Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ


Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

Ο Μέγας Ναπολέων όταν απέδρασε από τη νήσο Έλβα ανακατέλαβε τη Γαλλία αναίμακτα….Λόγω της ισχυρής του.... προσωπικότητας αλλά και της ελπίδας που έδινε στο γαλλικό λαό….

Χθες ο Πρωθυπουργός ανακατέλαβε τη Κοινοβουλευτική του ομάδα….Λόγω εκβιασμών και με τη παροχή υπουργικών θώκων….

Πλέον ο Πρωθυπουργός προσποιούμενος ότι δεν αντελήφθη ότι το πραγματικό αίτημα του Λαού είναι να βρει άλλο τρόπο για να παρακαμφθεί το Μεσοπρόθεσμο Πρόγραμμα Δημοσιονομικής Στρατηγικής εκείνος διατυμπανίζει ότι οι αλλαγές που προωθεί είναι λαϊκό αίτημα και μάλιστα του δόθηκε λαϊκή εντολή για να το κάνει….Μάλιστα υπαναχωρεί στα κατά τα άλλα απαραίτητα μέτρα για να τα κάνει πιο θελκτικά(;) και συνεχίζει μόνος…..
Είναι πλέον απέναντι στο λαό….Πιστός μέχρι τέλους στα συμφέροντα του Διεθνούς κεφαλαίου που τον στήριξαν και τον στηρίζουν…..Η Κοινοβουλευτική Ομάδα πρόδωσε με το χειροκρότημα της την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού….
Είχαμε γράψει ότι η πραγματική Δημοκρατία δεν βρίσκεται πια στο Κοινοβούλιο αλλά ακριβώς έξω από αυτό….Σε κάθε πλατεία της χώρας…..Σε κάθε γειτονιά….
Και αυτή τη Δημοκρατία που εξόρισαν με δόλιους τρόπους οι κύριοι που καμώνονται τους πολιτικούς είναι χρέος του Λαού να την επαναφέρει στο Κοινοβούλιο…..
Η Εκτελεστική Εξουσία (Κυβέρνηση) εξυπηρετεί πλέον απροκάλυπτα συμφέροντα που πλήττουν το Έθνος…
Η Νομοθετική Εξουσία(Βουλή) στηρίζει δια της ψήφου της τη πολιτική αυτή….
Η Δικαστική Εξουσία δεν παρεμβαίνει να εμποδίσει το έγκλημα που συντελείται…
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ενυπάρχει για να κοσμεί το Προεδρικό Μέγαρο….
Είναι πλέον δικαίωμα και υποχρέωση του Λαού να δείξει τη Κυριαρχία του αλλά και τη Βούληση του….
Πικρή σοκολάτα

3 σχόλια:

  1. Ικρή σοκολάτα γιατί περνάς στο ΝΤΟΥΚΟΥ την Δικαστική ;;; Έχεις κανα θείο Εισαγγελέα μήπως γι ΄αυτό ;;; Έχει ¨μαλλιάσει¨η γλώσσα μου , έχουν ¨καεί τα δάχτυλά μου να σας φωνάζω πως ΟΛΑ ( το μεσοπρόθεσμο για αρχή ..!) σταματάνε ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ αν κάνουν οι Εισαγγελείς απλώς ...την δουλειά τους ! Αρκεί να μαζευόμαστε τα πρωινά έξω από τον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ , ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ σταματήσουν όλες οι δίκες ( που έτσι κι αλλιώς δεν γίνονται τώρα λόγω ...απεργίας των γραμματέων !)και να βγάλουν αποφάσεις ( που για ¨ανεξήγητους ¨λόγους κολλάνε ! ) για εκατοντάδες δικογραφίες δημόσιων λειτουργών που παρέβησαν τον ΚΑΘΗΚΟΝ τους !!! Να δείτε πως θα ανοίξουν τα στόματα και πόσοι ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ η θα την κοπανάνε (χριστοφοράκοι! ) η φυλακή !!! Ε Π Ι Τ Ε Λ Ο Υ Σ , Θ Ε Λ Ε Τ Ε ΝΑ Σ Ω Θ Ε Ι Η Π Α Τ Ρ Ι Δ Α Μ Α Σ ; ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιές προσωπικότητες μιλάμε στην Ευρώπη ; (και παγκοσμίως!) Δεν είδατε πόσο κοντόφθαλμη και ξιπασμένη πολιτική άσκησαν με την Ελλάδα ; Kάνανε δήθεν πως δεν θα έδιναν την 5η δόση για να πάρουν την συναίνεση στην παράδοση της χώρας , όταν δεν τους βγήκε αυτό βάλανε όλα τα παγκόσμια παπαγαλάκια τους να μας τρομοκρατήσουν με την ¨χρεωκοπία¨ και αφού είδαν ότι ο κόσμος γέμιζε πιο πολύ τις πλατείες ( αντί να τις αδειάζει όπως υπολόγιζαν !) τώρα το γυρνάνε στο ¨εμείς θα σώσουμε την Ελλάδα ότι και γίνει , αρκεί...¨ , ο φθηνός , ωμός , ξιπασμένος , α - πολίτικος εκβιασμός !!! Τι ξεφτίλες ! Και όμως οι μόνοι που κάνουν πολιτική (τώρα) είναι οι Τούρκοι , οι Ρώσοι και οι ..Αμερικάνοι πουκάπως έβαλαν μυαλό μετά τα στρατιωτικά στραπάτσα που έφαγαν ..!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμε 9:51,

    Αντί να τα βάζεις με την πικρή σοκολάτα (που δεν της αξίζει) ξεκίνα μια πρωτοβουλία ή υπόδειξε μας μια (μς μόνη προδιαγραφή να την έχει ξεκινήσει ο λαός και όχι συνδικάτα ή ακροαριστερές οργανώσεις και θα σε υποστηρίξουμε. Και εγώ και η πικρή σοκολάτα και πολλοί άλλοι.

    Ψυχραιμία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου