστε υπέρ της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και καλυμμένα υπέρ του ΕΥΡΩ.

3.Δηλώνετε εναντίον της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ και του Δ.Ν.Τ. και ταυτόχρονα προτείνετε την Παγκόσμια ( εναλλακτική) Δημοκρατία.

4.Δηλώνετε <αγανακτισμένοι> ,ενώ ταυτόχρονα σας πιάνει αλλεργία ,όταν τις απογευματινές ώρες βρίσκεστε αναγκαστικά κοντά στον Ελληνικό λαό κάνοντας παρασυναγωγή. Εννοώ την αποκαλούμενη από σας, Συνέλευση της Κάτω Πλατείας.

5.Δηλώνετε υπέρ της άμεσης Δημοκρατίας και ταυτόχρονα εναντιώνεστε σε ότι διαφορετικό υπάρχει. Διώχνετε από το χώρο σας ,αντίπαλες σε σας εξωκοινοβουλευτικές ομάδες της Αριστεράς.

6.Δηλώνετε γενικά Δημοκράτες και προοδευτικοί ,ενώ ταυτόχρονα χαρακτηρίζετε Φασίστα τον Ελληνικό Λαό που κατά δεκάδες χιλιάδες παρευρίσκεται και διαδηλώνει στην Πλατεία Συντάγματος, κρατώντας Ελληνικές Σημαίες, και τραγουδώντας τον Εθνικό ύμνο της Πατρίδας μας, επειδή η Πατρίδα μας για σας είναι έννοια αντιδραστική.

7.Φωνάζετε συνθήματα εναντίον της Βουλής, τη στιγμή που οι Βουλευτές σας βρίσκονται εντός αυτής.

8.Λέτε,ότι τάσσεστε εναντίον της ανεργίας, των απολύσεων, και της μείωσης του μισθού μας, ενώ ταυτόχρονα κραυγάζετε υπέρ των ανοιχτών συνόρων, της αθρόας εισαγωγής παράνομων λαθρομεταναστών, και της παροχής ιθαγένειας στα 3,5 εκατομμύρια των λαθρομεταναστών που μας έχουν κάτσει ήδη στο σβέρκο.

Το ρητορικό ερώτημα είναι. Ποιόν προσπαθείτε να κοροϊδέψετε. Απαντήστε μόνοι σας.
1.Τους εαυτούς σας.
2.Τον Ελληνικό Λαό.
3.Τους <αγανακτισμένους>, για να διαλύσετε τις συγκεντρώσεις τους, δημιουργώντας επεισόδια, ώστε να ωριμάσουν οι συνθήκες που θα επιτρέψουν να επέμβουν οι δυνάμεις της Κρατικής Καταστολής.

Σίγουρα ξέρετε ότι δεν μπορείτε να πάρετε τον Ελληνικό Λαό με το μέρος σας, ούτε και να τον καπελώσετε. Να διαλύσετε όμως κάθε άλλη κινητοποίηση, εκτός από αυτές που ελέγχονται, δεν θα ήταν καθόλου άσχημο για τους κρατούντες.

ΚΩΤΣΙΟΜΥΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου