Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

ΜΗ ΜΑΣΑΤΕ. ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ...

Επιστρατεύτηκαν ο Σόρος, ο αντιπρόεδρος και διάφοροι άλλοι ντόπιοι και ξένοι, για να μας πείσουν για μια ακόμα φορά ότι το μεσοπρόθεσμο πρέπει να ψηφισθεί ειδάλλως η καταστροφή είναι προ των πυλών…..

“Θα βγούμε από την ζώνη του Ευρώ. Θα έρθει η δραχμή. Ολοι θα καταστραφούμε. Θα βγουν τα τανκς!!!!”

Τα ιδια φίλοι μου, έλεγαν και τότε που γινόταν το δημοψήφισμα στην Κύπρο για το ανθελληνικό Σχέδιο Αναν που τότε έλεγαν ότι είναι μονόδρομος για τους αδερφούς μας Κυπρίους και αν δεν ψηφίσουν ΝΑΙ θα καταστρέφονταν…..


Ο ΓΑΠ και η γνωστή παρέα του και τότε φώναζαν υπέρ του Σχεδίου Αναν. Μάλιστα είχαν βρεί και υποστηρικτές σε ολοκληρό τον θολοπροοδευτικοκουλτουριάρικο προδοτικό κόσμο…..

Ομως οι Κύπριοι δεν μάσησαν…. Με μπροστάρη…

τον ίδιο τον αείμνηστο πρόεδρο Τάσο Παπαδόπουλο ψήφισαν ΟΧΙ και δικαιώθηκαν. Οι Τουρκοκύπριοι απομονώθηκαν οριστικά και η Κύπρος έγινε μέλος της Ε.Ε.

Σήμερα οι ίδιοι κύκλοι τρομοκρατούν τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ αλλά και των άλλων κομμάτων και προτρέπουν την ψήφιση του Μεσοπρόθεσμου παρουσιάζοντάς την ως την μοναδική λύση για να διασωθεί η χώρα….
Ετσι μετά το προδοτικό και επονείδιστο Μνημόνιο οι βουλευτές καλούνται να προδώσουν και για μια ακόμα φορά.

Κύριοι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος αλλά και του ΛΑΟΣ (το οποίο δήλωσε διά του προέδρου του ότι θα υπερψηφίσει το Μεσοπρόθεσμο) σας παρουσιάζεται μια μοναδική ευκαιρία να αποδείξετε ότι το λάθος που κάνατε την πρώτη φορά και οδηγήσατε την πατρίδα μας στο χάος και την υπανάπτυξη ήταν απλά μια ατυχής στιγμή την οποία τώρα ήρθε η ώρα να ξεπλύνετε.

Να είστε σίγουροι ότι αν δεν ψηφισθεί το Μεσοπρόθεσμο δεν πρόκειται να συμβεί τίποτα πιο άσχημο στην Ελλάδα και απλά οι δανειστές βλέποντας να σηκώνετε το αναστημά σας σαν Ελληνες, θα αρχίσουν το γλύψιμο καθώς θα δουν οτι ο κίνδυνος να μην πάρουν τα χρήματά τους θα γίνει ακόμα μεγαλύτερος και πιο άμεσος.

Δώστε στον λαό μας ένα χαμόγελο αισιοδοξίας. Ψηφίστε ΟΧΙ στο Μεσοπρόθεσμο.

Κάντε για μια και μόνη φορά, τους πλούσιους, τους προδότες και τους τραπεζίτες να τρέμουν και να χάσουν τον ύπνο τους και τον απλό Ελληνα να χαμογελάσει.

Αν σας έχει μείνει έστω κι ένα ίχνος περηφάνειας κάντε το καθήκον σας.

ΠΗΓΗ

Το είδα στο udemand

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου