Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

MAX KEISER: ΞΕΦΟΡΤΩΘΕΙΤΕ ΤΟΝ ΗΛΙΘΙΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ - ΕΙΝΑΙ ΕΝΟΧΟΣ ΕΣΧΑΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ (!)

Μεταξύ άλλων εντυπωσιακών είναι οι οδηγίες για το πως θα τον ξεφορτωθούμε: "πηγαίνεις στο Κοινοβούλιο ή όπου αλλού αυτός ο ηλίθιος ο Παπανδρέου ζει, τον τραβάς έξω και τον ξεφορτώνεσαι επειδή είναι ένοχος εσχάτης προδοσίας" (!)






7 σχόλια:

  1. ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΑΥΤΟΝ! ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΧΟΛΟΣΚΑΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ; Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ ΜΕ ΦΟΒΙΖΕΙ(ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ) ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΞΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΥΜΕ, ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γνωρίζοντας ότι ο ΓΑΠ είναι αμερικανόφιλος ή αμερικανοκινούμενος, μου φαίνεται χλωμό ο MAX KEISER να είναι πράκτορας των Αμερικάνων. Πιο πολύ θα έμοιαζε με πράκτορας των Γερμανών ή κάποιας μεγάλης πολυεθνικής που θα είχε συμφέροντα από την Ελλάδα. Ή μπορεί και να είναι όντως αυτό που δείχνει.

    Δε θα μπω στη διαδικασία να ψάξω πού ανήκει (τουλάχιστον όχι σ' αυτό το στάδιο). Μου φτάνουν για την ώρα αυτά που λέει. Και συμφωνώ.

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ.

    Δεν μπορώ να ξέρω αν είναι πράκτορας ή όχι.

    Δε νομίζω όμως ότι διαφωνεί κανείς ότι ο Τζέφρυ είναι προδότης και ότι πρέπει να τον στείλουμε σπίτι του (στο usa)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕΓΙΣΤΑΝΕΣ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΤΡΕΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΙΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΑΕΙ 2 ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ.?? ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΦΩΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΑΡΟΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ ΟΥΤΕ ΣΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ. Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ( ΣΥΓΝΩΜΗ ΗΣΑΥΡΑ ΕΙΘΕΛΑ ΝΑΠΩ) ΑΝ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΕΝ ΦΕΥΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΞ ΚΕΙΖΕΡ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝΤΕΣ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ, ΟΤΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΙ ΑΝ ΜΑΣ
    ΔΙΝΟΥΝ, ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΑΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΗΘΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΟΙ
    ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΔΗΘΕΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ. ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΥΛΩΣΟΥΜΕ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΖΕΦΡΗ ΣΤΟΥΣ ΟΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΚΑΖΙΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΑΡΚΟΕΜΠΟΡΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΟΣ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ "ΚΟΤΕΣ" ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ !!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΕΠΕΙ ΟΧΙ ΩΣ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΛΕΟΝ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΕΞΟΡΓΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΙΜΩΡΗΘΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΚΑ.
    Σύμφωνα με τους Συνταγματολόγους , έχει ενεργοποιηθεί το ακροτελεύτιο άρθρο του Ελληνικού Συντάγματος και είναι καθήκον μας να υπερασπισθούμε την Πατρίδα μας ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΜΕΝΟΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΣΟΝ εναντίον των σφετεριστών.
    Όλοι λοιπόν στις πλατείες απαιτώντας την πτώση της κυβέρνησης και την διενέργεια Εθνικών εκλογών , για να σταματήσει η προδοσία της χώρας και η βίαιη παράδοση της και το ξεπούλημα της στους τοκογλύφους. ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

    Άρθρο 120

    Το Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την Ε΄ Αναθεωρητική Βουλή των Ελλήνων, υπογράφεται από τον Πρόεδρό της, δημοσιεύεται από τον προσωρινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, με διάταγμα που προσυπογράφεται από το Υπουργικό Συμβούλιο και αρχίζει να ισχύει από τις ένδεκα Ιουνίου 1975.

    2. Ο σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

    3. Ο σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

    4. Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.


    ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΡΑΓΕ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΜΕ 400 ΔΡΑΜΙΑ ...ΑΡ.....Α
    ΚΑΙ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΧΤΩ ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΣΑΡΟΝΙΚΟΥ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥ ΔΟΘΕΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΕΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΚΛΕΦΤΟΜΑΝΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΥΣ. ΤΗΝ ΕΝΝΑΤΗ ΜΕΡΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΣΑΠΙΟΚΑΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΦΑΛΚΟΝΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΙΞΕΙ ΤΟΡΠΥΛΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΗΣΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΟΔΗΓΟΥΝ ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΑΛΗΚΑΡΟ ΤΟΝ Γ.Α.Π. !!!!! ΝΤΡΟΠΗ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου