Πέμπτη 2 Ιουνίου 2011

Ο ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΗΛΑΚΙΣΘΕΝΤΕΣ

Γράφει ο Γρηγόρης Ζωγραφάκης

O Yπουργός Δικαιοσύνης σήμερα και με αφορμή τους προπηλακισμούς που δέχτηκαν Βουλευτές από πολίτες δήλωσε ότι κάθε προπηλακισμός Βουλευτή είναι προπηλακισμός για τη Δημοκρατία….

Θα συμφωνούσαμε σε.... κάθε άλλη περίπτωση εκτός από αυτή….Βλέπετε κύριε Καστανίδη ο προπηλακισμός στη Δημοκρατία δόθηκε από την ίδια τη Κυβέρνηση…
Παρά το γεγονός ότι μας εμπαίξατε περι χρημάτων που υπήρχαν, ο λαός έδωσε το χρόνο που ζήτησε η Κυβέρνηση….Θυσιάστηκε για να συνεχίζει να εισπράττει εμπαιγμούς και μεγάλα λόγια με αποκορύφωμα το ότι δε θα λαμβάνατε νέα μέτρα ενώ ουσιαστικά ετοιμάζατε νέο Μνημόνιο……
Το θεμέλιο του Δημοκρατικού Πολιτεύματος κ. Καστανίδη δεν είναι οι Εξουσίες…Θεμέλιο της Δημοκρατίας είναι ο Λαός και η Κυριαρχία αυτού….Τόσα χρόνια σύσσωμος ο πολιτικός κόσμος μεθούσε από την Εξουσία που κατείχε και έβλεπε τη χώρα σα τσιφλίκι του αγνοώντας το πραγματικό ιδιοκτήτη…..34 χρόνια παρουσιάζατε μια ψευδαίσθηση Δημοκρατίας…Ο προπηλακισμός όμως προς τη Δημοκρατία έφτασε στο αποκορύφωμα κατά τη σημερινή διακυβέρνηση….Όχι απλά είδατε στη χώρα σα τσιφλίκι αλλά θέλετε να τη παραδώσετε στους ξένους….
Εσείς προπηλακίσατε τη Δημοκρατία και όχι οι Πολίτες…..
Θα μου πείτε βέβαια ότι δε μπορεί να φταίνε όλοι το ίδιο….Και θα συμφωνήσω μαζί σας….Αλλά είχατε τόσα χρόνια να τιμωρήσετε τους πραγματικούς ενόχους…Κι όμως δε κάνατε τίποτα…Οπότε πάλι ο λαός σας απαντάει ότι μαζί με ξερά υποχρεωτικά θα καούν και τα χλωρά…..
Βλέπετε η ενεργοποίηση του άρθρου 120 του Συντάγματος τρομάζει…Είναι όμως η μοναδική διέξοδος όταν ο λαός θεωρεί τις ηγεσίες του πουλημένες….Και τα Συνταγματικά δικαιώματα δε μπορείτε να τα στερήσετε όσους αντισυνταγματικούς νόμους και Μνημόνια κι αν ψηφίσετε…..
Με λίγα λόγια κύριε Καστανίδη σας δόθηκε όλος ο χρόνος να πράξετε και τα ηθικά και τα νόμιμα και τα δίκαια….Προτιμήσατε όμως να τον σπαταλήσετε για να μας πείσετε για τους μονοδρόμους σας…..Προτιμήσατε να κάνετε επικοινωνιακά παιγνίδια για να διαρείτε τεχνηέντως το λαό…..Μην έρχεστε σήμερα να μας μιλάτε για Δημοκρατία….Γιατί όσο κι αν φαίνεται περίεργο η Ελληνική Δημοκρατία δεν είναι μέσα στο Κοινοβούλιο….Αλλά ακριβώς απέξω…Ανάμεσα στους Πολίτες…..

από pikri-sokolata.blogspot.com

3 σχόλια:

  1. Ο υπουργός δικαιοσύνης ας ψάξει τα βιβλία του να μάθει πρώτα απ' όλα ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ !!!

    Μετά μπορούμε να του εξηγήσουμε τι σημαίνει και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ !!!!

    Α.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Όποιος γίνεται σκουλήκι δεν πρέπει κατόπιν να μεμψιμοιρεί ότι ποδοπατείται"
    Γ.Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Η επίσκεψη σας στο Θαλαμοφύλακα με τιμά ιδιαίτερως.

Τα μόνα σχόλια που σβήνω είναι οι τρολλιές, οι κουτσουλιές και οι ύβρεις.

Τα υπόλοιπα θα μείνουν για πάντα εδώ, εκτεθειμένα σε κοινή θέα, γι αυτό πριν πατήσετε το κουμπί "Υποβολή", παρακαλώ να ξαναδιαβάσετε αυτό που γράψατε.

Αρχειοθήκη ιστολογίου