Τετάρτη 8 Ιουνίου 2011

ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΠΥΡΓΟ

Αγαπητοί συμπολίτες Θεσσαλονικείς.

Πριν δυο εβδομάδες, ένα μωρό γεννήθηκε στο Λευκό πύργο. Το όνομα του, δημοκρατία. Το επίθετο του, πραγματική.




Στα γεννητούρια, την πρώτη μέρα που μαζεύτηκε ο κόσμος, όπως ήταν φυσικό υπήρχε ανοργανωσιά. Μετά τη δεύτερη μέρα όμως, ο λαός, άρχισε να αυτο - οργανώνεται,  βρήκαμε μικροφωνική, τέντες, πανώ κ.λ.π.  και ξεκίνησε μια διαδικασία, την οποία εγώ ζώ για πρώτη φορά (και νομίζω ότι δεν έχει επαναληφθεί στη νεότερη Ελληνική ιστορία) κατα την οποία, συμπολίτες μας, (που περίμεναν υπομονετικά στην ουρά) μιλούσαν απο τη μικροφωνική στον κόσμο.Δε θα αρνηθώ ότι ανάμεσα σε αυτούς υπήρχαν ψώνια, και σούργελα. Ομως, ο ένας στους πέντε ομιλητές, έλεγε πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, έκανε προτάσεις, έθετε θέματα. Η όλη διαδικασία με ενθουσίασε και με συγκίνησε, καθώς ζούσα για πρώτη φορά αυτό που ονομάζουμε δημοκρατία...

Ολα αυτά συνέβαιναν, πριν κατασκηνώσουν στον Λευκό πύργο άτομα της ευρύτερης και εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς. Οι ομάδες τους, έστησαν μηχανή για να "πάρουν" τη συνέλευση και να την καπελώσουν. Στρατιές ολόκληρες ανόητων ιδεολόγων, ανίκανων να αντιληφθούν το έγκλημα που διαπράτουν κατα της δημοκρατίας, εισηγούνται άσχετες προτάσεις, συζητούν επι μέρες για το αν πρέπει να έρθουν οι εργαζόμενοι "με τα σωματεία τους" ή αν θα έρθουν "τα σωματεία με τους εργαζόμενους", θέτουν ανούσια ψηφίσματα στη συνέλευση (που όσο περνάνε οι μέρες απαρτίζεται ολοένα και περισσότερο από "συντρόφους" αφού απομακρύνεται ο απλός λαός) και τα ψηφίζουνε (οι "σύντροφοι"). Ιδού το πρώτο τους "μανιφέστο".

Οι συνελεύσεις βέβαια, γίνονται ότι ώρα αποφασίσει η συνέλευση. Τώρα γίνονται αργά το βράδυ, ώρα κατα την οποία οι ηλικιωμένοι και οι κουρασμένοι εργαζόμενοι δεν μπορούν να μένουν συνεχώς για μέρες (ενώ οι "σύντροφοι" μπορούν). Εκείνες τις ώρες, η συνέλευση στην πλειοψηφία της αποτελείται απο "συντρόφους".  Εκείνες τις ώρες, η συνέλευση ψηφίζει ότι επιθυμούν οι "σύντροφοι".

Σε καμία περίπτωση τα άτομα αυτά δεν αποτελούν αντιπροσωπευτικό δείγμα των Θεσσαλονικέων.


Η συνέλευση αυτή, αποφάσισε, την περασμένη Κυριακή, (την ημέρα που κατέβηκαν στο Λευκό πύργο δεκάδες χιλιάδες συμπολίτες μας να συμμετάσχουν και να ενώσουν τις δυνάμεις τους), να μην είναι στο Λευκό πύργο (!!!) αλλα αντί αυτού, να φύγει, να πάρει μαζί τα μικρόφωνα (!!!) και να κατέβει σε πορεία (!!!) Αυτό το αποφάσισε αργά το βράδυ του Σαββάτου.

Από το απόγευμα μέχρι το βράδυ, την Κυριακή, πρέπει να πέρασαν πάνω απο πενήντα χιλιάδες κόσμος. Τα μικρόφωνα τα είχαν πάρει άγνωστα άτομα απο τη συνέλευση. Προφανώς, τα ίδια που το προηγούμενο βράδυ είχαν αποφασίσει να μην είναι στο Λευκό Πύργο η συνέλευση όταν θα έρθει ο κόσμος, αλλά να είναι σε πορεία. Ο κόσμος, που περίμενε να δει τι γίνεται στο Λευκό πύργο και κατα πάσα πιθανότητα να συμμετέχει, δεν είδε τίποτα. Δεν άκουσε κανέναν.  Εκανε μια βόλτα στο Λευκό πύργο. Και απογοητεύτηκε.

"Συμπολίτες" μας, που προσφωνούν τη συνέλευση "Ελλαδίτες", μαζί με κάποια παιδιά που δυστυχώς δεν αντιλαμβάνονται ότι σκοτώνουν το νεογέννητο μωρό, ψηφίζουν ψηφίσματα όπως:

"Προτείνω να καταργηθεί η αστυνομία και οι αστυνόμοι να κάνουν δουλειά κοινωφελή"...

ή

"Προτείνω να γίνουν δικαστήρια και να κρεμάσουμε τους ενόχους"

Και εγώ τα θέλω αυτά. Αλλα αντιλαμβάνομαι ότι ψηφίζοντας τα μαζί με άλλους χίλιους ανθρώπους, δε θα γίνουν. Οτι δεν είναι της παρούσης. Οτι προέχουν άλλα πράγματα. Να δωθεί στο κίνημα ένας σκοπός. Να δούμε τι θέλουμε να πετύχουμε. Να δούμε πως θα το πετύχουμε. Να σκεφτούμε πως θα πάρουμε όλο και περισσότερο κόσμο με το μέρος μας. 

Η άμεση δημοκρατία απαιτεί παιδεία. Δυστυχώς, ο μέσος Ελληνας δε διαθέτει υψηλό επίπεδο πολιτικής παιδείας. Οι "σύντροφοι" της συνέλευσης, παρότι θεωρούν ότι διαθέτουν, είναι φανερό ότι δεν διαθέτουν επίσης. Εχουμε ακόμα πολύ δρόμο. Ο Ελληνικός λαός έχει στερηθεί τη δημοκρατία για χρόνια. Σε κάποιον που έχει πολλές μέρες να πιει νερό, δεν του δίνεις το μπουκάλι. Πρώτα του βρέχεις τα χείλια. Μετά του δίνεις νερό με το κουταλάκι και μετά το μπουκάλι.

Για να σωθεί η συνέλευση αυτή απο την κάτω βόλτα την οποία έχει πάρει, πρέπει να έρθουν στη συνέλευση, Ελληνες πολίτες. που βαρέθηκαν την κοροϊδία και θέλουν να αλλάξουν τα πράγματα προς το καλύτερο. Πολίτες που αγαπάνε τη δημοκρατία και πιστεύουν σε αυτήν.

Η δημοκρατία είναι το μόνο πράγμα που μπορεί να σταματήσει την επίθεση που δεχόμαστε από το σύμπλεγμα που έχει στήσει σε βάρος των λαών το τραπεζικό καρτέλ. Η ανθρωπότητα θα αλλάξει έτσι κι αλλιώς. Οι εχθροί μας θέλουν να αλλάξει εις βάρος μας. Οφείλουμε να πολεμήσουμε να μη γίνει έτσι.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΞΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

ΚΑΛΩ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟΧΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ. Ο Ελληνικός λαός είμαστε εμείς και όχι οι μικρές ομαδούλες των αριστερών. Αν έρθετε όλοι, οι ομαδούλες θα γίνουν αυτομάτως μειοψηφία.

ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ

6 σχόλια:

  1. Εχεις απόλυτο δίκιο , όμως .... Η πραγματική Δημοκρατία που επκαλείσαι και ονειρςύεσαι (όπως όλοι μας , ελπίζω! ) έχει σαν βάση την ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ! Αυτή που αν έκανε τόσα χρόνια την (δημοκρατική ) δουλειά της δεν θα είχαμε τώρα καθεστώς - χούντα ! Άρα ξεκινάμε από εκεί ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ να σταματήσουν όλες οι δίκες (έτσι κι αλιώς μόνο μέχρι τις 12 γίνονται κάθε ημέρα λόγω στάσης των γραμματέων , δηλ. 2-3 την ημέρα ! ) και να δικάζονται αποκλειστικά με ΑΜΕΣΕΣ & ΑΝΟΙΧΤΕΣ διαδικασίες οι εκατοντάδες ¨παγωμένες¨ δικογραφίες διαφθοράς δημοσίων υπαλλήλων !!! Όταν πάνε φυλακή ( η μπροστά στην προοπτική ! ) και δημευτεί η περιουσία τους θα δείτε πως γκρεμίζεται το σύστημα από μόνο του αφού ο ένας θα ¨ΚΑΡΦΩΝΕΙ¨ τους άλλους που πήραν περισσότερα για να γλυτώσει αυτός ... Χιονοστοιβάδα που θα ξεπλύνει και καθαρίσει ΑΜΕΣΑ το τοπίο αφού έτσι ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ !!! ( ανάλογα ποιοί θα το υποστηρίξουν και ποιοί θα φέρνουν συνεχώς όπως μέχρι τώρα- κωλλύματα ! ) Εκεί λοιπόν από ΣΗΜΕΡΑ - ΑΥΡΙΟ οι συγκεντρώσεις ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ...( ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ! )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλοι στον ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ - ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ - ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !!! (ΟΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΕΣ ΕΤΟΙΜΕΣ ΓΙΑ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ημουν και εγω εκει την κυριακη βρηκα μια στατικη και βαρετη κατασταση ενα βιντεο που επαιζε ξανα και ξανα ο κοσμος πρεπει να εχει λογο να ερχεται θελει να μαθαινει θελει να ρωταει θα καταντησει στο τελος μια παιδικη χαρα και θα πηγαινουμε να πινουμε τις μπυρες μας και να τρωμε σαντουιτσ
    αυτο θελουμε?
    αυτη την στιγμη ολα τα επαναστατικα κινηματα στην ευρωπη μας παρακολουθουν μας βλεπουν πλεον σαν αγωνιστες
    11 ιουνιου θα γινει συγκεντρωση σε πλατεια του αμστερνταμ απο ολλανδους ελληνες και ισπανους για ολα αυτα που αφορουν πρωτα εμας
    μην χαλαρωνουμε να ολοκληρωσουμε αυτο που αρχισαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχθές το βράδυ πάντως, αν και είχε λιγότερο κόσμο, τα μπλοκάκια δεν ήταν εκεί...

    Τουλάχιστον όχι τόσο έντονα όσο τις προηγούμενες μέρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Την Κυριακή ήμουν στο Λευκό Πύργο, για πρώτη φορά και λόγω της ιδιομορφίας του χώρου δεν μπορούσα για ώρα να έχω αντιληψη πόσος κόσμος είναι, και ποιοι είναι περαστικοί μόνο, ανάμεσα σε δεκάδες μικροπωλητές. Βαρέθηκα καθώς μου θύμιζε σχολικό χάπενιγκ. Την στιγμή που ετοιμαζόμουν να φύγω άρχισε να ξεκινά η πορεία, και σκέφτηκα επιτέλους θα ξεμουχλιάσουμε. Ήταν η πιο μεγάλη πορεία που έχω δει από το 1989. Και έδειξε το πραγματικό της μέγεθος και όχι τα πέντε αντίσκηνα που προβάλλουν τα κανάλια. (Δυστυχώς κανείς μας δεν την κατέγραψε σωστά σε βίντεο). Όσο κι αν η πορεία ήταν απόφαση κάποιων με τους οποίους έχω χρόνιο πρόβλημα, θεωρώ ότι ήταν αυτό που χρειαζόταν ώστε το κίνημα του Λευκού Πύργου να αρχίζει να αγκαλιάζει όλη την πόλη (ακόμα και με "δωρεάν" αγκαλιές)
    Φιλακια σε όλους και όλες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ στις πλατείες χωρίς παράσιτα, γενίτσαρους, σαρίες!
    Τα αριστερίστικα γιουσουφάκια στην πλατεία Συντάγματος λυσσάνε να διώξουν τους Έλληνες.
    Οι παράσιτοι με το παιδομάζωμα και τις περιαυτολογίες περί "εκλεκτών", μιμούνται τα μυρμήγκια εκείνα που κλέβουν τα αυγά από διπλανές φωλιές για να έχουν υπάκουους δούλους.
    Αλλά επειδή οι παράσιτοι αδιαφορούν για την αρμονική συμβίωση, κόβουν το κλαδί που τους φιλοξενεί και στο τέλος ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, όπως συνέβη με ΟΛΑ τα φοβικά καθεστώτα που πολέμησαν με λύσσα την ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ, και βασίζονταν στις ΑΠΟΔΑΣΩΤΙΚΕΣ-ΕΥΑΛΩΤΕΣ μονοκαλλιέργειες: Αζτέκοι, Μάγιας, Ίνκας κλπ...
    Ας τους θυμίζουμε επίσης ΣΥΝΕΧΕΙΑ ότι και τους γενίτσαρους, τους αφάνισε ο ίδιος ο ...σουλτάνος τους το 1826!...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου